- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
21 de çok 1 saat yaparım ben oda şubeye gidiş için harcarım o süreyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Helikoptere binmediğin için bilmezsin elzem 1 malzeme.bu ne yaa , ben cüzdanla gidip çıkmıştım.
Zaten altında başka bir mevzu olduğu da açık.
No idea şimdilik susalım
No idea şimdilik susalım
1 haftada 3 kez değişmezdi planlı bir husus olsa
Eger öyle olsa coktan vazgecmis olurlardi diye düsünüyorum.Kamuoyunun tepkisini ölçüyorlar.
21 güne indirip öyle çıkaracaklar sanırım.Yapmayı düşünenler gidip yapıp gelsinler.Bir daha ne zaman çıkar,çıkarsa faydalanabilir misiniz veya o zamana kadar askere mi gidersiniz belli değil.Teciliniz yoksa zaten üstüne bir de katlamalı para cezası var bunun.Ben askerliği yaptım üstüne bir de 4 bin küsür lira ceza ödedim.Bir nevi 5.5 ay çeyrek bedelli yaptık
3-4 yıl var sanırım.Zaten yıl yıl katlanıyor sanırım.Google de bulunur sanırım tablosu onun.Ben işte en son askerlik için şubeye gittiğimde ordaki kadın söylemişti bana para cezan var diye.Sonrasında eve belge de gelmiştiKaç gün kaçak durumunda kalmıştın ?
3-4 yıl var sanırım.Zaten yıl yıl katlanıyor sanırım.Google de bulunur sanırım tablosu onun.Ben işte en son askerlik için şubeye gittiğimde ordaki kadın söylemişti bana para cezan var diye.Sonrasında eve belge de gelmişti
1 yıl olduğuna emin misin?1 yıl için o kadar çıkmaz mümkün değil3 4 yıl mı kardeşime 1 yılda 5 bin çıktı değişik bir işleyişi var sanırım
1 yıl olduğuna emin misin?1 yıl için o kadar çıkmaz mümkün değil