Beşiktaş, 'Bırakmam Seni' Bağış Kampanyasında Kaç Para Topladı?

Genellikle bu tip organizasyonlar taraftarı takımla birlikte kenetlemek için kullanılır. Lakin toplanan paralar, kulübün borçlarının 1000'de 1'i bile değil. Çok abartmamak lazım. Genel geçer şeyler.

Biz zaten kombine vip loca store den büyük gelirler elde ediyorduk en çok pasolig üyesi bizde ancak virüs nedeniyle gelirlerin bir çoğu gidecek

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet bu da 250 trilyon kredi çektik geçen sene mevcut borçla beraber yapılandırdık onun geri ödemesinde hiçbir sorun yoktu lakin maç günü gelirleri gitti kasımda gayrimenkullerden para bulmak gerek yoksa bizim işimiz bitmiş cennet mekana giriş yapmıştık

Evet bu da 250 trilyon kredi çektik geçen sene mevcut borçla beraber yapılandırdık onun geri ödemesinde hiçbir sorun yoktu lakin maç günü gelirleri gitti kasımda gayrimenkullerden para bulmak gerek yoksa bizim işimiz bitmiş cennet mekana giriş yapmıştık
cennet mekana giris yapmak kötümüdür necmi bey

Genellikle bu tip organizasyonlar taraftarı takımla birlikte kenetlemek için kullanılır. Lakin toplanan paralar, kulübün borçlarının 1000'de 1'i bile değil. Çok abartmamak lazım. Genel geçer şeyler.

fena değil yine heisbert
300 milyon euro borçları var 30da 1i ediyor

Yahu tüpcü bağışın kralını yaptı bunlara..
Tüpcüye kızarlar bunlar ama bu adam sayesinde eli yüzü düzgün takım gördüler.
Dua etsinler tüpcü verdiği paranın çoğunu hibe etti.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tüpcü zamaninda hibe ettim dedi ama krediye baglamis.
Yani senede bi miktar para geliyordu buna.

Hibe ettigi para, kazada olmayan paraydi zaten istese bile veremezledi.
Sorna Show yapti iste, Hibe ettim diye.
Alakasi yoktu.

yoksa o paralari aldi merak etme sen.

Ama haklisin Tüpcü iyi bir Takim yapti ama cokta götürdü

Yahu tüpcü bağışın kralını yaptı bunlara..
Tüpcüye kızarlar bunlar ama bu adam sayesinde eli yüzü düzgün takım gördüler.
Dua etsinler tüpcü verdiği paranın çoğunu hibe etti.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Verdiğinden fazlasını kaybettirdi Tüpçü.

Herifler her gidene tazmnat ödüyordu. Ferrari 1 yıl oynadı 8 m euro tazminat ödemişlerdi gidince.

Tüpcü zamaninda hibe ettim dedi ama krediye baglamis.
Yani senede bi miktar para geliyordu buna.

Hibe ettigi para, kazada olmayan paraydi zaten istese bile veremezledi.
Sorna Show yapti iste, Hibe ettim diye.
Alakasi yoktu.

yoksa o paralari aldi merak etme sen.

Ama haklisin Tüpcü iyi bir Takim yapti ama cokta götürdü

yahu nereye aldı. Paranın çoğunu almadı.
Yahu adam bankadan kredi çeker gene vermezdi...Birde bu işin faizi var..

Fenerden fazla topladik diyolar ama.bana inandirici gelmedi pek

F A T I H T E R I M

Verdiğinden fazlasını kaybettirdi Tüpçü.

Herifler her gidene tazmnat ödüyordu. Ferrari 1 yıl oynadı 8 m euro tazminat ödemişlerdi gidince.

hangi başkan ve yöneticilerin fiyaskoları yok ki..
ben sizi anlayamıyorum.Adam beceriksiz olabilir..yapyığı hatalarda olabilir.Ama bjk sevgisi tartışılmaz.
hadi bu adamlar cebinden veriyorda hata yapıyorlar..Bizimkiler reklamın kralını yapıp hem vermiyorlar hemde türlü türlü fiyaskolara imaz atıyorlar.

yahu nereye aldı. Paranın çoğunu almadı.
Yahu adam bankadan kredi çeker gene vermezdi...Birde bu işin faizi var..

