Bedelli Askerlik

ASKERLİK DURUM BELGESİ SORGULAMA SONUÇLARI (*)
AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜ, ASKERLİK HİZMETİNİ YERİNE GETİRMİŞTİR.
STATÜSÜ(**) : 6/8 AYLIK ER SEVK TARİHİ : 30/10/2017 TERHİS TARİHİ : 30/04/2018
TERHİS BİRLİĞİ : 3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI

Darısı gitmeyenlerin başına tabi. :asd:

hayattan sıkılmış bir insan olarak askerliği bir kaçış noktası olarak görüyorum. gidip görmeli daha da bezmeli. sonra hayatımın kıymetini anlamalıyım.

tabi bu durum terste tepebilir

Moderatör tarafında düzenlendi:
hayattan sıkılmış bir insan olarak askerliği bir kaçış noktası olarak görüyorum. gidip görmeli daha da bezmeli. sonra hayatımın kıymetini anlamalıyım.

Git tabi torun devletin ihtiyacı var sizlere.

Seni bu mantığından ötürü tebrik ederim
Git icinde bulunduğun hayata söv gel bi rahatlıyosun tavsiye ederim

Seni bu mantığından ötürü tebrik ederim
Git icinde bulunduğun hayata söv gel bi rahatlıyosun tavsiye ederim

askere gidenlerin hemen hemen hepsi aynı şeyi söylüyor. sakın gitme ....

ama askere gidenlerle gitmeyenleri karşılaştırdığımda aralarında bariz farklar var. askere gidenler sessiz ve derin...çünkü anlamışlar hayatlarının kıymetini. o yüzden askerlik mevzusu bana mantıklı geliyor.

tabi bütün bunlar benim gözlemlerim. askerliği rahat geçirenlerde ise çok bir farklılık olmuyor. aynı şekil devam ediyorlar.

askere gidenlerin hemen hemen hepsi aynı şeyi söylüyor. sakın gitme....

ama askere gidenlerle gitmeyenleri karşılaştırdığımda aralarında bariz farklar var. askere gidenler sessiz ve derin......r çünkü anlamışlar hayatlarının kıymetini. o yüzden askerlik mevzusu bana mantıklı geliyor.

tabi bütün bunlar benim gözlemlerim. askerliği rahat geçirenlerde ise çok bir farklılık olmuyor. aynı şekil devam ediyorlar.

Mazoşist birini mutlu etmek istiyorsan ona işkence edeceksin. Askerde de bir sürü sadist olduğuna göre muhtemelen size çok iyi davranacaklar, askerliğiniz de sakin ve güzel bir yerde geçecektir .

İş kaygısına girmeden askerliği aradan çıkarmak doğru tercih Hocam. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Mazoşist birini mutlu etmek istiyorsan ona işkence edeceksin. Askerde de bir sürü sadist olduğuna göre muhtemelen size çok iyi davranacaklar, askerliğiniz de sakin ve güzel bir yerde geçecektir .

İş kaygısına girmeden askerliği aradan çıkarmak doğru tercih Hocam. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

üstad beni tanıyan herkes senin askerliğin çok rahat geçer kafana takma diyor. sende şimdi bunu söyledin beni tanımadan. neye istinaden böyle söyledin?

işim sorun değil reis kamudayım.

üstad beni tanıyan herkes senin askerliğin çok rahat geçer kafana takma diyor. sende şimdi bunu söyledin beni tanımadan. neye istinaden böyle söyledin?

işim sorun değil reis kamudayım.

1.si sıkıntı çekmek istiyorsun. O zaman çekmezsin.
2.si -lütfen yanlış anlama- rahat bir arkadaşa benziyorsun. Kafana çok takmazsın çevrendeki mantıksızlıkları. Hasılı rahat geçer o zaman.

Hele kamuda önemli bir mevkideysen çoook rahat geçer. Sağlık bakanlığı müfettişi ve de hakim,savcılarda gördüm rahatlığı.

Gün geçmiyor ki Mehmet Abi'den bir şey daha öğrenmeyelim. . . :hat: Üç dört defa arka arkaya söylenemeyen kelimeleri çok seviyorum.

disleksi disleksi disleksi

Bu arada askerlik anından kesit sunduğun o postta belirttiğin yedik içtik kısmındaki "içtik" kelimesi neyi ifade etmektedir? Türk halkı açıklama bekler.
Algida secicilik boyle bir şey işte ? normal yeme içmeden bahsediyorum hakikaten yemeklerimiz iyiydi. Ekei 30 derece havayı içine çekince bir hoş oluyorsun zaten

Geri
Üst Alt