bayram tutumlu

Adam iyi midir kötü müdür bilmiyorum, ilgilenmiyorum da. Ama Dursun ve yönetimine zarar verecek her adamı, her hamleyi desteklerim. Konuşmaya devam etsin.

Gomis'e çok tepki gösterdiğinde göre Gomis için 2 tarafta anlaştı büyük ihtimalle

Bayram´dan topcu alalim demiyorum, ama menejerlere fahis fiyatlar ödemeden, nasil alacaksin taraftarin istedigi yildiz futbolcu ?

Adamlar piyasayi kontrol ediyor...

Üstelik Bayram Tutumlu´nun Melo transferinde de parmaga vardi, melonun menejeri, bayramin ortagi.

Adamlarin meslegi bu zaten. Buradan para kazaniyorlar.

Ama yok yardimci olayim falan diyeni beni ciddiye almam. Zaten onun da derdi para sonuc olarak. Buna da anlasilan yüz vermediler ondan böyle yaygara kopariyor.

k9huc5XH.jpg

Şu tipe sahip birisinin tekin olma ihtimali yok.

viettoyu getiriyormus :) cenk in bununla arasinin iyi olup olmadigini bilmiyoruz.iyi niyetli olup olmadigini da bilmiyoruz..soyledigi bazi isimler yildiz tabi ki ama hocaya danismadan gozlemcilere danismadan tamam hadi alalim demesini bekliyor sanirim.50 tane menejer mesaj atiyordur cenki yeme pesinde hepsi..bi ara aysal doneminde de patlamisti bu

Adamlarin meslegi bu zaten. Buradan para kazaniyorlar.

Ama yok yardimci olayim falan diyeni beni ciddiye almam. Zaten onun da derdi para sonuc olarak. Buna da anlasilan yüz vermediler ondan böyle yaygara kopariyor.

E tamam, söylediği oyuncuları getirsin parayı alsın. Mendes de aynı işi yapıyor, bir sürü büyük kulüp aracı olarak herifi araya sokuyor. Getirebiliyorsa söylediği oyuncuyu alsın parasını sıkıntı yok.

Tıdor yerine prestijli hoca diye bahsettiği Daniel Pasarella iyiymiş. Koşa koşa gelir yıldızlar ismini duysa..

Bu transfer işlerinde ikili ilişkiler çok önemli. Bu adamı kullanabiliyorlarsa kullansınlar. Yoksa başkası daha fena çakacak.

Bayram'ın bazı tweet'leri samimi gelmişti bana. Birkaç defa A Spor'a falan bağlandığında da samimi konuşmuştu.

Ama bazı tweet'leri de çıkar peşinde izlenimi veriyor. Önerdiği oyuncu ile ilgilenilmeyince çirkefe bağladı.

Bayram'ın bazı tweet'leri samimi gelmişti bana. Birkaç defa A Spor'a falan bağlandığında da samimi konuşmuştu.

Ama bazı tweet'leri de çıkar peşinde izlenimi veriyor. Önerdiği oyuncu ile ilgilenilmeyince çirkefe bağladı.
Senin gibileri kandırıyor işte.

Buda iyi coştu yazdığı isimler falan hani iyice çıktı çığrından Moreno'yu nasıl getireceksin Liverpool'dan?

Geri
Üst Alt