Kardesim aldi diyorsam aldi.
Icerdeki Yöneticiler zamaninda bunu söyledi.

Beşiktaş'tan alacağım var doğru. Alacağım 100 milyon TL. Fikret Başkan'la en son geçen sene bir araya geldik. Araya gelmemizin sebebi benim de bu alacaktan belli bir kısmını kulübe bağış yapacak olmam. Ancak sonra düşündüm ki, TFF başkanı olarak eğer Beşiktaş kulübüyle maddi bir anlaşma içerisine girersem insanlar bunu farklı yerlere çekebilir. Öyle bir anlaşma imzalamadım. Anlaştığım günden itibaren alacaklarımı dolar olarak alacaktım ve imzalamadım. Ben, görevde olduğum sürece de bu alacak duracak. Bu olayın başka yerlere çekilmesi komplo teorilerinden başka şey değildir.

Bu Tüpcü Besiktasdan paralari götürdü hemde cok acayip bir sekilde.
Football Leaks aciklamisdi bunun pislik islerini.
Bu Adam alacaklarini taksite bagladi.

Beşiktaş’ı kendisine 104 milyon lira, toplamda da 482 milyon lira borçlandıran siyah-beyazlı kulübün eski başkanı parasını 5 eşit taksitte tahsil edecek.

Yıldırım Demirören, siyah-beyazlı kulüpte harcadığı paraları senetle garanti altına aldı. Beşiktaş’ın dün yapılan divan kurulu toplantısında, Demirören’in alacağıyla ilgili de bilgi verildi. Denetleme Kurulu Başkanı Feyyaz Tuncel, kulübün toplam birleştirilmiş borcunun 482 milyon 295 bin 629 lira olduğunu belirtti. Tuncel, borcun 104 milyon 386 bin 762 liralık kısmının ise eski kulüp başkanı Yıldırım Demirören’in alacağı olduğunu söyledi. Demirören’e, 100 milyon liralık 2 yıl içinde 5 eşit taksitte ödemeli senet verildiğini kaydeden Tuncel, senet başlangıç tarihinin 20 Ağustos 2012, son senedin tarihinin ise 20 Ağustos 2014 olduğunu ifade etti.

O para 4 yaşındaki oğlum Cemal’in; her kuruşunu alırım. Benden sonra gelecek yönetim hesabını iyi yapsın” diyerek başkanlığa aday olacakların önünü kesmek istemişti.

Bu Konuda emin olmasaydim yazmasdim zaten.
Ama cok iyi biliyorumki Tüpcü, Borclardirdi birde Para aldi , son taksitleri hibe etti.

Meydada iste “ Parayi Hibe “ etti diye Haber sundu, Medya zaten bunun elinde.
Sadece Taraftara oynamak iste, Fiko ile görüsmeler yapti bu, simdi sana soruyorum Fiko napti ?
Oda Paralari alip kacdi, yine Borclandirdi.
Ikizi birbirini buldu.

hangi başkan ve yöneticilerin fiyaskoları yok ki..
ben sizi anlayamıyorum.Adam beceriksiz olabilir..yapyığı hatalarda olabilir.Ama bjk sevgisi tartışılmaz.
hadi bu adamlar cebinden veriyorda hata yapıyorlar..Bizimkiler reklamın kralını yapıp hem vermiyorlar hemde türlü türlü fiyaskolara imaz atıyorlar.
Tamam da adam 300 milyon euro zarara uğratırken 100 milyon euro verdi. Hibe ettiği paraları zaten Doğan Medya ve İddia ihalelerini kazanarak ve ucuz sponsorlukla geri aldı.

Bjk başkanı olmasa kimsenin tanımayacağı, bilmeyeceği birisiydi.

O 100 milyon euroyu geri isteseydi ibra etmeyeceklerdi bu şekilde de tüm ticari saygınlığı yok olacaktı.

