Bedelli Askerlik

vala uzayacağını bilsem bile eğer haklıysam ağzını yüzünü s. doğruya doğru.

Kavga bunlar için nimet. Eziyet olacaksın. Ezeceksin. Birkaç defa küçük düşüreceksin. O zaman süt dökmüş kediye dönerler. Yalnız adamı iyi tanımak lazım psikopat bir adamsa hoş şeyler olmaz. :D

Naptın, bizimle paylaşır mısın?

Geçen bahsetmiştim. Askerliğin son bir ayının 20 gününde milleti nöbet yerine götürüp getirmiştim ya... Posta onbaşılık dediğim mevzu (emrah Bey başka bir şey diyor o işe)

Şu videodaki tipin aynısı vardı. Uzun dönemler arasında en üst devreydi. Nöbet için geç uyanırdı. Herkes onu beklerdi. Nöbet yerlerinde bekleyenlere 10-15 dakika takardı. Bu genelde gece ve haftasonları oluyordu. İki defa böyle yaptıktan sonra üçüncüsünde onu bırakıp yedek nöbetçiyi aldım götürdüm rapor tuttum. Kudurdu. Kavga etti üzerime yürüdü. Hiç tepki vermedim. Çünkü hayvanlık derecesini bilmiyordum. Tehdit etti. Diğer nöbet saatinde dakikasında yerinde oldu. Benden sonra da bir olaya karışmış dayak yemiş başka yere göndermişler.

Askerde kavga çözüm değildir. Zaten adamların gidecek başka bir yeri yok mecbur kavga etmek istiyorlar bilerek bulaşıyorlar. Akıllı bir adamın yapacağı görev almak, komutanlarla arayı iyi tutmaktır. Usta birliğine gittiğim zaman ilk 10 gün falan ses çıkartmadım sadece bölüğü izledim. Zaten biraz kafan çalışıyorsa onlardan farkın ortaya çıkıyor. Ondan sonra bölüğün hemen hemen bütün işlerini kendi elime aldım hem zaman geçti hem de komutanlarla aram iyiydi. Tabi kendine ağır abi diyen gerzeklerde elimde caydırıcı bir görev olunca geri durdular. En psikopatıyım diyen bile benimle arayı iyi tutmaya çalışıyordu ama ben samimi arkadaşlarım hariç hepsine mesafeli durdum o yüzden benden hep çekindiler. Askerin askeri sevmeside böyle başlıyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Askerde kavga çözüm değildir. Zaten adamların gidecek başka bir yeri yok mecbur kavga etmek istiyorlar bilerek bulaşıyorlar. Akıllı bir adamın yapacağı görev almak, komutanlarla arayı iyi tutmaktır. Usta birliğine gittiğim zaman ilk 10 gün falan ses çıkartmadım sadece bölüğü izledim. Zaten biraz kafan çalışıyorsa onlardan farkın ortaya çıkıyor. Ondan sonra bölüğün hemen hemen bütün işlerini kendi elime aldım hem zaman geçti hem de komutanlarla aram iyiydi. Tabi kendine ağır abi diyen gerzeklerde elimde caydırıcı bir görev olunca geri durdular. En psikopatıyım diyen bile benimle arayı iyi tutmaya çalışıyordu ama ben samimi arkadaşlarım hariç hepsine mesafeli durdum o yüzden benden hep çekindiler. Askerin askeri sevmeside böyle başlıyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Resmen ben yazmışım sanki bu yazıyı. (y)

İlk Kısa dönemde Paşa’ya haberci idim. Bildiğin yattım. :) uzun dönemde karakol komutanı idim. Bol bol soruşturma geçirdim :)
Askerler ile çok muhattap değildim. İştimauyı astsubay bağlardı. O hafta sonu yoksa uzman bağlardı. Ben paso evrak işi ile uğraşırdım. İaşe mutfak şu bu bitmezdi sıkıntı. Ya askerle uğraşıp o işleri astsubaya vereceksin sadece imza atacaksın. Yada askeri astsubaya verip bu işleri kendin takip edeceksin :)
Benim olduğum yerde kaçakçılık olayı çoktu. Silah ve uyuşturucu olmadıkça ve küçük çapta olunca göz yumardık. Kaçak şeker tabur komutanına kaçak mazot alay komutanına bağlıydı :) yakalamamız imkansızdı. Karakolun önünden tırla geçerlerdi. Bize çevirmeyi bitirme emri gelince :)
Hepimiz bilirdik ama yapacak birşey yok. Bir sefer bilmeden yakaladık. Ondan sonra işi daha sıkı tuttular. Toplam rakamı tutanak altına aldım tabura yolladım. Burada 40 ton değil 4 ton şeker var dediler. Elimde kantar makbuzu olduğu halde 4 ton olarak kayıt edildi :) ve o kantar makbuzunu yedirmekle tehdit edildim. Sonrası farklı ilerledi ama sonuçta bir daha muhattap olmadım.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Görüyorum ki @Mahir Kahveci Bey'in bir askerlik anıları konusu açması farz oldu. İlk anıyı da kendisi anlatırsa iyi muhabbet döner diye umut ediyorum.

