Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.306
- 14.979
- 1.828
Kulüplerin mali çıkmazında Gedson gibi adamları kiralayabiliyorsak, bize öyle bir opsiyon sunuyorsa Benfica havada kapılır.Fatih Terim: Kiralık oyuncuya sıcak bakmıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kulüplerin mali çıkmazında Gedson gibi adamları kiralayabiliyorsak, bize öyle bir opsiyon sunuyorsa Benfica havada kapılır.Fatih Terim: Kiralık oyuncuya sıcak bakmıyorum.
gel de bunu terime anlatKulüplerin mali çıkmazında Gedson gibi adamları kiralayabiliyorsak, bize öyle bir opsiyon sunuyorsa Benfica havada kapılır.
Benfica ya da bu çapta bir kulüp ile böyle bir anlaşmaya Fatih Terim karşı gelmez zannetmiyorum. Zaten olayın baş kahramanı kendisi, Benfica ile Galatasaray'ın transfer de bu kadar iyi ilerlemesinin sebebi sportif direktörleri.gel de bunu terime anlat
Bu Allahını belası altinordu her sene 1 oyuncu nasıl çıkarıyor buradan bizim.daha mı az paramız varPortekiz'in futbola bakış açısıyla senin ulkenin bakış açısı aradindaki farktan kaynaklı bir durum bu.
Adam altyapısına dünyanın her yerinden oyuncu alıp getirip gelistirebiliyor.
Sen aynısını yapsan a takıma cikartamiyorsun sinir diye birşeyle karsilasiyorsun. Şu ortamda gelisime açık oyuncuları alıp onların tüm giderlerini karşılayabilecek bir bütçen var mı? Yok. Hadi var diyelim. Sen yetistirdigin oyuncuyu pazarlamak için önce vitrine çıkarmak zorundasin. Her sene 5 tane yabancı oyuncu yetiştirdiğini varsayarsan bu oyuncuları nerede ve nasıl oynatacaksın.
Altyapı işi uzun ve çok derin bir konu bunda ülke futbolunun yönetenler altyapıdan yetistirdigin her oyuncuyu yerli yabancı ayırımı yapmadan oynatabilmeni sağlamalı ve bu her iki senede bir yabanci sorununun tartışılmasını bir ortam kurulmalı.
Kısacası 10 sene yabanci serbest dersin o zaman altyapiya yönelir takimlar. Günümüz itibariyle oyuncu yetiştirmek araştırıp bulmaktan daha maliyetli bir olay.
Tüm paranı tesise ayır sonra da 17-20 yaşında en az 5 topçuyu ilk 11 oynat sen de çıkarırsın.Bu Allahını belası altinordu her sene 1 oyuncu nasıl çıkarıyor buradan bizim.daha mı az paramız var
Yav ne alakası var tüm paraymis. Bütçenin yüzde 10unu buraya harcasan altinordudan daha çok harcamış olurdun. Zaten bir yerden sonra da her sene kazanacaksın. Ayrıca yine altinordu gibi 1. Ligde kulüp yaparsın orada oynarlar a takımda oynamaları gerek yok hemenTüm paranı tesise ayır sonra da 17-20 yaşında en az 5 topçuyu ilk 11 oynat sen de çıkarırsın.
Altınordu gibi başarı olmadan sabır gösterebilecek misin?
Alakasız bir örnek veriyorsun.
Git araştır bilançoları bakalım nereye harcıyorlarmış parayı. Ne alakası varmış, ne sabit görüşlü adamsın sen ya.Yav ne alakası var tüm paraymis. Bütçenin yüzde 10unu buraya harcasan altinordudan daha çok harcamış olurdun. Zaten bir yerden sonra da her sene kazanacaksın. Ayrıca yine altinordu gibi 1. Ligde kulüp yaparsın orada oynarlar a takımda oynamaları gerek yok hemen
o nasıl bir sakal?bence mantıklı 3-4 oyuncuyu alıp CL maçlarında parlatsak arada bizde 15-20 milyon euro sakalımızı alırız. buradan gelecek parayla sağlam bir altyapı kurabilsek süper olur yada altınordu'yu satın alıp pilot takım yapsak.
Benfica bize muhtaç değil. Bünyesindeki herhangi bir topçuyu her lige kiralayıp satabilir. Bu anlaşmanın en büyük kazananı biz oluruz Benfica değil.Galatasaray'in gelecegine yatirim yapilacak zannediyordum meger Benfica'yi sevindirecekmisiz. Bari iki yonlu bi anlasma olsun gercekse.