bayram tutumlu

Adam butun ispanyaya hakim istemiyosan ingiltereden oyuncu bakalim diyo ya kardesim adami al yanina en azindan git bi yoklama cek takimlarin dusunmedigi tonla oyuncu var bir rapor olustur gel kulube anlat maliyet hesabi yapin uyarsa uymazsa zaten tamam uymadi deriz ama kim kaldircak totosunu gitcek ugrascak tatil yapmak varken

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eğer doğruysa yazdıkları , durum içler acısı..
Nerden tutarsak orasından elimizde kalır..

O sayılan klüplerin ismi geçen ve geçmeyen bizi şaha kaldıracak tonla oyuncusu var, scoutu bıradırsları bilmem neyi .Adamların scoutları alt yapıları yetiştirmiş işte. Efendi gibi git görüş başkanlar düzeyinde, bak sana hangi oyuncuları veriyorlar.
Biz kimleri koparabiliyoruz!
Listeni raporunu maliyeti hazırla gel, hem bu barzonunda gönlünü yap, işe yarar adam bu, ne başkanlarla hocalarla aran olacak ve işimize çok yarar bu diyalog..
Zaaten yıllardır menejerlere yedirdiniz, hem adam az koparacam cimbomumdan diyor daha nee!!
Kullan geç çaktırmadan tatlı tatlı işte..

Haa bayrama gelince; tam bir çakal alelacele bize iteklettirmeye uğraşıyor anlaşıldı.
Ava gideni avlasana sen CİMBOMSUN yaa!!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bayram bombalamaya devam ediyor.

Bayram Tutumlu‏ @BayramTOficial 1 hr1 hour ago
Cenk Ergün sen bu yolu giderken ben geri geliyorum. Şimdiye kadar neden cvp vermedin.Bügün saat 10 de oyuncunun şartlarını soruyor Sahtekar.
DA1_3t4WAAAElez.jpg:large

Bayram Tutumlu‏ @BayramTOficial 1 hr1 hour ago
Suç bende!!İyi oyuncu teklif etmişim... (DOUMBIA, LAYÛN, MARIO SUAREZ)

Bayram Tutumlu‏ @BayramTOficial 42 dk.42 dakika önce
Cenk Ergün'e diyorum gel Leonardoyu alalım Sneıjder i kulübede oturtur bak Sneijder Nasıl değişecek.

Bayram Tutumlu‏ @BayramTOficial 30 dk.30 dakika önce
Suç bende iyi oyuncu teklif ettim.. (PARTEY, AHMED MUSA, SAGNA, ROLANDO)

Bayram Tutumlu‏ @BayramTOficial 28 dk.28 dakika önce
Daha söylemek çok şey var Onuda bu geceBeyaz tvde açıklayacağım..

Merak ettim araştırdım, "miguel terrasa" kim diye. Mallorca'da yeri bulunan bir jinekolog çıktı :red:

Bayram abi ne işler peşindesin? :D

Ekuban denen cöpü önerdiyse gözümden düsmüstür

~tap

şimdi olay nedir? B T faydalı olacak biri midir yoksa değil midir?

Bu adam pek tekin birine benzemiyor. Tekin olmasını geçtim hem profesyonel değil hem de malın teki.

Nedir abi ya "ifşa edeceğim" diye zırlayıp durmak. Adama söz vermemişler birşey etmemişler yani ne diye bu kadar yırtınıyor.

Galatasarayın malı deniz yemeyen domuz misali bu da kazıklama derdinde. Buna da kazık pastasından pay düşmedi diye zırlıyor bence.

sent via GSC

Son düzenleme:
Bu adam pek tekin birine benzemiyor. Tekin olmasını geçtim hem profesyonel değil hem de malın teki.

Nedir abi ya "ifşa edeceğim" diye zırlayıp durmak. Adama söz vermemişler birşey etmemişler yani ne diye bu kadar yırtınıyor.

Galatasarayın malı deni yemeyen domuz misali bu da kazıklama derdinde. Buna da kazık pastasından pay düşmedi diye zırlıyor bence.

sent via GSC

Bende aynı fikirdeyim bizden payına alma peşinde.Ayrıca bu şekilde gündeme geliyor reklamını yapıyor.
Ben bu dedikleri olaylarında çoğu sallama diye düşünüyorum.

bu iş bukadar büyüdü ya görürsünüz bizim beceriksizler eninde sonunda bunun kapısına gidip rivadan payını verecekler.

Galatasarayın malı deniz yemeyen domuz misali bu da kazıklama derdinde. Buna da kazık pastasından pay düşmedi diye zırlıyor bence.

sent via GSC

İfşa ettiğinde hiç ama hiç koparma şansı kalmaz.
Sadece yardım etmek istiyor belki de! Zaten bir ton menejere dünya para ödeyecek ve dandik yakışmayan oyuncularla dolduracaklar takımı, bari ben kazanayım az kazanayım ama iyi oyuncuları aldırayım çabasında olması daha mantıklı!!

İfşa ettiğinde hiç ama hiç koparma şansı kalmaz.
Sadece yardım etmek istiyor belki de! Zaten bir ton menejere dünya para ödeyecek ve dandik yakışmayan oyuncularla dolduracaklar takımı, bari ben kazanayım az kazanayım ama iyi oyuncuları aldırayım çabasında olması daha mantıklı!!
Çok iyimser ve naifsin bence. Bunların hepsi çakal, yok yardım edeyim yok ben Galatasaraylıyım diyenlerden korkacaksın.

Ahmet Bulut denen menajer de bizim eski futbolcumuz ama onun da derdi bizi düdüklemek.

sent via GSC

Çok iyimser ve naifsin bence. Bunların hepsi çakal, yok yardım edeyim yok ben Galatasaraylıyım diyenlerden korkacaksın.

Ahmet Bulut denen menajer de bizim eski futbolcumuz ama onun da derdi bizi düdüklemek.

sent via GSC

Sayılan oyuncuların bazısı iyi ve takımlarında sezon boyu roller almış adamlar. Muhakkak en iyileri dile getiriyor taraftarı arkasına almak için bayram tutumlu. Ama o klüplerin başkanlarıyla oturup konuşmak almak vermek asla kayıp olmaz kazanç olur bizim için..

Ben olaya o açıdan yaklaşıyorum yani tatlı tatlı bayramcığımı üzmeden işimize bakalım sonuç bizim faydamıza olur

Bayram Tutumlu‏ @BayramTOficial
Beyaz tv ye çıkmayacağım taraftarımızın yanındayım,bende protesto ediyorum..

sent via GSC

Bayram´dan topcu alalim demiyorum, ama menejerlere fahis fiyatlar ödemeden, nasil alacaksin taraftarin istedigi yildiz futbolcu ?

Adamlar piyasayi kontrol ediyor...

Üstelik Bayram Tutumlu´nun Melo transferinde de parmaga vardi, melonun menejeri, bayramin ortagi.

Geri
Üst Alt