Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.857
- 20.594
- 2.333
N'oluyor lan burada?!
Watan hayinliği yapılıyor devrem.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
N'oluyor lan burada?!
Kaç kilo boy oranı.?Benim kuzen gidememiş ya la. Yoklamada kilo fazlası çıkmış 1 yıl erteleme almış.
Bilmiyorum. Sana kıyak olsun diye googledan baktım çıkart böl falan birşeyler yazdığını görünce direkt kapadım, matematikten hoşlanmam. ☺
Mahir daha yapmamış olsa idi aynı sebep ile geri çevirilirdi.Benim kuzen gidememiş ya la. Yoklamada kilo fazlası çıkmış 1 yıl erteleme almış.
Bilmiyorum. Sana kıyak olsun diye googledan baktım çıkart böl falan birşeyler yazdığını görünce direkt kapadım, matematikten hoşlanmam. ☺
Az önce bi arkadaşla konuştum,askerlik şubesine gitmeden önce sağlık raporu almak gerektiğini söyledi.Yarın şubeye gidecektim de kafam karıştı şimdi.Burda başvuru yapanlar bi cevap verirse çok makbule geçer.
Hiç yoklama yaptırmadıysan doktora görünmek gerekecektir.Az önce bi arkadaşla konuştum,askerlik şubesine gitmeden önce sağlık raporu almak gerektiğini söyledi.Yarın şubeye gidecektim de kafam karıştı şimdi.Burda başvuru yapanlar bi cevap verirse çok makbule geçer.
Yatırdın mı parayıHiç yoklama yaptırmadıysan doktora görünmek gerekecektir.
Hiç yoklama yaptırmadıysan doktora görünmek gerekecektir.
Evet cuma yatırdım bugün şubeye gittim doktora tecilinin iptali için işlemler yarına kaldı.
Neler yapılıyor bi yazsanaEvet cuma yatırdım bugün şubeye gittim doktora tecilinin iptali için işlemler yarına kaldı.
Liseden sonra ne tecili yavliseyi muteakip tecil icin gittigimizde salt donlu bedenimize yapilan tetkikler sayiliyor mu cnm
Liseden sonra ne tecili yav
Lisans sonrası tecil işlemlerinde yoklama yaptırdıysan sayılıyor zira benden istemediler.
Kime ne ellettin acabaliseden sonra universite yokmu keramettin bey!!!!
Kime ne ellettin acaba
Ben bilmiyorum bahsettiğin şeyleri
ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
vala bilmiyorum ben bahsettiğin seyialla halla
bize ozel biseydi heral
biz dedigim de 50 kusur donlu herif