Bedelli Askerlik

Ona da önlem almışlar

Mesela istirahat istedin kasıtlı 10 gün veriyorlarmış bu ne demek askerliğin 8 gün uzadı demek.

Terlik istirahatı verip dikenli bölgede terliklerle koşturmuşlar.

Şınav mekiği de kasıtlı hep dikenli bölgelerde çektirmişler. Daha çok hikaye var da çocuğun sesi gitmişti pek konuşamadım öyle hanımevladı da değildir bu haberleri veren.

Ruh hastalığı ya.

Hastalanmamak için dua ettim uzamasın diye diyordu arkadaş. Benim de yapacak başka bir şeyim yok bundan başka. 21 günü 5 ay yapmazsam iyi bağışıklığımı seveyim.

Ruh hastalığı ya.

Hastalanmamak için dua ettim uzamasın diye diyordu arkadaş. Benim de yapacak başka bir şeyim yok bundan başka. 21 günü 5 ay yapmazsam iyi bağışıklığımı seveyim.
Valla arkadaşın anlattıklarıno hesaba katarsak sen 21 günü bitiremezsin ciddi ciddi söyliyim.

İskenderuna giden arkadaş gayet iyiydi dedi, karışan görüşen olmamış,tuvalet temizlemekten muzdarip olmuş garibim. :confused:

Bu bedelliden faydalanan futbolcu olmadı mı hiç. O hıyarlar yapmayacak mı 21 gün

Keramettin askerde çok dayak yer diyen kaç kişi var

ub.msji

Ona da önlem almışlar

Mesela istirahat istedin kasıtlı 10 gün veriyorlarmış bu ne demek askerliğin 8 gün uzadı demek.

Şınav mekiği de kasıtlı hep dikenli bölgelerde çektirmişler. Daha çok hikaye var da çocuğun sesi gitmişti pek konuşamadım öyle hanımevladı da değildir bu haberleri veren.

Olm ben bütün şınavları çakılların üstünde çektim la. Kaç kerede istikamet yedik taşa yatıp kalkıyorduk sakjhfskajfh yalnız dikkat edin içlik giyin benden söylemesi.

Biraz abartılıyor sanki. Normal gidenler yerine göre anlatılanların 10 katını yaşayabiliyor. Bazı şeyleri kabullenerek, oranın ayrı bir dünya olduğunun bilincinde olmanızda fayda var. Uzman çavuş falan diye de küçümsemeyin kafanızda, oranın kralı onlar öyle düşünün kışladan içeri bir adım attıktan sonra dışarıdaki eğitiminiz konumunuz falan bir hiç, bunları sindirerek giderseniz rahat edersiniz.

Ona da önlem almışlar

Bu bedelliler için geçerli bir kural mı? Bizde istirahat ettiğin günler askerlikten sayılıyor ve uzamıyordu.

Geri
Üst Alt