BBL Playoff Final 2. Maç | FB Ülker 74-73 Galatasaray LH | M.S | 5 Haziran

Beyler bir de ilk yarıda Bogdanovic'in yaptığı savunma nizami mi ? Bana pek öyle gelmedi ama çok bilgim olmadığı için ahkam kesmiyim zira hakem Bogdanovic'e 1 kere faul çalmadı. Çaldıysa da Arroyo'yu savunurken çalmadı.

Arroyo yu savunmayla durduramazsın anca bojanın yaptığı gibi faulle karışık sert savunmayla durdurursun hangi ülkede bu kadar göz yumulur bilmiyorum..

hepsi olması bile çoğu faul her 2 maçtada , zaten bojan oyundan çıkınca arroyo rahatladı

emir kadar serefsiz bir zat gormedim

surekli flop etmeler

pis fauller

hakeme gidip teknik faul isaretleri yapmalar

zoric de serefsiz

mccaleb efendi adam

içerdeki maçta taraftara çok iş düşüyor onların hakeme kurdugu baskının aynısını hatta daha beterini kurmalıyız

cenk erseven bu gece bana bi uğrasana,bişey deniycem.bikaç fenerli daha getir.arka arkaya zevkli olur.sizi o biçim yapmak.poponuzun üst kısmında söz veriyorum... tebrikler yazacak.

Adam tahrik etmek için gelip mesaj atıyor sizde ona istediğini verip mesajına cevap veriyorsunuz. Harbiden bravo. :)

size de bravo bunun gibilerin insanları tahrik etmesine izin veriyorsunuz. buraya üye olan bir şikeci takım sempatizanının nasıl bir amacı olabilir ki zaten? hata sizde bana kalırsa. kaç aydır tahrik ediyor insanları hala banlanmamış

benim bu hakemlerden dolayı ümidim kalmadı. Hakemlerle birlikte yenmek lazım bunları ama o fırsatı kaçırdık gibi sanki. Evimizdeki 2 maçı da kazanırsak belki. Adamlar kadın basketteki ezilişlerini hakemlerden de destek alarak erkek baskette unutturmak istiyorlar. Bizim oyuncuların da çoğunun formsuz oluşu da bu zamana denk gelince sonuç böyle oldu işte.

Maç sonu ile çok konuşduk bazı sitelerden ceza aldım. Fazla konuşmayacağım.

Biz sadece 2 yabancı ile oynuyoruz. Arroyo ve Marko ile. Adamlar Arroyo'ya önlem aldıkları için yabancılardan gelen katkı az oluyor.

Hairston ve Bonsu'dan hiç katkı alamadığımız gibi oyuna girdiklerinde momentumu rakibe geçiriyorlar. Erceg'de şutu girerse bir nebze girmeyince hiç çekilmiyor. savunmada da kötü adam. 5 yabancımızdan üçü zarar. Rakibe bakınca her yabancısından katkı alıyor. Bizimkiler gibi 0 çekmiyorlar. Bugün bir tek Bojan sayı atamadı ama o da savunması ile Arroyo'yu çok bezdirdi.

Pota altından doğru düzgün katkı alamıyoruz. Pivotlarımızın şutu olmadığı gibi sırtı dönük oyunuda yok.

Kulüp başkanının federasyon başkanıyla pasta kestiği, takımın hocasının iki senedir milli takım için taraftarı bile karşısına aldığı ortam... Saha dışında bu kadar sahipsiz olunca Erceg'in gitmediği yardım savunması veya neden Sinan'la topu oyuna sokmaya çalıştığımız falan biraz havada kalıyor.

boyle macmi verilir ya surdan 1-1le ciksak 90% sampiyonduk simdi hata yapma luksumuz yok evde

Maçı yöneten hakemler ve Obra denen koç müsvettesine hayatları boyunca gülmek nasib olmaz İnşallah.

O karakterine soktuğum 2009 Final 4'da Olympiakos taraftarına koyduk mu çeken dallama...

Çok hırslı yaaaa.... Heee çok hırslıııı anasını satayım... Önce insan gibi olacak... Karakter olmadıktan sonra dünyayı fethetse neye yarar???

Geri
Üst Alt