Aziz Yıldız
Berlin Panteri
- 22 Mayıs 2011
- 40.922
- 912
- 1.653
reisin askerlik sorunu da yokDaha geçenlerde 38 yaşına kadar ertelettim askerliği. O zaman gelince parayı bastırır gitmem.
keramettin askere bizler yönetime @Hayri Cund @Uğur Bulut
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
reisin askerlik sorunu da yokDaha geçenlerde 38 yaşına kadar ertelettim askerliği. O zaman gelince parayı bastırır gitmem.
gscimbom admini bedelli askerlik yapmayacak dimi abimLisede yatılı kaldım ben, okulun yurduna bakan hoca askeriyeden gelmişti ve askeri düzen hakimdi. Dışarıda eşya bırak, yatağını toplama, dolabını düzenleme vs hepsinin cezası vardı.
Kısacası herkesten önce gördüm bunları, bunlardan çekincem yok. Boş yere vakit kaybetmek istemiyorum çekincem bu açıdan şahsen.

+öys formatındaki ilk öss ye biz girdik.Ortaokuldan mezun olduğu yıl ortaokullarda, liseden mezun oldukları yıl liselerde kitaplar devlet tarafından ücretsiz dağıtılmıştır.
üniversiteden mezun oldukları yıl harçlar kalkmıştır.
öss'ye girecekleri yıl sistemin değiştiği söylenmiş, sınava 6 ay kala yeni konular belli olmuştur.
bedelli askerliği ay farkı ile kaçırıp askere gitmişlerdir. birkaç sene sonra kendilerini kapsayan bedelli yasası çıkmıştır.
kısacası, türkiye'de olumlu her icraat 1988'lilerin bir tarafına kaçmıştır.
ben anlamıyorum arkadaş, o sene doğanlar mı cenabet, yoksa devletin 1988 doğumlulara garezi mi var?
edit: ekleme: üniversiteden mezun olup işe başladıkları yıl da emeklilik yaşı bu nesle kaçmıştır.
Şunu ekşide gördüm çok güldüm ya.Bahtsız 88 liler.![]()
komutanıma "bundan sonra görevlerini yapanı düdüklesinler içtimalara çıkmıyorum,verin tezkere mi" dedim
Komutan dediğiniz onbaşı-çavuş falan mıydı Hocam? Bunu dedikten sonra sıkıntı yaşamama ihtimaliniz yok çok şanslı değilseniz.
yüzbaşı
dayım ,o dönem genelkurmay istihbaratta tuğgeneraldi
şanslı olduğum konulardan biridir
komutanımda çok severdi gerçi ,görevden kaçmazdım,çevre ve merkez komutanlıklarında ki subay ve astsubayların yapmaları gereken senelik görevleri vardır,kitap özetleri talimat testleri .... hepsini ben yapardım
Askerlik anıları başlığı açalım isterseniz?
gerek yok bence
torpilli demesinler diye çok çalıştım ben askerde,ne görev varsa yaptım,tekrar hatırlamak yoruyor
25 gün olayı saçmalık