Fenerbahçe, Fener ol kampanyasını 4 Nisan 2019'da başlatmıştı. Sarı lacivertli kulüp bu kampanyadan son olarak 14 Ocak'ta 150 milyon TL toplandığını açıklamıştı.
ali koc 50 vermiştir o bagısta. baska türlü olmaz o iş.
biz toplayalım dicem de büyük rezil oluruz

Kardesim aldi diyorsam aldi.
Icerdeki Yöneticiler zamaninda bunu söyledi.

Beşiktaş'tan alacağım var doğru. Alacağım 100 milyon TL. Fikret Başkan'la en son geçen sene bir araya geldik. Araya gelmemizin sebebi benim de bu alacaktan belli bir kısmını kulübe bağış yapacak olmam. Ancak sonra düşündüm ki, TFF başkanı olarak eğer Beşiktaş kulübüyle maddi bir anlaşma içerisine girersem insanlar bunu farklı yerlere çekebilir. Öyle bir anlaşma imzalamadım. Anlaştığım günden itibaren alacaklarımı dolar olarak alacaktım ve imzalamadım. Ben, görevde olduğum sürece de bu alacak duracak. Bu olayın başka yerlere çekilmesi komplo teorilerinden başka şey değildir.

Bu Tüpcü Besiktasdan paralari götürdü hemde cok acayip bir sekilde.
Football Leaks aciklamisdi bunun pislik islerini.
Bu Adam alacaklarini taksite bagladi.

Beşiktaş’ı kendisine 104 milyon lira, toplamda da 482 milyon lira borçlandıran siyah-beyazlı kulübün eski başkanı parasını 5 eşit taksitte tahsil edecek.

Yıldırım Demirören, siyah-beyazlı kulüpte harcadığı paraları senetle garanti altına aldı. Beşiktaş’ın dün yapılan divan kurulu toplantısında, Demirören’in alacağıyla ilgili de bilgi verildi. Denetleme Kurulu Başkanı Feyyaz Tuncel, kulübün toplam birleştirilmiş borcunun 482 milyon 295 bin 629 lira olduğunu belirtti. Tuncel, borcun 104 milyon 386 bin 762 liralık kısmının ise eski kulüp başkanı Yıldırım Demirören’in alacağı olduğunu söyledi. Demirören’e, 100 milyon liralık 2 yıl içinde 5 eşit taksitte ödemeli senet verildiğini kaydeden Tuncel, senet başlangıç tarihinin 20 Ağustos 2012, son senedin tarihinin ise 20 Ağustos 2014 olduğunu ifade etti.

O para 4 yaşındaki oğlum Cemal’in; her kuruşunu alırım. Benden sonra gelecek yönetim hesabını iyi yapsın” diyerek başkanlığa aday olacakların önünü kesmek istemişti.

Bu Konuda emin olmasaydim yazmasdim zaten.
Ama cok iyi biliyorumki Tüpcü, Borclardirdi birde Para aldi , son taksitleri hibe etti.

Meydada iste “ Parayi Hibe “ etti diye Haber sundu, Medya zaten bunun elinde.
Sadece Taraftara oynamak iste, Fiko ile görüsmeler yapti bu, simdi sana soruyorum Fiko napti ?
Oda Paralari alip kacdi, yine Borclandirdi.
Ikizi birbirini buldu.
Bir bölümünü hibe etti sonradan.

Tamam da adam 300 milyon euro zarara uğratırken 100 milyon euro verdi. Hibe ettiği paraları zaten Doğan Medya ve İddia ihalelerini kazanarak ve ucuz sponsorlukla geri aldı.

Bjk başkanı olmasa kimsenin tanımayacağı, bilmeyeceği birisiydi.

O 100 milyon euroyu geri isteseydi ibra etmeyeceklerdi bu şekilde de tüm ticari saygınlığı yok olacaktı.

Çok fazla detaylı bilgim yok.
Ama demirören öyle tanınmamış bir adam falan değildi.Tabiki demirören holdingin büyümesinde bjkde başkan olmasının katkısı olmuştur.
benim demek istediğim adamın bjk sevgisi tartışılmaz.İnanın demirören değilde o dönem başka birisi başkan olsaydı çok daha rezil durumlara düşerlerdi.

Geri
Üst Alt