BBL 11/12 H:10 | Beşiktaş M. 73-65 Galatasaray MP | Maç Sonucu

Cevap: BBL 11/12 H:10 | Beşiktaş M. 73-65 Galatasaray MP | 17 Aralık | Maç Sonucu

Yaklaşık iki sezondur, bu takım kaybettiğinde hiç bir olumsuz yorum yapmadım. Zira kazansalarda, kaybetseler de, sahaya inanılmaz bir performans yansıtıyor ve hepimizin taktirini kazanıyorlardı. Ancak bugün gördüğüm manzara bana Galatasaray bu olmamalı dedirtti. Rakibin Deron ve Semihi kaybetmiş. Dolayısıyla tüm planları alt üst olmuş. Apar topar uzun rotasyonuna Bonsu'yu getirmişler, adam henüz takıma intibak sürecinde. Takımın en skorer adamı Kemp sakat. Guard pozisyonun iki numarası sakat. Rakipte bench derinliği kalmamış. Adamlar ikinci yarıyı neredeyse aynı beşle oynadılar ve maçı kazandılar. Bu durum bana şaka gibi geliyor. Herşey'in lehimize geliştiği bir maçı bu şekilde kaybetmek beni ciddi anlamda üzdü. Beşiktaş'ı tebrik etmek lazım. Özellikle de Can ve Hawkins'i. Adamlar kapasitelerinin üzerine çıkabilmek için herşeyi yaptı. Biz ise vasatımızı dahi oynayamadık.

duygularima tercuman oldun hocam anlatmak istediklerimizin yazmisin

Cevap: BBL 11/12 H:10 | Beşiktaş M. 73-65 Galatasaray MP | 17 Aralık | Maç Sonucu

Kötü yapmak için birşey içmesine gerek yok. Sakatlıktan çıkalı çok olmadı. NBA'de kötü bir sezon geçirdi. Eh yaşı da 33'e geldi. Ayaklar yavaşladı. Songaila transferi yanlış. Ama bunu Mahmuti'nin kabul etmesi lazım. Songaila'da ısrar ettikçe büyük maçlar gidiyor. İşin kötü tarafı bu adam yılda 1,5 miyon $ alıyor.

okadar alması imkansız,eğer öyleyse cok buyuk hatası vardır hocanın secimden dolayı

takımını alkışlatmak onure ettirmek derim

Ben de çok iyi niyetlisiniz derim. Yaptığı en hafif tabirle ahlaksızlık. 3 saniye kala yapılacak hareket değil. Zaten bir tek Ergin Ataman'dan beklenir böyle birşey.

yokmu bir özet videosu. harbi nasıl yenildik bu sekiztaşa ?

Ben de çok iyi niyetlisiniz derim. Yaptığı en hafif tabirle ahlaksızlık. 3 saniye kala yapılacak hareket değil. Zaten bir tek Ergin Ataman'dan beklenir böyle birşey.

belkide adam olası bir 2 li averaj hesabı yaptı olamaz mı..

sadece 4 yetmez. birde arkası dönük oynayan 5 numara lazım.

doğru o da lazım ama öncelik bakımından dedim.hem 5 numara için andriçi yollamak lazım ama oktay hocanın yollayacağını sanmam.

herkesi övün ama şu ergini övmeyin

songalia ya senelik 1.5 veriyorsak o adamı hayatta gönderemyiz

beşiktaş 8/17 üçlük atmış.

biz ise 6/22 atmışız.

kısalarımız içeri girip pozisyon bitiren türden oyuncular değil. böyle olunca pota altı oyuncuları dışında ikinci opsiyonumuz üçlük atışları oluyor ancak bugün çok kötü attık.

eğer pota altına hamle yapacaksak bence bir de skorer hamlesi yapabiliriz. bu sayede iç dış dengesi daha sağlıklı olur ve oyun sıkıştığı anda birebire bırakacağımız bir oyuncumuz olmuş olur.

tabi bir diğer nokta bu hamleleri yazması kolay ama sistemin içine oturtmak zor. sanırım bu nedenden ötürü oktay hoca transfere sıcak bakmıyor.

fakat şu halimiz de tbl seviyesinde final için yeterli görünmüyor.

...oktay hoca genelde savunma yapan oyuncuları tercih ediyor yabancılarda,iyi savunma yapıyoruz ama okadar kötü hucum ediyoruzki o savunmanın anlamı kalmıyor..bugunkü maçta maç bunun yüzünden gitti..

songalia ya senelik 1.5 veriyorsak o adamı hayatta gönderemyiz

Basketbol transferlerini vs. borsaya bildirmediğimiz için net bişey bilmiyoruz. Ama şöyle birşey buldum;

Oyuncunun menajeri Mark Bartelstien'in açıklamasına göre Songaila ile 1.5 milyon dolar karşılığında, 1 yıllık sözleşme imzalandı.

beşiktaş 8/17 üçlük atmış.

biz ise 6/22 atmışız.

kısalarımız içeri girip pozisyon bitiren türden oyuncular değil. böyle olunca pota altı oyuncuları dışında ikinci opsiyonumuz üçlük atışları oluyor ancak bugün çok kötü attık.

eğer pota altına hamle yapacaksak bence bir de skorer hamlesi yapabiliriz. bu sayede iç dış dengesi daha sağlıklı olur ve oyun sıkıştığı anda birebire bırakacağımız bir oyuncumuz olmuş olur.

tabi bir diğer nokta bu hamleleri yazması kolay ama sistemin içine oturtmak zor. sanırım bu nedenden ötürü oktay hoca transfere sıcak bakmıyor.

fakat şu halimiz de tbl seviyesinde final için yeterli görünmüyor.

darius gibi guardımız vardı boşuna yolladık...taylor jerry johnsonla uğraştık..simas vardı yerine shipp geldi...kötü tercihler yapıldı bence..

Geri
Üst Alt