Bedelli Askerlik

ordu, en azından temel askerlik eğitimi alsınlar demekte

yapacak bir şey yok

28 gün bir de orda kötü muamele görmek var .

gscimbom koğuşunu hayal edemiyorum be
yataklar 2ye ayrılır
sağ yataklar murhancılar
sol yataklar keramettinciler
paso kavga ederdik burun kırmalı ağız yarmalı

kalıcı mı olacak bu? öyle olsa iyi olur. 2-3 yılda bir bedelli zırvasıyla gündemi meşgul etmezler.

28 gün olayı canımı sıkıyor.

Yahu yeter korkma bir şey olmayacak. Canım sıkıldı deyip duruyorsun. Dün de konuştuk. Altından kalkarım da dedin. Niye dert ediyorsun ki? İşi de dert etmeyiniz. Şirketler zorunlu izin verecekler. Geri döndüğünüzde de işe almak zorundalar. Almazlarsa tazminat ödeyecekler.

Yahu yeter korkma bir şey olmayacak. Canım sıkıldı deyip duruyorsun. Dün de konuştuk. Altından kalkarım da dedin. Niye dert ediyorsun ki? İşi de dert etmeyiniz. Şirketler zorunlu izin verecekler. Geri döndüğünüzde de işe almak zorundalar. Almazlarsa tazminat ödeyecekler.

Kaç yaşında gitmiştin askere?

Bunu ben değil faydalanmak isteyen herkes dert ediyordur, 28 gün iyi olmuş diyecek tek kişi çıkmaz onların arasından.

İzin durumu mevzu değil.

28 gün gercekten sacma olmus.
Hem devlete yük, hem de yararlanacaklar icin.

Kaç yaşında gitmiştin askere?

Bunu ben değil faydalanmak isteyen herkes dert ediyordur, 28 gün iyi olmuş diyecek tek kişi çıkmaz onların arasından.

İzin durumu mevzu değil.

26.

Tabii ki "süper 28 gün askerlik yapacağız" diyen çıkmaz ama. Dünden beri senin çok fazla isyan ettiğini görünce dert ettiğini düşünüyorum. İzin de değilse sıkıntı ne? Evet zor gıcık bir şey ama sadece 28 gün. Macera kampları gibi düşün. Para verdin ve macera adrenalin yaşayacaksın ;)

bedellicilerin komutanı olsam darbe şakası yaparım son günlere doğru
o da tüm bedellicilere iyi ders olur
ama kötü davranmam askerlere sadece bu şakayı yaparım

Geri
Üst Alt