- 18 Temmuz 2009
- 81.985
- 239.458
- 5.263
Kapsama giren sayı 1.324 milyon imiş
28 gün koşulu ile, yüzde 15in üzerine çıkmaz katılım.
28 gün koşulu ile, yüzde 15in üzerine çıkmaz katılım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Babamda yapmışti bunu, tatil gibi birsey.Bedelli askerlik son dakika gelişmesi! AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, yaptığı açıklamada '28 gün' maddesinin kaldırılmayacağı sinyalini vererek "Bu bedellinin öncekilerden farkı, 28 gün askerlik eğitimi olması. Bu eğitimi de askeri eğitim olarak değil, daha çok teorik eğitim olarak görmek gerekir. 28 günlük eğitim sürecinde; askeriye, toplumsal hayat, Türkiye'nin jeopolitiği, tarihi ve geleceği konusunda yetkin hocalar dersler verecek" dedi.
CHP 28 gün şartı kaldırılsın diye teklif yapmış . Aklın yolu bir de bunlar şimdi sıf CHP teklif etti diye red edebilir![]()
istiyosan gitme kardesim .ddersaneye mi gidecegiz bu yasta
28 günlük temel eğitim hakkında konuşan Yazıcı, "28 gün temel eğitimi alsın, durmasını kalkmasını, koşturmasını, silah kullanmayı öğrensin diye 28 günlük eğitim konulmuştur. Kanun teklifinde karşılandı kamuda özel sektörde çalışan ücretsiz izinli sayılacak. Sanmıyorum kalkabilir mi? Görüşülür bu. Farklı yöntemler geliştirilebilir. Geçmişte de bu yönde itirazlar oldu. 28 gün askerlik yapıyorlar, askeri gerekliliği görsünler diye pratikten geçiyor ama disiplini de bozuyor denilerek kaldırıldı. Herhalde bu prosedürden Savunma Bakanlığı'nın da değerlendirmeleri vardır" dedi.
istiyosan gitme kardesim .d
babalar gibi 6 ay yaparsın.
Bedelli askerlik son dakika gelişmesi! AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, yaptığı açıklamada '28 gün' maddesinin kaldırılmayacağı sinyalini vererek "Bu bedellinin öncekilerden farkı, 28 gün askerlik eğitimi olması. Bu eğitimi de askeri eğitim olarak değil, daha çok teorik eğitim olarak görmek gerekir. 28 günlük eğitim sürecinde; askeriye, toplumsal hayat, Türkiye'nin jeopolitiği, tarihi ve geleceği konusunda yetkin hocalar dersler verecek" dedi.
keske hiç sokmasalardı burunlarını. bedelli bile kalkabilir chp girdiyse işin içine.CHP 28 gün şartı kaldırılsın diye teklif yapmış . Aklın yolu bir de bunlar şimdi sıf CHP teklif etti diye red edebilir![]()
askerlik yapacagim gun sayisi asagida belirtilmistir
dersaneye mi gidecegiz bu yasta
Arkadaşlar askerlikten kaçmak için açıköğretim okuyanlar için şu an durum nedir bilginiz var mı? Öğrenciler ve askerlikleri tecilli. Ne yapmaları gerek acaba? Okulu bırakıp tecili mi bozmaları gerek yoksa zamanı geldiğinde öğrenci olmalarına rağmen bedelliye başvuru yapabilecekler mi?