Halil Vurucu
Ulubatlı Souness
- 25 Ağustos 2018
- 39.892
- 17.611
- 1.918
Bu arada minimum 3 milyon euro bekliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vallaha renktas inşallah kendi kendine yeten bir döngü içinde yonetilirler.Buraya harcanan her para çöp geliri yok doğru dürüst
Galatasaray erden timur da olabilir paradan konuşalımGalatasaray Nef mi olacak isim?
Basketbol A.Ş kurulması çok önemli bir hamle, yoksa sponsor olmak istemiyorlar, biz yönetime parayı aktarıcaz çar çur olcak şeklinde teredütler oluyor.Erden Timur başarısız olmamak için gerekli bütçeyi basketbol takımımıza sağlayacaktır. Bu yüzden takım yönetimini Erden Timur'a vermek çok akıllıca.
Futbolun da getirisi yok sonuçlara bakılıncafazla para saçmaya gerek yok bi getirisi yok basketin
AŞ olduktan sonra futbolun kasasından para çıkamayacak işte. Basketten kazandığın baskete gidecek sadece. Benim bildiğim öyle.Buraya harcanan her para çöp geliri yok doğru dürüst
AŞ olduktan sonra futbolun kasasından para çıkamayacak işte. Basketten kazandığın baskete gidecek sadece. Benim bildiğim öyle.
Futbolun da getirisi yok sonuçlara bakılınca