Bedelli Askerlik

9ba5b1eb732eef1e0d2b2f35c7160be3_400x400.jpeg
Bu konuda mizaha gireceksek ben de birazdan girerim :D
Bayagi secici oluyorlarmis herhalde dogru mu?
Ben gerekli şartları yerine getiriyodum.Fazla da 1 şey istemiyolardı aslında o zamana bakılırsa şimdi nasıl bilmiyorum.Çok da istemiştim dediğim gibi kafam karışıktı o zamanlar.O zaman ki şartlar onu gerektiriyodu.Biraz uzun hikaye askere 1 anda hızlı gitmem falan filan değişik işlerdi :D

Selamlar rtaşlar

Aralik’ta ben de gidiyorum tecrübeli rtaşlarıma birkac soru sorayim

Gillette
Tişört 7-8 adet
Boxer 7-8 adet
Çorap 7-8 adet
Tabanlık
Bot vatkası
Terlik
Asma kilit

Şimdilik bunlari aldim, baska bir şeye gerek var midir?

Bir de havluyu orada veriyorlar mi + tıraş köpüğünü orada bulabilir miyiz aydinlatirsaniz cok sevinirim

İçlik al kardeşim, içlik. Gece, 3-5 nöbetine gittiğinde götün donmasın.

Selamlar rtaşlar

Aralik’ta ben de gidiyorum tecrübeli rtaşlarıma birkac soru sorayim

Gillette
Tişört 7-8 adet
Boxer 7-8 adet
Çorap 7-8 adet
Tabanlık
Bot vatkası
Terlik
Asma kilit

Şimdilik bunlari aldim, baska bir şeye gerek var midir?

Bir de havluyu orada veriyorlar mi + tıraş köpüğünü orada bulabilir miyiz aydinlatirsaniz cok sevinirim
Dünkü Maç'tan önce buluşacağımız yerde kapşon var diye beni kendisini yakalamaya çalışan inzibatlardan sandı :D Kaçmaya başlarken tuttum yakaladım lan dedim ne oldu hesabı inzibat sanmış beni o anki psikolojisiyle :D Dedim lan sen hiç ömrü hayatında sivil inzibat gördün mü o da dedi ki sivil olmayanı da görmedim dedi :D Bu da böyle komik 1 anımızdır diyelim yav :D

Bir gençin tuvaletin taşına sıçarak eliyle boku yağdırarak şafağını yazdığı yerdir.

Bedelli yerleri ve gideceğiniz ay açıklandı. Kimler nereye gidiyor???

eylül'de soğuk oluyor mu orası
Hava olduğu için olabildiğine düzlük bir alan. Biz ocakta gittik, 1 metreden fazla kar vardı, yollar 2 cm buzdu temizlenmesine rağmen. Yuruyemiyorduk. Eylülde nasıl olur bilmiyorum ama rüzgarı ve soğuğu çok kotu

Geri
Üst Alt