BBL Playoff Final 2. Maç | FB Ülker 74-73 Galatasaray LH | M.S | 5 Haziran

kaç oyuncumuzun sakat olduğunu bilmiyorum ama ergin antrenörümüzün adı engin değil

heheee haklisin, yine isimleri karistirdim

bilmedigim icin degil, bazen yanlis yaziyorum

gecen mevlut yerine mesut yazdim ve en son selcuk inan yerine selcuk sahin yazdim

HENRY DOMERCANT

NATHAN JAWAI

MILAN MACVAN

JAMONT GORDON

bu isimler olsaydi, sence farkli olmazmiydi

Amatör branşlara bu kadar sevdalı bir taraftarı ilk kez görüyorum. Oğlum geç bunları aslolan tek gerçek futboldur. Futbolda şampiyon musun başarılısın değil misin başarısızsın. Badminton, kürek, yamaç paraşütü, eskrim, dağcılık, atletizm diye bilimum sporları sıralamana gerek yok. Amatör branşlarda başarı sadece süstür , yani Aysal'ın deyimiyle pastanın çileğidir. Ama pasta futboldur. Çünkü Türkiye futbol ülkesidir.

Basketbol öyle küçümsenecek bir branş değil artık ülkede. İzleyici kitlesi ve takipçisi çok arttı bir kaç senedir. Gelen hocalar, oyuncular, salonlar, tribünler bunları gösteriyor zaten. Tabi hiç bir zaman futbol kadar olmayacak ama değer veriliyor artık.

tapa

ya başlarım hakemıne neyıne ercegı hakemmı oynattı o dengesiz herif ettı maca

Senin gibi saflar oldukça daha çok kafana vura vura alırlar elinden şampiyonluğu bu taraftarın gözünü açması şart bu adamlar futbol basketbol yıllardır sahalarında ne çirkefliklerle hakem oyunlarıyla maç kazanıyor

gecen mevlut yerine mesut yazdim ve en son selcuk inan yerine selcuk sahin yazdim

HENRY DOMERCANT

NATHAN JAWAI

MILAN MACVAN

JAMONT GORDON

Sadece Gordon olsaydı bu 4-1 bizim lehimize biterdi.

HENRY DOMERCANT

NATHAN JAWAI

MILAN MACVAN

JAMONT GORDON

yabancı sınırı konusuna çok vakıf değilim o önemli

Hey Allahım şu maçı elimizle fenere veriyoruz; fenerin yaptıgı hiçbirşey yok sadece bizim yaptıklarımız var ve bununlada fener maçı kazanıyor..Diyecek hiçbir kelime yok..

Anasini satayim teknik faulu vermedi. Butun takim ve koc ustune cullandi hakemin. Sert itirazlar ve surekli itirazlar. Yani teknik calinmasi icin ne gerekiyor? Illa dovmesi mi lazim birinin?

Ayrica o Emir malinin yaptigini herkes goruyor bir tek hakemler teknik calamiyor. Topu ne zaman cizgiden cikarsak Emir bizim adamin icine giriyor neredeyse. Hakem ha bire uyardi. Ama sadece uyardi. Kural disi bir hareketi uyarilara ragmen yapmaya devam edersen bu teknik fauldur.

Bildigin hakemler korktu ve hak ettigimiz maci elimizden aldilar. Hakkimi helal etmiyorum. Hakemlikleri tez zamanda bitsin, rezil rusva olsunlar.

Son 20 saniyede 3 adımda fenere maçı verdiler.

Sinan topu oyuna sokup Marko'ya topu verdikten sonra Bo'nun Marko'nun eline yumruğu indirip topu kazanması sonucu bulduğu sayı ( Bo bile şaşırmıştır o sayıya. Çünkü bilerek faul hakkı dolsun ve zaman geçmesin diye yaptı faulu.)

Hücum sırası bizdeyken fenerli oyunculardan top çıktıktan sonra 150 kişi itiraza gidip fb antrönörünün kafa kola almasına rağmen fenere teknik faul çalınmaması.

Ve son saniye top oyuna girdikten sonra Zoric'in iki ayağına çarparak dışarı çıkan topu hakemin bir önceki pozisyonda kendi yavşak karakterini ezdirdiği için hiç pozisyonu görmeden topu fenere vermesi.

Yukarda bahsettiğim her "Sinan topu oyuna sokarken" kısmında Emir deyim yerindeyse çizginin üstünde bile değil, sahanın dışına çıkarak Sinan'la karı koca mesafesinde bazen Sinan'ın eline vurarak tepiniyordu. Hakem 20 kez uyardıysada 1 tane teknik faul çalma zahmetine girmedi.

Bu arada o Erceg'in de yatcak yeri yok. Allah'ın belası. Oyundan çıkmıyor da. Savunma yok, penetre yok, yaratıcılık yok. 2 üçlük atsın diye bekliyoruz onu da öyle aman aman bir yüzdeyle atmıyor. E yokluktan desem neden 40 dakika oynuyor bu adam.

Bırakın böyle senaryoları bal gibi verdik maçı elimizle. Hemde iki defa....Top tutup faul yaptırmasını bile beceremedik.

