- 18 Temmuz 2009
- 81.992
- 239.495
- 5.263
Yok ya direk kütüğün bağlı olduğu yere verdiler benim.Lisansüstü Erzurum'a haber veriliyor sonra kütüğünün olduğu yere diye hatırlıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok ya direk kütüğün bağlı olduğu yere verdiler benim.Lisansüstü Erzurum'a haber veriliyor sonra kütüğünün olduğu yere diye hatırlıyorum
Ona da önlem almışlar
Mesela istirahat istedin kasıtlı 10 gün veriyorlarmış bu ne demek askerliğin 8 gün uzadı demek.
Terlik istirahatı verip dikenli bölgede terliklerle koşturmuşlar.
Şınav mekiği de kasıtlı hep dikenli bölgelerde çektirmişler. Daha çok hikaye var da çocuğun sesi gitmişti pek konuşamadım öyle hanımevladı da değildir bu haberleri veren.
Valla arkadaşın anlattıklarıno hesaba katarsak sen 21 günü bitiremezsin ciddi ciddi söyliyim.Ruh hastalığı ya.
Hastalanmamak için dua ettim uzamasın diye diyordu arkadaş. Benim de yapacak başka bir şeyim yok bundan başka. 21 günü 5 ay yapmazsam iyi bağışıklığımı seveyim.
Melih abinin kardeşi de iskenderundaydı o da bayağı zorlanmış seninkine torpil mi geçtiler.İskenderuna giden arkadaş gayet iyiydi dedi, karışan görüşen olmamış,tuvalet temizlemekten muzdarip olmuş garibim. :confused:
Bizimki fırlamanın biri bi yolunu bulmuştur her ortama göre şekle girer.Melih abinin kardeşi de iskenderundaydı o da bayağı zorlanmış seninkine torpil mi geçtiler.
En fazla komutan döver ama sanmıyorum.
Ona da önlem almışlar
Mesela istirahat istedin kasıtlı 10 gün veriyorlarmış bu ne demek askerliğin 8 gün uzadı demek.
Şınav mekiği de kasıtlı hep dikenli bölgelerde çektirmişler. Daha çok hikaye var da çocuğun sesi gitmişti pek konuşamadım öyle hanımevladı da değildir bu haberleri veren.
Keramettin askerde çok dayak yer diyen kaç kişi var
ub.msji
Ona da önlem almışlar
Keramettin değilde Alpay tabur komutanına falan bir çarpılır ahbab
Valla öyle yapmışlar 2 günün üstü uzamış çocuğun anlattığı kadarıyla.Bu bedelliler için geçerli bir kural mı? Bizde istirahat ettiğin günler askerlikten sayılıyor ve uzamıyordu.
Altan'ı döverler asılKeramettin askerde çok dayak yer diyen kaç kişi var
ub.msji
Altan'ı döverler asıl
Komutana ahbap falan der yer tokatı
Peki sen üstad?alpay beyefendiligiyle ornek bir asker olacaktir
kmettin ise kogusa intikal ettikten max 15 dk sonra gozlugu 2ye bolunur
Keramettin askerde çok dayak yer diyen kaç kişi var
ub.msji