İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.630
- 1.123
Ben albaydan milli güvenlik dersi almıştım lisedeyken yav onu yazdırabiliyoz mu? :/
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstat desene 3 hafta bizlere kalacak forumBunlar dönene kadar Kafkas Mukavemet Teşkilatına çeviririz forumu alimalllah
![]()
Ulan zaten getiriyorsun.forumun altını ustune getirecegiz
95 li olarak94lülere bedelli fln olmaz akşam teorik eğitimde habire smart phonelarına bakıp dersi böler veletler
diyorumBu birsey degil renktas fragman buUlan zaten getiriyorsun.
Uğur Ağabeye karşı ifadelerimize dikkat edelim lütfenUlan zaten getiriyorsun.

30 Mart 2014 yerel seçimleri.Yer Köklü Köyü,Edremit-Van.Seçimde görevli olduğum köy ve köye gelen haber ekibinin yaptığı çekim.1.13'te soğuktan yerinde duramayan kişi bendeniz oluyorum Önüm ilikli bir şekilde özür diliyorum kendisinden.Uğur Ağabeye karşı ifadelerimize dikkat edelim lütfen
Terör demeyelim sıkıyönetim...Teröristin hürmetler...Ben varım tam tersi terör estireceğim burada.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yeni bir başlık açtım alpay eğer sen de fayadalanacaksan bedelliden bir bak derim hürmetler...
Uğur Güzel'den Bedelli Askerlik Yapacaklara TavsiyelerTamam işte aga öğrenmek isteyen gitsin, istemeyeni zorlamanın ne alemi var? Ben sosyal yaşamımda uzak kalmaya çalıştığım insan tiplemesiyle 6 ay/12 ay aynı ortamda bulunma mazoşistliğini neden göstereyim? Aynı şeyi bana karşı gösteren/düşünen insanlar da elbet olacaktır, onları da benle birlikte zorla aynı ortamda tutmanın da bir anlamı yok. Toplumun normalleşeceği de yok zaten. O tren çoktan kaçtı ve eninde sonunda bir yerde rayından çıkacağı açık. Her ne kadar zorunlu şekilde bu denli bir emir komuta altına girmenin saçma olduğunu düşünsemde bulunduğumuz konum dolayısıyla askerliğin zorunlu olmasını da doğal karşılıyorum.
3 hafta meselesine gelince de; saçma olduğunu düşünüyorum. Madem bedelli çıkartıyorlar tamamen askerlikten muaf şekle getirmeleri gerekiyor. Ayrıca okuyanın 6 ay, okumayanın 12 ay yapmasının da saçma olduğunu düşünüyorum. Bir şekilde herkesin 3 ay gibi bir sürede askerlik yaptığı sisteme geçilmeli. Sırf ayak işlerini yapacak adamlar lazım diye insanları 12 ay alıkoymanın bir mantığı yok. Doğuda görev yapmış/yapan insanları tenzih ederek söylüyorum.
Kişisel duruma gelecek olursak; bana vurmuyor zaten, okul bitince gideceğim direkt. Vursa da aynı dönem içinde maddi külfetini karşılayacak bir işim olmadığı sürece bedelli topuna girmezdim büyük ihtimal. Karşılayabilecek insanların da kendilerine tanınan hakkı kullanması gayet doğal.
EstÖnüm ilikli bir şekilde özür diliyorum kendisinden.
Ona da baktım daha da pekişti düşüncelerim .1 önce ki mesaja verdiğim cevaba bakarsan neyi anlayıp anlamadığımı anlar bu yorumu yapmazdın)))
Sag isaret parmagim cocukken koptugu icin normal halinden 2 3 cm kisa.
Curuk olma sansim nedir
İmkansıza yakınSag isaret parmagim cocukken koptugu icin normal halinden 2 3 cm kisa.
Curuk olma sansim nedir
İmkansıza yakın
Parmagim tetige yetismiyor yav
Pembe cüzdana ne kadar yakınsınSag isaret parmagim cocukken koptugu icin normal halinden 2 3 cm kisa.
Curuk olma sansim nedir