BBL 14/15 Sezonu H:6 | Fenerbahçe Ülker 85-74 Galatasaray | M.S | 17 Kasım | LigTV3

YHANI arroyonun belkide son sezonunda ekol bir kadro kurmak cokmu zordu ex yonethim ¿

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu takıma bi tane pota altında sırtını dayayıp post oyununu oynayabilen,iyi ribaund alan,fena derecede savunma yapmayan bi uzun almak çok mu zor yıllardır alamadılar.2 sene önce şampiyon olunan takımda bile eksikler varken 2 senede kadro gelişeceğine daha da geriye gitti.anlayamıyorum ben bu yapılan işleri.futbolda hangi hatalar yapılıyorsa basketbolda da aynı şekilde kadro kurmakta hatalar yapıyoruz.bariz şekilde bağırıyo şu takımda arroyo dışında düzgün oyunu kuracak bi oyuncu ve sağlam bi uzun eksikliği.yönetemeyeceksiniz branşı valla ben geçerim takımın başına.eldeki imkanlarla iyi hamleler yapılır.Anadolu takımlarının getirdiği yabancılara biraz bakın da akıllanın.Sean williams var konya'da onu alın getirin bari en azından savunma yapar adam.ama sizde o kafa ne gezer ki.Jawai'ye para verin bedavaya aptal herifler.

ender bomboş 3lüğü kaçırdı ardından gönlüm 2de 0 attı

keşke ihtarname işi hallolmasaydı da gökberk , ege falan oynayaydı bu bitiklerin yerine

Çeptalk

Müthiş mücadele ediyoruz 2.yarıda 19 sayılık fark 30 olur diyorduk 12 ye düşürdüler.harbiden helal olsun çok iyiyiz (!)
şu 3'lük sevdasından ne zaman vazgeçecez merak ediyorum.ulan sanki çok iyi üçlük atan bi takımız da her maç en az 20 üçlük deniyoruz.takımın elle tutulur hiç mi bişeyi olmaz be.şu maçtaki en düzgün istatistik aldığımız hücum ribaundlarıdır heralde başka hiç bişey yok.

Şu maçı biz kazanirdik ulan bu kadar basit hata yapmayın işte yapmayin be.

Geri
Üst Alt