Görüyorum ki @Mahir Kahveci Bey'in bir askerlik anıları konusu açması farz oldu. İlk anıyı da kendisi anlatırsa iyi muhabbet döner diye umut ediyorum.

İstişare edelim. Rağbet görürse neden olmasın!

Cüneyt Çakır sayesinde rezil olmaktan, askerliğimin uzamasından kurtulduğum bir anım var. Siz benim Cüneyt Çakır sevgimin nereden geldiğini sanıyorsunuz :asd:

Valla aslında hiç zorunlu askerlik olmamalı bunu minumum rakama çekilmeli bu bedellide bana vurdu inşallah 25 günlük o saçma eğitim olmaz.

şu 31 aralık 1 ocak olsun kurtarır beni 28 gün de sorun değil yaparım :D

TSK inceleme başlatmış. İtfaiye hortumu diyordu değil mi? Hah işte o hortum var ya. Üstlerinden azar yiyecek komutanlarınız o hortumu...

Bu tip olaylara gelişmelere oldum olası şaşırır bir o kadar da kızarım. Bu tip askerlerin varlığından ve böyle şeyler yaptıklarından genelkurmay başkanının bile haberi var. Şimdi kalkmış zavallı eziklerin başını yakıyorlar.

Yukarıda bu çocukları eleştirdim. Çomar diye nitelendirdim. Ama bu çocukların bu hale gelmesine sebep olan onlar değil TSK sistemidir. Ülkedeki askerlerin yüzde 90'ı bu kafada ama piyangodan bu üç adamı ipe götürüyorlar. Yazık!

Bu mahir hirbosu kim kank ? Hic gozum tutmadi kendisini
Kahvehanesi mi ne varmış, kafa açan 1 tipe benziyor.
Bu tip olaylara gelişmelere oldum olası şaşırır bir o kadar da kızarım. Bu tip askerlerin varlığından ve böyle şeyler yaptıklarından genelkurmay başkanının bile haberi var. Şimdi kalkmış zavallı eziklerin başını yakıyorlar.

Yukarıda bu çocukları eleştirdim. Çomar diye nitelendirdim. Ama bu çocukların bu hale gelmesine sebep olan onlar değil TSK sistemidir. Ülkedeki askerlerin yüzde 90'ı bu kafada ama piyangodan bu üç adamı ipe götürüyorlar. Yazık!
Ne piyangosu? Adamlar açık açık video çekip sosyal medyada yayıyor, kayıt cihazı koyup kaydetmediler ya.

bizim yüzbaşı beni çağırdı ,gittim.girişte 1 asker hazır ol da bekliyor.kapıda dur Sertan dedi,emredersiniz komutanım dedim.

lan adam çocuğa bir daldı,tekme yumruk Allah ne verdiyse,darmadağın oldu çocuk

sonra anlattı ,nöbet arkadaşına tekme atmış ,çocuğun dalga yarılmış ,dikiş atmışlar

"tuttum tutanağını,hapse gitmeden önce beni bi sopalayayım dedim" dedi

ortada ki sığır o salağa benziyor

Kızdın mı Mahir?

Hayır. O tip ifadelerden hoşlanmıyorum dedim sadece.

Kahvehanesi mi ne varmış, kafa açan 1 tipe benziyor.Ne piyangosu? Adamlar açık açık video çekip sosyal medyada yayıyor, kayıt cihazı koyup kaydetmediler ya.

Benim eleştirim video çekimi değil. Soruşturma sözler için açılmışsa ikiyüzlülük diyorum.

Ve askeriyede kamera kullanmak yasak deme. Askeriyede akıllı cep telefonu kullanmanın yasak olmadığını genelkurmay başkanı ve cumhurbaşkanı arkasında selfie çeken askeri görerek anladık!!!

Geri
Üst Alt