Son 20 saniyede 3 adımda fenere maçı verdiler.

Sinan topu oyuna sokup Marko'ya topu verdikten sonra Bo'nun Marko'nun eline yumruğu indirip topu kazanması sonucu bulduğu sayı ( Bo bile şaşırmıştır o sayıya. Çünkü bilerek faul hakkı dolsun ve zaman geçmesin diye yaptı faulu.)

Hücum sırası bizdeyken fenerli oyunculardan top çıktıktan sonra 150 kişi itiraza gidip fb antrönörünün kafa kola almasına rağmen fenere teknik faul çalınmaması.

Ve son saniye top oyuna girdikten sonra Zoric'in iki ayağına çarparak dışarı çıkan topu hakemin bir önceki pozisyonda kendi yavşak karakterini ezdirdiği için hiç pozisyonu görmeden topu fenere vermesi.

Yukarda bahsettiğim her "Sinan topu oyuna sokarken" kısmında Emir deyim yerindeyse çizginin üstünde bile değil, sahanın dışına çıkarak Sinan'la karı koca mesafesinde bazen Sinan'ın eline vurarak tepiniyordu. Hakem 20 kez uyardıysada 1 tane teknik faul çalma zahmetine girmedi.

Bu arada o Erceg'in de yatcak yeri yok. Allah'ın belası. Oyundan çıkmıyor da. Savunma yok, penetre yok, yaratıcılık yok. 2 üçlük atsın diye bekliyoruz onu da öyle aman aman bir yüzdeyle atmıyor. E yokluktan desem neden 40 dakika oynuyor bu adam.

tamamen katılıyorum eline sağlık. ben yıldız takıma kadar alt yapılarda profesyonel oynadım, o Emir haysiyetsizinin yaptığı çizgi ihlalini görüp oyunu durduran her hakem mutlaka "bi dahakinde teknik faul çalarım" der. istisnasız bunu der ve bi dahakinde de çalar. ama bu şerefsizler 3 kere uyarıp bir kere teknik faul çalma zahmetine katlanmadılar. Bo'nun o çok kritik iki top çalmasında da çok net fauller var ama şerefsiz Azizin çocukları onları da çalmadılar. pazar günü bunlara mutlaka tecavüz etmemiz lazım

kurek sampiyonlariymis hahaahaaa

birincisi fenerbahcede sakatlik yok, + daha maliyetli bir kadrosu var

ve hakem ile devlette yanlarinda

bunlari hesaplarsak, biz daha basariliyiz

kurek ve volleyballda sevinsinler zavalillar

avrupada onlara koyup kupa kaldirdik, avrupada en basarili takim kim yada son sampiyon kim ;)

Siz bu kafayla gitmeye devam edin.

Bizim başımızdan beceriksiz , bu klübe değer vermeyen yöneticiler eksik olmaz.

Daha maliyetli bir kadro biz neden kuramıyoruz diye neden sormuyosun kendine.

Açın gözleriniz biraz açın.

O yukarıda bahsettiğin konuların bizde farkındayız.

Galatasarayın daha iyi olması için biraz geniş düşünün. Benimkisi en iyisi kompleksinden vazgeçip daha iyi olmak için başındaki iş bilmezlere yol gösterirsen o zaman en iyisi senin olur.

Bırakın böyle senaryoları bal gibi verdik maçı elimizle. Hemde iki defa....Top tutup faul yaptırmasını bile beceremedik.

Arkadaş anlamıyorsunuz galiba topu nasıl tutacan görüntüleri paylaştık aç tekrar tekrar izle bo vuruyor alıyor topu elinden hakem gözünün önünde faul çalmıyor bu şekilde nasıl top tutmayı düşünüyorsun ?

dünyada arroyo ya boktanoviçin(isteyen istediği gibi okur imla hatası falan yapmadım bilinsin) yaptıgı savunmaya faul çalmayacak hakem yoktur resmen,adam vuruyor çekiyor itiyor...

Kesinlikle katılıyorum, özellikle Göksenin'in 2. vücut temasına hemen faul çalınıyor. Bogdanovic maç boyu sürekli yaptı bunu. Bu arada Ergin Ataman ' ı herkes eleştirebilir. Ama kesinlikle saygı duyulması gereken bir hoca. Hem geçen sene hem bu sene inanılmaz sakatlıklar olmasına rağmen hep yarışın içinde kaldık. Her hangi biri olsa zaten bu sakatlıklar olmaz deyip geçiştirebilirdi. Tek Gordon bile olsa şu maç çok daha farklı biterdi, ilk maçta skor o kadar açılmazdı.

Şerefsiz hakemler Azizsilin'i yemiş... Adalet varsa bu seri döner..

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

top tutmuştuk ama faulle aldılar hem de çok net faulle aldılar nereye biz verdik? zaten maçın bu noktaya gelmesinin sorumlusu hakemler, son topta Ergin Ataman adam gibi set çizemeyip topu oyuna sokamadı diye kızsan ne olur? çizse hakemler izin verecek miydi sence?

Geri
Üst Alt