Bedelli Askerlik

21 de çok 1 saat yaparım ben oda şubeye gidiş için harcarım o süreyi

fiyata göre oranlarsak; 5 ay 15 bin, 20 gün 5 bin mi olacak yani?

biri Muş beye malayı uzatsın zira sıvamaya çalışıyor.

TISK aciklama yapmis, maliyeti 1 milyar TL ve is gücümüzü elimizden almayin diye.

Temel askeri eğitimin saçma olduğunun herkes farkında.

Zaten altında başka bir mevzu olduğu da açık.

21 güne indirip öyle çıkaracaklar sanırım.Yapmayı düşünenler gidip yapıp gelsinler.Bir daha ne zaman çıkar,çıkarsa faydalanabilir misiniz veya o zamana kadar askere mi gidersiniz belli değil.Teciliniz yoksa zaten üstüne bir de katlamalı para cezası var bunun.Ben askerliği yaptım üstüne bir de 4 bin küsür lira ceza ödedim.Bir nevi 5.5 ay çeyrek bedelli yaptık

21 güne indirip öyle çıkaracaklar sanırım.Yapmayı düşünenler gidip yapıp gelsinler.Bir daha ne zaman çıkar,çıkarsa faydalanabilir misiniz veya o zamana kadar askere mi gidersiniz belli değil.Teciliniz yoksa zaten üstüne bir de katlamalı para cezası var bunun.Ben askerliği yaptım üstüne bir de 4 bin küsür lira ceza ödedim.Bir nevi 5.5 ay çeyrek bedelli yaptık

Kaç gün kaçak durumunda kalmıştın ?

3-4 yıl var sanırım.Zaten yıl yıl katlanıyor sanırım.Google de bulunur sanırım tablosu onun.Ben işte en son askerlik için şubeye gittiğimde ordaki kadın söylemişti bana para cezan var diye.Sonrasında eve belge de gelmişti

3 4 yıl mı kardeşime 1 yılda 5 bin çıktı değişik bir işleyişi var sanırım

Geri
Üst Alt