BBL 11/12 H:10 | Beşiktaş M. 73-65 Galatasaray MP | Maç Sonucu

Cevap: BBL 11/12 H:10 | Beşiktaş M. 73-65 Galatasaray MP | 17 Aralık | Maç Sonucu

bazı arkadaşlar çok gaza gelmiş. daha ölmedik, bir maç izleyip gelip herkese sallamanın mantığı yok.

bu aralar takım olarak çok formda değiliz belki ama 2 dokunuşla yükselebiliriz. önemli olan o dokunuşları yapmak. şu ana kadar teknik ekibin kararı yapmayacağımız yönünde. bakalım ilerisi neler getirecek.

Cevap: BBL 11/12 H:10 | Beşiktaş M. 73-65 Galatasaray MP | 17 Aralık | Maç Sonucu

Beyler biraz sakin olun lütfen. Bir maç yüzünden bir birimizin kalbini kırmayalım lütfen! Oturun, biraz dinlenin, biraz siniriniz yatışsın, sonra gelin mantıkla yorum yapın. Diğer türlü birazdan burda küfürler havada uçuşacak.

fenerin de abartılacak bir özelliği yok, ben söylüyorum songalia yerine dominant ayı kalıbından bir beş numara alınsın şampiyonluğun bir numaralı adayıyız.

sadece 5 yetmez..3 numarımızda yok..simas gibi biri lazım..boş kaldığında lank diye sokacak

ayrıca bugün övdüğünüz beşiktaş, yabancıları iyi dediğiniz beşiktaş biz eurolig'e kalırken deron williamslı kadro ile eurocup ilk turunda adını unuttuğum dandirik bir takıma elendi, euroochallenge diye intertoto ayarında bir kupaya kadar düştüler, bizim takımımız ise shipp,laka gibi adamlarla top 16 yaptı.

la bjk nasıl yendi bizi ??

Haklısın hocam bir anlık sinirle insan neler yazdığını bilmez hale gelebiliyor.Ergin'in yaptıklarını Beşiktaş'lıların kendilerini bir şey sanmalarını bugün maçta oynayan basketbolcularımızın hiçbirisinin galibiyeti istemeyişi ve en kötüsü belki de bu sezon ilk kez maçı bıraktığımızı görmek sinir ediyor.Neyse bu sistem ile final oynayıp Avrupa'da top 16'ya oynayan takım biziz Oktay hoca elbette gereken ayarı verir takıma.

Doğrudur. Sinirle olur böyle şeyler. Yalnız "son topa kadar" felsefemizi uygulamadık bu maç, haklısınız. Üzücü gerçekten.

Hiç kimse istifa falan demez..İstifa diyecek 1,2 kişi olursada sallanmaz olur biter..

Ama hiç eleştirmemek,hiç tepki koymamakta heleki yapılan bariz transfer hatalarını dile getirmemek,bu konuda yönetimi eleştirmemek en az Mahmudi istifa etsin demek kadar fiyaskodur..

Sadece şunu söylüyorum..Bu takıma çok katkıları olmuş olabilir..Ama senin hem ligte hem avrupada başarıysa,

Alma durumun varken ve hiç tartışmasız daha iyisini bulabilecekken Andriçin yerine daha iyi bir yabancı alacaksın,

Aynı şekilde Shipin yerine daha iyi yabancı alacaksın,

Sırf ucuza oynatıcam diye yaşı geçmiş bitik oyuncuları(Darius) almayacaksın,

transferleri sıkıntılar belli olmasına rağmen göz göre göre eksik yapmayacaksın,

Oktay Mahmudi ve oyunculara hiç laf etmeyin..Benim bu teknik ekip ve oyuncular inanılmazı başardılar ve bu takıma senelerdir olmayan kazanma alışkanlığı,büyüklüğü hatırlattırdılar..

Belki bu yukarıdaki hatalarda Oktay hocanında hatası var ama,senin yönetimin bastıracak ve hakettikleri değeri verecek.Her zaman ki gibi ucuza kaçmayacak..

Bu takım bu senede şampiyonluğu geçtim,efesten alamayabilirsin ama istenen başarıyı yakalayamazsa Başkan ve yöneticiler

alsınlar medicalparkı kendi şirketlerine sponsor yapsınlar..

shippin yerine oyuncu almayi elbette isteriz ama bizde diyoruzki shippe gelene kadar daha kotuleri var. ben koc olsam 3 numaradaki shippi takimda tutarim. 4 ve 5 numaraya adam alirim.

takımda net şutör yok bir tane

ayrıca bugün övdüğünüz beşiktaş, yabancıları iyi dediğiniz beşiktaş biz eurolig'e kalırken deron williamslı kadro ile eurocup ilk turunda adını unuttuğum dandirik bir takıma elendi, euroochallenge diye intertoto ayarında bir kupaya kadar düştüler, bizim takımımız ise shipp,laka gibi adamlarla top 16 yaptı.

o zaman sırf yabancılalrla okadar oluyormuş...

