Beşiktaş, 'Bırakmam Seni' Bağış Kampanyasında Kaç Para Topladı?

Birak gecsinler. Seneye sampiyon olursak + kampanya + Riva ile kafadan 100 milyon euro gelebilir. Ekonomik acidan inanilmaz fark acariz. Kimse vermez diyor ama mesela kafadan NEF 5 milyon verir gibi, Fatih Terim en az 1 milyon verir, Albayrak ve yonetim 10 milyonu bulur. Daha cok sayida kisi var. Tabi @Necmi Koyuncu daha isabetli bilebilir
Ben bir Galatasarayli olarak bile Galatasaray'a para bagisini dogru bulmuyorum, taraftarin isi kotu yonetimlerin yaptigi borca para verip katki saglamak degil, onlarin hatasini taraftar duzeltmemesi lazim. Sonra o paralar cope gidiyor zaten kimse borc falan odemiyor. Sen git haftada 40-50 saat calis coluk cocugun rizkini boyle malca yoneten kuluplere ver sonra.

Mesela Besiktas , parasi mi yok? Kapat gitsinler kulubu.

Besiktas 80 milyon TL toplamis yani 10 milyon euro bile etmiyor. Bir kac futbolcunun maasi cikmis en fazla. Demem o ki bu tip rakamlar ancak bir kac futbolcunun 1 sezonluk maasini karsilar.

Birak gecsinler. Seneye sampiyon olursak + kampanya + Riva ile kafadan 100 milyon euro gelebilir. Ekonomik acidan inanilmaz fark acariz. Kimse vermez diyor ama mesela kafadan NEF 5 milyon verir gibi, Fatih Terim en az 1 milyon verir, Albayrak ve yonetim 10 milyonu bulur. Daha cok sayida kisi var. Tabi @Necmi Koyuncu daha isabetli bilebilir
Totalde 150 milyon Euro gelirimiz var net borcumuz yarım katrilyonun altına inecek son yapılandırma faizleri dahil yani bizim kampanyaya ihtiyacımız yok yeterki kadro sayısını düşürelim maaşları da indirirsek şampiyonlar ligine gitmiş gibi oluruz zaten üstat

Ben bir Galatasarayli olarak bile Galatasaray'a para bagisini dogru bulmuyorum, taraftarin isi kotu yonetimlerin yaptigi borca para verip katki saglamak degil, onlarin hatasini taraftar duzeltmemesi lazim. Sonra o paralar cope gidiyor zaten kimse borc falan odemiyor. Sen git haftada 40-50 saat calis coluk cocugun rizkini boyle malca yoneten kuluplere ver sonra.

Besiktas 80 milyon TL toplamis yani 10 milyon euro bile etmiyor. Bir kac futbolcunun maasi cikmis en fazla. Demem o ki bu tip rakamlar ancak bir kac futbolcunun 1 sezonluk maasini karsilar.

Bağış ihtiyacı en az olan biziz zaten üstat

Biz rahat 20 milyonu buluruz da zaten once Tuzuk degismeli. Borcu arttiran odeyecek vs vs

Orasi oyle ama umarim rakiplerin durumunu iyi dikkate alinir ve bizde yarin bir gun parasizliktan sag solda bagis kampanyasi baslatmayiz. Ayagimizi yorgana gore uzatmaya devam ettigimiz sure sorun cikmaz.
Aslında şampiyonalar ligine gitmemek lehimize olur 23 kişilik bir kadroya iner ve kiralık oyuncu almazsak geçen senenin temel hatası buydu ki Pandemi olmasa yine de şampiyonluk geliyordu

Rivadan daha gercekten 100 milyon € mu gelecek? Ben 30-40 milyon anca gelir düsünüyordum.

Biliyorum da yine yapilabilir. FFP bittiginde elimiz cok rahatlar ve Shaktar gibi 10 15 milyona kendini ispatlamis genc yildizlari toplayip lige gercek anlamda ambargo koyariz. Ayrica 2021 yilinda bankalara olan borcu odemeyecek miyiz?
Evet ama onun faizi dahil 1,6 katrilyon net borcumuz var gelecek gelirler düştükten sonra ki yapılandırmada yayın gelirlerimiz zaten temlikli eksi 500e düşüyoruz yani 70 milyon dolar civarında bir net borcumuz kalır

Dunyanin baska bir yerinde ornegi var mi bunun? Taraftardan bagis toplamak?

Evet ama onun faizi dahil 1,6 katrilyon net borcumuz var gelecek gelirler düştükten sonra ki yapılandırmada yayın gelirlerimiz zaten temlikli eksi 500e düşüyoruz yani 70 milyon dolar civarında bir net borcumuz kalır
Peki Riva'nin parasi kesin 2021'de kasaya giriyor mu?

Bunlara bağlı dernek mi ne varmış yürüyerek senede 15 milyon liraya yakın bir kaynağı kulübe sokacaklarmış
Öyle matah bir olay gibi anlattı ki hepi topu video çıkacak onu izleyeceksin kulüp para kazanacakmış. Yahu adım sayara ne gerek var beşiktaş app yap bitsin olay oradan izlensin video. Ayrıca 3-4 senedir dileniyor herifler. Vodafone ile dilendiler para topladılar iyi sevdiler bu işi ha meslek edindi adamlar.

Geri
Üst Alt