Benzema : "Kur'an dinlemek huzur veriyor"

İzlanda imsakiyesine göre oruç 22 saat tutulmak zorunda. Neyin kafasındasınızla. 1400-1500 yıllık masal işlerini bırakın artık. Ayrıca bu oruç putperestlikten kalmadır. Açın okuyun araştırın karıştırın sonra kafa yorun. Açların halinden anlamak için kendinizi aç bırakmanıza gerek yok. Afrika'da açlıktan ölen insanların bir sürü resmi ve videosu var. Açın izleyin. Diğer tarafta hurilerle oynaşmak için sevap kazanmaya çalışacağınıza, dünyadaki açları doyurmaya çalışın. Akşama kadar aç kal nefes kokusu sal, fakirlere açlara bir faydan olmasın sonra dinimiz amin. Çoğu müslümanlarda da yardım gizli yapılır ayakları. Kimsenin yardım falan yaptığını da görmedim. Unicefe bari yardım yapınla aylık 5-10 lira maaşınızdan kesilsin.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

görende hayatında aç doyurdu sanıcak açları doyurmak için vakıf filan açtında haberimizmi yok kardeş milletin inancıyla uğraşma boşuna burda bırakın şu gerizekalıca işleri artık sıktınız...

İş gereği oruç tutmamak mı olur Allah aşkına.? Boş muhabbetler etmeyin. Orucun manasını yitirtmeyin. Fakir doyurmak, oruç tutmamanın değil, oruç TUTAMAMANIN bir ikamesidir. Bu bilgileri nerelerden alıyorsunuz yav anlamıyorum ki

olur, kuvvet gerektiren işlerde.

mesela pirinç demir çelik, ağır silah fabrikalarının işçileri. yanıbaşında kocaman bi kazan, içine çeliği atıyorsun anında eriyor. kazanda bildiğin lav var. ısısı 1300-1500 derece. git tut bakalım tutabiliyosan

Allah ile kul arasında sizene diyenler ,bugün benzemanın oruç tutmasından hoşnut olmayıp sex partysi var diyor :D Sana Tut demiyorki zorsa zor hepiniz tutacanız mı diyor?

Bugünde ben söylüyorum Allah ile kul arasında sanane?

O değil sen inanmıyosun diye ben seni zorlamıyorum küfür etmiyorum madem inanmıyosun bu konuya girip hakaret etme hakkında yok kimseye .inanan inanır Sanane kime çalışıyosun :D

tapa

görende hayatında aç doyurdu sanıcak açları doyurmak için vakıf filan açtında haberimizmi yok kardeş milletin inancıyla uğraşma boşuna burda bırakın şu gerizekalıca işleri artık sıktınız...

Her ay maaşımdan unicef kesiyor. Merak etme. Huriler için falanda yapmıyorum bu işi. Ben diğer tarafta yanmak istiyorum. Bu dünyada elimden geldiği kadar bir şeyler için mücadelemi vereyimde gerisi umrumda değil.

yusuf turgut adli kardesimizin dedikleri dogru. dil olarak biraz agir olsada herif hakli beyler ne derseniz diyin simdi hakli yani

Allah ile kul arasında sizene diyenler ,bugün benzemanın oruç tutmasından hoşnut olmayıp sex partysi var diyor :D Sana Tut demiyorki zorsa zor hepiniz tutacanız mı diyor?

Bugünde ben söylüyorum Allah ile kul arasında sanane?

tapa

Adam kendisi afişe ediyor. Kimse burada benzema müslüman mı değil mi merak edip tartışma başlatmıyor. Yok oruç tutuyorum yok kur'an dinlerken huzur buluyorum falan diye... Medyaya böyle bir açıklama yapmak çok iyi niyetli gibi duruyor mu sizce? Adam şovunu yapıyor işte. Şovunu yapıyorsan lafı yer oturursun böyle. Hata Benzema'da...

Aynen Yusuf kardeşimiz haklı ama konu kapansın uzatmaya gerek yok .

Adam kendisi afişe ediyor. Kimse burada benzema müslüman mı değil mi merak edip tartışma başlatmıyor. Yok oruç tutuyorum yok kur'an dinlerken huzur buluyorum falan diye... Medyaya böyle bir açıklama yapmak çok iyi niyetli gibi duruyor mu sizce? Adam şovunu yapıyor işte. Şovunu yapıyorsan lafı yer oturursun böyle. Hata Benzema'da...

E orasıda doğru bu işler gizli olmalı

tapa

yusuf turgut adli kardesimizin dedikleri dogru. dil olarak biraz agir olsada herif hakli beyler ne derseniz diyin simdi hakli yani

Olm yapma etme nesi haklı müslümansan kuranda oruç tut diyorsa tutacaksın.Öyle bir algı oluşturuluyor ki oruç tutanlar sanki yardım etmiyor kimseye nerden biliyorsun adamın hem oruç tutup hem bağış yapmadığını?Bunun gibi ne olduğu belirsiz tipler gelir içindeki kini nefreti kusar gider yok huriymiş bilmem yardım edinmiş nereden biliyorsun milletin içinden geçenleri?

Sonuna kadar okudum haberi dini duygularim kabardi sonra haberin kaynagina dogru bi indim AMK yaziyor :D

Her ay maaşımdan unicef kesiyor. Merak etme. Huriler için falanda yapmıyorum bu işi. Ben diğer tarafta yanmak istiyorum. Bu dünyada elimden geldiği kadar bir şeyler için mücadelemi vereyimde gerisi umrumda değil.

bak süper zeka ben etrafımda hiç huriler için ibadet yapan birini görmedim ibadet Allah rızası için yapılır ilk önce bunu bil sonra mok atmaya çalış zekat fitre v.s bunlardan da bi habersin bellide, ayriyeten afrikalı v.s diyosunda somalideki açlara en büyük yardımları yapan yine müslüman türkler haberin varmı acaba? uza şimdi provakatör herif

bu arada inş cehennemde yanarsın mağdem bu kadar istiyosun duan kabul olur umarım..

Olm yapma etme nesi haklı müslümansan kuranda oruç tut diyorsa tutacaksın.Öyle bir algı oluşturuluyor ki oruç tutanlar sanki yardım etmiyor kimseye nerden biliyorsun adamın hem oruç tutup hem bağış yapmadığını?Bunun gibi ne olduğu belirsiz tipler gelir içindeki kini nefreti kusar gider yok huriymiş bilmem yardım edinmiş nereden biliyorsun milletin içinden geçenleri?

hurisi murisi beni irgalamaz, herifin inanci umrumda degil. yaptigi o noktada bi saygisizlik. tipki muslumanlarinda digerlerine yaptigi gibi bi saygisizlik

yalniz konumuz oruc oldugu icin oruc hakkinda dedikleri kesinlikle dogru.

allah oruc tutacaksin demis, tutkmak zorundasin diyorsun. o halde namazda farz. kadinlarin basini ortmeside, eger allahın her emrettigini yapabilseydik peygamberden farkimiz kalmazdi oyle degilmi?

diger ornekte verdigim gibi, hic agir silah ya da demir celik fabrikasina gittinizmi bilmiyorum. icerde durmak bile insanlık ustu bi durumken, o halde oruc tutmak mantıksızşık. talhanın dediği gibide allah sağlığını tehdit ettiği için tutmadıysan bence niye tutmadın demez.

Geri
Üst Alt