- 13 Şubat 2009
- 27.659
- 25.150
- 3.468
Adam iyi midir kötü müdür bilmiyorum, ilgilenmiyorum da. Ama Dursun ve yönetimine zarar verecek her adamı, her hamleyi desteklerim. Konuşmaya devam etsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bayram´dan topcu alalim demiyorum, ama menejerlere fahis fiyatlar ödemeden, nasil alacaksin taraftarin istedigi yildiz futbolcu ?
Adamlar piyasayi kontrol ediyor...
Üstelik Bayram Tutumlu´nun Melo transferinde de parmaga vardi, melonun menejeri, bayramin ortagi.
Fetocu diyorlar bunada. Şüpheli listesindeymiş
Adamlarin meslegi bu zaten. Buradan para kazaniyorlar.
Ama yok yardimci olayim falan diyeni beni ciddiye almam. Zaten onun da derdi para sonuc olarak. Buna da anlasilan yüz vermediler ondan böyle yaygara kopariyor.
gerçek mi ironi mi?Tıdor yerine prestijli hoca diye bahsettiği Daniel Pasarella iyiymiş. Koşa koşa gelir yıldızlar ismini duysa..
gerçek mi ironi mi?
Senin gibileri kandırıyor işte.Bayram'ın bazı tweet'leri samimi gelmişti bana. Birkaç defa A Spor'a falan bağlandığında da samimi konuşmuştu.
Ama bazı tweet'leri de çıkar peşinde izlenimi veriyor. Önerdiği oyuncu ile ilgilenilmeyince çirkefe bağladı.
Senin gibileri kandırıyor işte.
bu sene 12 maca cikti, yollayacaklar. istedikleri paraya bagli yaniBuda iyi coştu yazdığı isimler falan hani iyice çıktı çığrından Moreno'yu nasıl getireceksin Liverpool'dan?
bu sene 12 maca cikti, yollayacaklar. istedikleri paraya bagli yani