Benzema : "Kur'an dinlemek huzur veriyor"

@Talha Küllü sizin dedikleriniz tabi ki var hastalar yaşlılar tabi ki bu dediklerinizi yapabilir ama top peşinde koşan birisi için bu dediklerinizin geçerli olacağını sanmıyorum ki zorunlu hallerden bahsedilmil verdiğiniz açıklamalarda zaten.Ben burada Benzema konusu açıldığı için bunun üzerinden konuştum yoksa tabi ki hastası yaşlısı ağır işte çalışanı tutamayabilir.

Brezilya'daki hava koşullarında bir futbolcunun oruç tutması büyük risk. Dehidrasyona yol açar ve dehidrasyon inme ve kas krambı riskini arttırır.

bu benzema ve ribery 3-4 sene önce tecavüzden yargılanıyordu sex partisinde bir kızı zorla grup sex yapmaya zorladıkları için.bu adamda bizim sahtekar topçular gibi vatan millet kuran desturuna sarılmış gerçi haber kaynağı amk ne kadar inanılır ama yaptığı gerizekalılık sahanın ortasında ölüp gitseydi öbür tarafta hurilerle maç yapardı neyse!

haha sex partisindeki kızı zorlamı sex yaptırmışlar? bu habere inanmayıp onamı inandın şimdi.

sex partisindeki kız sex partisine ne için gider, grupta yapar fantazide yapar, yer altıda yapar. Zorla grup yaptırmışlarmış :D

bence talhanın dediği doğru, ama tutmak istiyosada yapacak bişey yok. mesela işçilerde tutuyor performansında ister istemez düşüş oluyor. hatta memurda bile olabilir, açlıktan ya da susuzluktan bi baş ağrısı girdimmi tamam işte.

benzema son 9 maçta 9 gol atmıştı ki oruçlu olduğu maçı boş geçti

Cezayir Milli Takimi'da özel Imam getirmis Almanya maci öncesi, oruc tutmayin diye ikna etmis oyunculari. Izledigim kanalin spikeri diyordu.

İş gereği oruç tutmamak mı olur Allah aşkına.? Boş muhabbetler etmeyin. Orucun manasını yitirtmeyin. Fakir doyurmak, oruç tutmamanın değil, oruç TUTAMAMANIN bir ikamesidir. Bu bilgileri nerelerden alıyorsunuz yav anlamıyorum ki

yok.. arkadaşlar dini nefse eziyet olarak algılıyorlar.. illa olacak yani :)

Valla bi Müslüman olarak söylüyorum. İslam'da nedense bi göz korkutma hevesi var. Oruc'tan bahsederken ilk duyduğum şeylerden biri "bozarsan 61 gün" dü mesela. :D Halbuki İslam sadece bu değil, ayette de belirtildiği gibi Allah bizim için zorluğu istemez.

N5

Peygamber efendimiz savasta da oruc tutmamis. Imkani olmayan tutmaz ve kaza eder. Bende mesela sinav gunlerinde oruc tutmazdim.

Bide seferi denen sey var. Bilmiyorum Benzema icin gecerli mi simdi. Bu Allahin bize bir ikrami ve kolayligi bunu degerlendirmek lazim.

Maça oruçlu çıktıysa bu arkadaşta beyin yok. Sağlık her şeyden önemlidir, bu yaptığı hareketle canını tehlikeye atıyor. Çok tutmak istiyorsa maça çıkmasın, ikisini bir arada yapmak mallık. (nokta)

Peygamber efendimiz savasta da oruc tutmamis. Imkani olmayan tutmaz ve kaza eder. Bende mesela sinav gunlerinde oruc tutmazdim.

Bide seferi denen sey var. Bilmiyorum Benzema icin gecerli mi simdi. Bu Allahin bize bir ikrami ve kolayligi bunu degerlendirmek lazim.

Cezayirliler seferi olduklari icin oruc tutmalarina gerekmedigine dair fetva vermis hocalari. Buna dayanarak benzema da seferi sayilir. Turmak zorunda degil.

Ozil seferi oldugum icin tutmuyorum demisti mesela alman basinina.

haha sex partisindeki kızı zorlamı sex yaptırmışlar? bu habere inanmayıp onamı inandın şimdi.

sex partisindeki kız sex partisine ne için gider, grupta yapar fantazide yapar, yer altıda yapar. Zorla grup yaptırmışlarmış :D

kıza 5 kişi aynı anda çullanmak istemiş kız kabul etmemiş fındık bey senin kafanda olabilirler belki!

Brezilya'daki hava koşullarında bir futbolcunun oruç tutması büyük risk. Dehidrasyona yol açar ve dehidrasyon inme ve kas krambı riskini arttırır.

Tabi ki o şartlarda ya sahaya çıkmayacak ya oruç tutmayacak sonuçta kendine zarar vererek yaptığın ibadetin ne faydası olacak ki.Bu ayrı mevzu benim savunduğum bazılarımızın dediği gibi tutmayıversin sonra tutar kısmı geçerli değil tabi sonra tutar ama sadece borcunu ödemiş olur.amaç sadece bu ise tabi ki tutulmayabilir.

İzlanda imsakiyesine göre oruç 22 saat tutulmak zorunda. Neyin kafasındasınızla. 1400-1500 yıllık masal işlerini bırakın artık. Ayrıca bu oruç putperestlikten kalmadır. Açın okuyun araştırın karıştırın sonra kafa yorun. Açların halinden anlamak için kendinizi aç bırakmanıza gerek yok. Afrika'da açlıktan ölen insanların bir sürü resmi ve videosu var. Açın izleyin. Diğer tarafta hurilerle oynaşmak için sevap kazanmaya çalışacağınıza, dünyadaki açları doyurmaya çalışın. Akşama kadar aç kal nefes kokusu sal, fakirlere açlara bir faydan olmasın sonra dinimiz amin. Çoğu müslümanlarda da yardım gizli yapılır ayakları. Kimsenin yardım falan yaptığını da görmedim. Unicefe bari yardım yapınla aylık 5-10 lira maaşınızdan kesilsin.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

İzlanda imsakiyesine göre oruç 22 saat tutulmak zorunda. Neyin kafasındasınızla. 1400-1500 yıllık masal işlerini bırakın artık. Ayrıca bu oruç putperestlikten kalmadır. Açın okuyun araştırın karıştırın sonra kafa yorun. Açların halinden anlamak için kendinizi aç bırakmanıza gerek yok. Afrika'da açlıktan ölen insanların bir sürü resmi ve videosu var. Açın izleyin. Diğer tarafta hurilerle oynaşmak için sevap kazanmaya çalışacağınıza, dünyadaki açları doyurmaya çalışın. Akşama kadar aç kal nefes kokusu sal, fakirlere açlara bir faydan olmasın sonra dinimiz amin. Çoğu müslümanlarda da yardım gizli yapılır ayakları. Kimsenin yardım falan yaptığını da görmedim. Unicefe bari yardım yapınla aylık 5-10 lira maaşınızdan kesilsin.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

boşuna yazıyon bilader

hayalet gibi

kendin yazıp kendin konuşuyon

Geri
Üst Alt