Kardesim aldi diyorsam aldi.
Icerdeki Yöneticiler zamaninda bunu söyledi.
Beşiktaş'tan alacağım var doğru. Alacağım 100 milyon TL. Fikret Başkan'la en son geçen sene bir araya geldik. Araya gelmemizin sebebi benim de bu alacaktan belli bir kısmını kulübe bağış yapacak olmam. Ancak sonra düşündüm ki, TFF başkanı olarak eğer Beşiktaş kulübüyle maddi bir anlaşma içerisine girersem insanlar bunu farklı yerlere çekebilir. Öyle bir anlaşma imzalamadım. Anlaştığım günden itibaren alacaklarımı dolar olarak alacaktım ve imzalamadım. Ben, görevde olduğum sürece de bu alacak duracak. Bu olayın başka yerlere çekilmesi komplo teorilerinden başka şey değildir.
Bu Tüpcü Besiktasdan paralari götürdü hemde cok acayip bir sekilde.
Football Leaks aciklamisdi bunun pislik islerini.
Bu Adam alacaklarini taksite bagladi.
Beşiktaş’ı kendisine 104 milyon lira, toplamda da 482 milyon lira borçlandıran siyah-beyazlı kulübün eski başkanı parasını 5 eşit taksitte tahsil edecek.
Yıldırım Demirören, siyah-beyazlı kulüpte harcadığı paraları senetle garanti altına aldı. Beşiktaş’ın dün yapılan divan kurulu toplantısında, Demirören’in alacağıyla ilgili de bilgi verildi. Denetleme Kurulu Başkanı Feyyaz Tuncel, kulübün toplam birleştirilmiş borcunun 482 milyon 295 bin 629 lira olduğunu belirtti. Tuncel, borcun 104 milyon 386 bin 762 liralık kısmının ise eski kulüp başkanı Yıldırım Demirören’in alacağı olduğunu söyledi. Demirören’e, 100 milyon liralık 2 yıl içinde 5 eşit taksitte ödemeli senet verildiğini kaydeden Tuncel, senet başlangıç tarihinin 20 Ağustos 2012, son senedin tarihinin ise 20 Ağustos 2014 olduğunu ifade etti.
O para 4 yaşındaki oğlum Cemal’in; her kuruşunu alırım. Benden sonra gelecek yönetim hesabını iyi yapsın” diyerek başkanlığa aday olacakların önünü kesmek istemişti.
Bu Konuda emin olmasaydim yazmasdim zaten.
Ama cok iyi biliyorumki Tüpcü, Borclardirdi birde Para aldi , son taksitleri hibe etti.
Meydada iste “ Parayi Hibe “ etti diye Haber sundu, Medya zaten bunun elinde.
Sadece Taraftara oynamak iste, Fiko ile görüsmeler yapti bu, simdi sana soruyorum Fiko napti ?
Oda Paralari alip kacdi, yine Borclandirdi.
Ikizi birbirini buldu.