Yaklaşık iki sezondur, bu takım kaybettiğinde hiç bir olumsuz yorum yapmadım. Zira kazansalarda, kaybetseler de, sahaya inanılmaz bir performans yansıtıyor ve hepimizin taktirini kazanıyorlardı. Ancak bugün gördüğüm manzara bana Galatasaray bu olmamalı dedirtti. Rakibin Deron ve Semihi kaybetmiş. Dolayısıyla tüm planları alt üst olmuş. Apar topar uzun rotasyonuna Bonsu'yu getirmişler, adam henüz takıma intibak sürecinde. Takımın en skorer adamı Kemp sakat. Guard pozisyonun iki numarası sakat. Rakipte bench derinliği kalmamış. Adamlar ikinci yarıyı neredeyse aynı beşle oynadılar ve maçı kazandılar. Bu durum bana şaka gibi geliyor. Herşey'in lehimize geliştiği bir maçı bu şekilde kaybetmek beni ciddi anlamda üzdü. Beşiktaş'ı tebrik etmek lazım. Özellikle de Can ve Hawkins'i. Adamlar kapasitelerinin üzerine çıkabilmek için herşeyi yaptı. Biz ise vasatımızı dahi oynayamadık.

fazla transfere de gerek yok.Sadece songailanın yerine atletik bir uzun 4-5 numara oynayan bir oyuncu alsak bile yeter.bjk bizden kesinlikle iyi degil yerli oyuncuları tam kadro olsa bile kesinlikle basarı için yeterli degil. bir basket programında biri aynen sunu söylemişti: bjk önemli macların bazılarını alabilir ama uzun bir yolda basarıya ulasamaz.ha ulasırlarsa brova derim.cok basit 1)mehmet yagmur mu ender arslan mı 2)can akın mı tutku acık mı 3)serhat cetin mi caner topaloglu mu 4) furkan mı ersin daglı mı 5)cevher mi barsı hersek mi sizce kimin süre alan yerlileri daha iyi beyler.gordon-shipp ikilisinin savunması hawkıns-kemp ikilisinden daha iyi hucümü ise daha zayıf.kadro genişligi ise acık ara öndeyiz.unutmayın renkdaslar gecen yılda banvit bizi yarı finalde dahil kendi sahasında oynadıgı 3 mactan ikisini kazanmıstı.ama sonuc ne oldu kadro genişligimiz sayesinde banviti 3-1 elemiştik.bjklilerde bunun farkında sadece mac kazanabilceklerini ama final oynayamacaklarını biliyorlar.

beşiktaşı takan yok zaten hacı kim takar beşiktaşı. ben top 16 yı düşünüyorum. songlia kendini bukadar kötü yapmak icin ne icti merak ediyorum. sagından soluna dönene kadar 24 saat geciyor.

shippin yerine oyuncu almayi elbette isteriz ama bizde diyoruzki shippe gelene kadar daha kotuleri var. ben koc olsam 3 numaradaki shippi takimda tutarim. 4 ve 5 numaraya adam alirim.

shipp in savunma gayretinden başka bir özelliğini ben göremiyorum...potaya 2 metreden topu atamıyor...bana göre 3-4-5 lazım ama öncelikli 5-4-3

fazla transfere de gerek yok.Sadece songailanın yerine atletik bir uzun 4-5 numara oynayan bir oyuncu alsak bile yeter.bjk bizden kesinlikle iyi degil yerli oyuncuları tam kadro olsa bile kesinlikle basarı için yeterli degil. bir basket programında biri aynen sunu söylemişti: bjk önemli macların bazılarını alabilir ama uzun bir yolda basarıya ulasamaz.ha ulasırlarsa brova derim.cok basit 1)mehmet yagmur mu ender arslan mı 2)can akın mı tutku acık mı 3)serhat cetin mi caner topaloglu mu 4) furkan mı ersin daglı mı 5)cevher mi barsı hersek mi sizce kimin süre alan yerlileri daha iyi beyler.gordon-shipp ikilisinin savunması hawkıns-kemp ikilisinden daha iyi hucümü ise daha zayıf.kadro genişligi ise acık ara öndeyiz.unutmayın renkdaslar gecen yılda banvit bizi yarı finalde dahil kendi sahasında oynadıgı 3 mactan ikisini kazanmıstı.ama sonuc ne oldu kadro genişligimiz sayesinde banviti 3-1 elemiştik.bjklilerde bunun farkında sadece mac kazanabilceklerini ama final oynayamacaklarını biliyorlar.

kesinlikle kadromuz çok iyi tek yapmamız gereken songalianın yerine atletik bi 4 numara lazım.

pota altında bire bir de etkili olmadığımız için dışarıdan sayı bumaya çalışıyoruz

oktay hoca gecen senenin özüne dönmesi lazım...tutku 1.guard olmalı,ancak yorulduğunda cıkmalı...

beşiktaşı takan yok zaten hacı kim takar beşiktaşı. ben top 16 yı düşünüyorum. songlia kendini bukadar kötü yapmak icin ne icti merak ediyorum. sagından soluna dönene kadar 24 saat geciyor.

Kötü yapmak için birşey içmesine gerek yok. Sakatlıktan çıkalı çok olmadı. NBA'de kötü bir sezon geçirdi. Eh yaşı da 33'e geldi. Ayaklar yavaşladı. Songaila transferi yanlış. Ama bunu Mahmuti'nin kabul etmesi lazım. Songaila'da ısrar ettikçe büyük maçlar gidiyor. İşin kötü tarafı bu adam yılda 1,5 miyon $ alıyor.

Geri
Üst Alt