Bedelli Askerlik

askerliği etkileyeceği için kabul etmezler kabul edilse bile yararlanamam muhtemelen işlemlerde uzun sürer zaten :)

Bizim bölükte bi çocuk askere erken gitmek için yaşını büyüttürmüş.Gerçekte 19 yaşındaydı ama 20-21 di nüfusta

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

CHP 28 gün şartı kaldırılsın diye teklif yapmış . Aklın yolu bir de bunlar şimdi sıf CHP teklif etti diye red edebilir :D

chp karismasa iyiydi
128 gune cikarirlar ceHApe zih ni yeti diyip

Bence olumlu, CHP teklif etti diye red edilir, bir kac gün sonra kendi fikirleriymis gibi ortaya atilir.

Kaçırdığım bir detay var. Bedelli şartlarını sağlayan bir vatandaş 31 aralık tarihine kadar bu işi halledebiliyor mu? Yoksa bir iki ay önce başvuru son bulup en son yararlanacak kişiler 31 aralık doğumlular şeklinde mi

sanirim yas sartini soyluyor arkadas. o tarihe kadar yasim anca tutuyor 31 araliga kadar bende basvurabilirmiyim diyor.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaçırdığım bir detay var. Bedelli şartlarını sağlayan bir vatandaş 31 aralık tarihine kadar bu işi halledebiliyor mu? Yoksa bir iki ay önce başvuru son bulup en son yararlanacak kişiler 31 aralık doğumlular şeklinde mi
Yasalaştıktan sonra başvuru süresi 3 ay deniliyordu aHaber'de.
En doğruyu söyleyecek bağlı olduğun beldedeki askerlik şubesine sorman olacaktır.

Yararlanabilecek kişiler 31 Aralık 1993 öncesi doğumlular, başvuru tarihi ile bir bağlantısı yok bunun.

Başvuru tarihi ne zaman bitiyor demek istedim kısaca. En son yararlanacak olanlar 31 aralık 93lüler, başvuru tarihi de 31 aralık 2018 midir yoksa başvuru tarihi atıyorum ekim ayının herhangi günü diye belirtildi mi?
Yasa çıkınca resmi gazetede yayınlandıktan sonra şu kadar süre içinde başvuru yapılacaktır diye belirtilir.O konuyu şimdiden bilemeyiz ama yasada açıkça belirtilir diye düşünüyorum

ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Başvuru tarihi ne zaman bitiyor demek istedim kısaca. En son yararlanacak olanlar 31 aralık 93lüler, başvuru tarihi de 31 aralık 2018 midir yoksa başvuru tarihi atıyorum ekim ayının herhangi günü diye belirtildi mi?
Henüz çıkmadı, çıktıktan sonra 3 ay yaparlar.

Bedelli askerlik son dakika gelişmesi! AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, yaptığı açıklamada '28 gün' maddesinin kaldırılmayacağı sinyalini vererek "Bu bedellinin öncekilerden farkı, 28 gün askerlik eğitimi olması. Bu eğitimi de askeri eğitim olarak değil, daha çok teorik eğitim olarak görmek gerekir. 28 günlük eğitim sürecinde; askeriye, toplumsal hayat, Türkiye'nin jeopolitiği, tarihi ve geleceği konusunda yetkin hocalar dersler verecek" dedi.

Geri
Üst Alt