Beşiktaş Bebe'yi kiraladı

Cevap: Adalı : Bebe'yi Kiraladık

Daha önce hiç izlemediğim bir oyuncu. Bursa maçında da izlememiştim. Bana göre Macheda daha iyi ama Bebe'de Manchester United'a beleşten gelmemiştir.

adam olsa beşiktaşa kiralamazlardı diyeceğim ama adam olduğu için opsiyon vermemiş olabilirler..yada tüpçünün gözünü boyamak için yapılan bir oyun olabilir :) görücez ileride :))

Cevap: Beşiktaş Bebe'yi kiraladı

1000 lira iyidir beyler cimrilik yapmayın

Cevap: Adalı : Bebe'yi Kiraladık

adam olsa beşiktaşa kiralamazlardı diyeceğim ama adam olduğu için opsiyon vermemiş olabilirler..yada tüpçünün gözünü boyamak için yapılan bir oyun olabilir :) görücez ileride :))

Benimde bu oyuncu hakkinda fazla bilgim yok ama adam olsa kiralanmazdi diye yazmak da abes olur diye dusunuyorum bu linkte mu taraftarlar tartismis bebenin kiralik gitme durumunu ingilizcesi iyi olanlar bakabilir eger zaman oldurmek isteyen olursa.Bebe to Besiktas (Loan Deal) - RedCafe.net

Bu adam bizde is yapamaz!

Tam bir facia olacak. Kanimca hatta bizim tribün bu cocugu aglatir.

Bu adamı övenlerde kötüleyenlerde 5den fazla maçını izlediğini sanmıyorum kapalı kutu diye buna derler fiziğine göre hızlı oldugunu biliyorum oda türkiye ligi için avantaj bakalım ne olacak :)

Galatasaray forumunda Besiktas transferine 23 sayfa yorum yapilmasi saçma. Gören dünya yildizi geldi sanacak.

kilit

Bu adamı övenlerde kötüleyenlerde 5den fazla maçını izlediğini sanmıyorum kapalı kutu diye buna derler fiziğine göre hızlı oldugunu biliyorum oda türkiye ligi için avantaj bakalım ne olacak :)

Furkan, Demirören, Muhammed'in bonservisinin %55'ini Mendes'e sattı deniliyor. Aslı var mı?

Furkan, Demirören, Muhammed'in bonservisinin %55'ini Mendes'e sattı deniliyor. Aslı var mı?

Haber1903'de gördüm evet quaresmayı simaoyu almeidayı gutiyi satın muhammedi satmayın diyen çok kişi var bende dahil ama mendese oldugu belli değil

Haber1903'de gördüm evet quaresmayı simaoyu almeidayı gutiyi satın muhammedi satmayın diyen çok kişi var bende dahil ama mendese oldugu belli değil

Başka kime olacak Furkan kardeş. Yanlış anlama ama siz Demirören'i bu kulüpten tekme tokat kovarsınız.

Mahmut Özgener futbolda demokrasi yok deyince, adama sen faşistsin dedi. Kendisi parasıyla resmen kulübü satın aldı gitmem diyor. Hangisi demokrasi?

Siz Muhammed'in tadını alamadan başka kulüplere satacaksınız. Bakın da görün. Bu Mendes var ya ne anasının gözü. Neden Bebe'yi sattı size. Oynatın da belki prim yapar diye. Manu 2M satınalma opsiyonu koymuş. Madem bu kadar kaliteli neden 2M satınalma opsiyonu var? Hep yalan dolan. Kazıkçı bu Mendes

Siz Muhammed'in tadını alamadan başka kulüplere satacaksınız. Bakın da görün. Bu Mendes var ya ne anasının gözü. Neden Bebe'yi sattı size. Oynatın da belki prim yapar diye. Manu 2M satınalma opsiyonu koymuş. Madem bu kadar kaliteli neden 2M satınalma opsiyonu var? Hep yalan dolan. Kazıkçı bu Mendes

Opsiyonunda değilim faydası dokunmadan gideceğine faydalı olsunda gitsin opsiyonunu bilmem zaten iyi oynarsa alırlar oynamazsa isterse 100bin olsun.O kadar yıl bekle 60 dakika a takımla izle olacak iş değil.

Muhammet'in haklarinin 55% verildiyse taraftarin cok tepkisini ceker yonetim. Para istiyorlarsa Quaresma'yi satsinlar. Mami'nin 10 milyon euroluk serbest kalma bedeli var, yani o parayi veren olursa sadece 4,5u Besiktas'in olacak. Ama Seyit Ates'in dedigine gore bu Fon sahibi şirket Muhammet'i iki yıl içinde satamazsa Beşiktaş Kulübü Muhammet Demirci için aldığı 2 milyon Euro'yu ve faizi şirkete geri verecek.

Muhammet'in haklarinin 55% verildiyse taraftarin cok tepkisini ceker yonetim. Para istiyorlarsa Quaresma'yi satsinlar. Mami'nin 10 milyon euroluk serbest kalma bedeli var, yani o parayi veren olursa sadece 4,5u Besiktas'in olacak. Ama Seyit Ates'in dedigine gore bu Fon sahibi şirket Muhammet'i iki yıl içinde satamazsa Beşiktaş Kulübü Muhammet Demirci için aldığı 2 milyon Euro'yu ve faizi şirkete geri verecek.

Demek ki 2 yılda satılacak.;)

Vay be. Muhammed, Muhammed diyorduk adamı bir sezon anca izleyeceğiz desene. Muhammed 16 yaşında, Tayfur bu sene şans verecek gibi duruyor. Olmadı 17 yaşında maçlara çıkacak büyük ihtimal. O maçlarda da güzel oynarsa 10 milyon euro o yaşta o kadar potansiyeli olan bir oyuncu için hiç bir şey değil Avrupa klüplerine göre. Gene yaptılar yapacaklarını.

Yahu su transfer hakkinda 24 sayfa tartisilacak ne var, Allah askina biri açiklasin.

Kilit lütfen

Geri
Üst Alt