- 18 Temmuz 2009
- 81.992
- 239.494
- 5.263
Traş ve duş problem teşkil edecektir şüphesiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen de mi gideceksinAskeriye yemekler korkutuyor beni en çok.
Evet ben dedimAranızdan biri hafta sonu dokanmazlar size 15 iş günü olarak sayın gibisinden bise demisti. Geçtiğimiz günlerde Ankara muharebe de görevli bi albayla tanıştım ve bunu belirttim söylediği şey ' sen 21 iş günü olarak bak gene meseleye sonra hayal kırıklığına ugrama' oldu.
Olayı tatil Gibi düşün çok açık olmasada sabah açık mutfağımiz var sonra biraz spor, sonra öğle yemeği, öğleden sonra da sağa dön sola çık öğretilir akşam serbestsiniz diye söyledi.
ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sen de mi gideceksinyemek konusunda seçici bir adamsan,bu et nereden gelmiştir nasıl gelmiştir diye düşünen bir adamsan aç kalırsın.Üstelik minimum 1 kere yemek dağıtımı ve bulaşıkların yıkanması olayı da var.250-300 tabldot yıkanacak durulanacak.Yemek yemesen de yıkayacaksın
![]()
Gerizekalı miyiz olm biz 21 gün ne yürüyüşü ogreteceklerSpor yaptırmazlar size ya yürüyüşü falan öğretene kadar 21 gün geçer çok takmayın kafanıza şunu bunu yaptırıcaz diyenlere. Eğitim formları verecekler zaten elinize imzalayacaksınız yapmadığınız şeyleri yaptım diye.
Böyle şeylerde en gerizekalıya göre belirlenir süre ve her zaman böyle gerizekalılar vardır.Gerizekalı miyiz olm biz 21 gün ne yürüyüşü ogretecekler
Gerizekalı miyiz olm biz 21 gün ne yürüyüşü ogretecekler

Aynen öyle inşallah pestilinizi çıkarırlar, zaman çabucak geçer boş boş oturmaktan daha kötü bir şey yok.Spor yaptırsınlar yav yoksa vakit nasıl geçecek
Evet,ben bir kere acemilikte yemek almaya alayda yemek yapılan yere gittim.Etlerin nasıl muhafaza edildiğini,nerelere konulduğunu gördüm.Allah'tan hava soğuktu da etler kokuşmamıştı.Yemek yapılan kazanları falan yakından gördüm.Hijyene takan birisiysen evet gerçekten hijyenik olmayan bir ortam var.Etlerin de nereden geldiği belli değil zaten.Ne eti yediğin belli değil.Tost falan yaparlar kantinde ama tostla da ne kadar doyarsın bilemiyorumYıkarız ya sorun değil de yemek olayı ile duyduklarım hep kötü şeyler.
Dışarıdan sokuyorlarmış bir şekilde ama acemi döneminde (ki bizim full öyle olacak) pek kolay değil sanırım.

Çekemeyeni barfiks direğinde asılı bekletiyor zaten. Bizde bir sayko vardı o haldeyken kaburga boşluğunun altındaki eti sıkıştırırdı tırnaklarıyla. 1-2 barfiks garanti o acıyla.Şunu söyleyeyim ben acemi birliğindeki c timi eğitiminden sonra resmen hayvan gibi vücut yapmıştım. Hala o zamandan kalmayım. Hiç değişmedim. Askere 96 kilo gidip 75 kilo geldim ve sıkılaşmıştım. 10 sene geçti hala 75 kiloyum.
8 barfiks olayı var. Hiç çekemem diyen adamlar rambo gibi çıktılar o acemi birliğinden :d Birde barfiks direğine barfiks çekemeyen bi malı asmıştı komutan. Bildiğiniz bileğinden masonet kelepçelerle bağlamıştı. Cocuk artık dayanamıyordu ağza alınmayacak küfürler etti ve komutan cocugun kulagını kopardı resmen. Aynen iki eliyle kulaklarınan havaya kaldırdı ve bir kulağı arkadan yırtılmıştı.
Ben böyle şeyleride anlatayım da sizin başınıza gelmez ama yinede bilginiz olsun.![]()