Beşiktaş, 'Bırakmam Seni' Bağış Kampanyasında Kaç Para Topladı?

Türkiye’de insanların çoğunun açlık sınırı ve altında olduğunu göz önüne alınca böyle kampanyalar boş. Çok zengin kişilere yoğunlaşıp onlardan bir şeyler koparmak lazım.

BJK’nin yıllık faiz borcunun 4’te 1’ini karşılayabilmişler sadece.

Kötü yöneticilerin pisliğini taraftara temizletmek moda olmuş. Geçen sene Fenerbahçe, bu sene Beşiktaş.

Bileklik üretip sattığımızda yerin dibine sokmuşlardı.

Benim gözümde Fenerbahçe de Beşiktaş da sokakta “Allah rızası için ekmek parası” şeklinde dilenen zengin dilenci.
Galatasaray da bileklik sattığı sene onuruyla mendil satan yoksul emekçiydi.

gs bile olsa bağış yapmam

neden yapayim ki? yapilan malliklarin bedelini ben cebimden ödemem

Taraftarım diye gezme o zaman ortada. Mantığa bak paraları tüketen adam Ahmet nur çebi değil Fikret orman ve önceki yönetimlerdi. Yeni yönetimin ne günahı varda onların çilesini çekiyor o zaman.

Aynı şey bizim içinde geçerli.

Taraftarım diye gezme o zaman ortada. Mantığa bak paraları tüketen adam Ahmet nur çebi değil Fikret orman ve önceki yönetimlerdi. Yeni yönetimin ne günahı varda onların çilesini çekiyor o zaman.

Aynı şey bizim içinde geçerli.
söylediklerimin arkasindayim.

yeni yönetimin ne suçu varmışşş. para dilenecegine eski yönetimlere dava açç

açlıktan nefesi kokuyor

Kötü yöneticilerin pisliğini taraftara temizletmek moda olmuş. Geçen sene Fenerbahçe, bu sene Beşiktaş.

Bileklik üretip sattığımızda yerin dibine sokmuşlardı.

Benim gözümde Fenerbahçe de Beşiktaş da sokakta “Allah rızası için ekmek parası” şeklinde dilenen zengin dilenci.
Galatasaray da bileklik sattığı sene onuruyla mendil satan yoksul emekçiydi.
Alnından öpüyorum hemşo hayırdır inşallah küçük kıyamet kapıda sanki

Birak gecsinler. Seneye sampiyon olursak + kampanya + Riva ile kafadan 100 milyon euro gelebilir. Ekonomik acidan inanilmaz fark acariz. Kimse vermez diyor ama mesela kafadan NEF 5 milyon verir gibi, Fatih Terim en az 1 milyon verir, Albayrak ve yonetim 10 milyonu bulur. Daha cok sayida kisi var. Tabi @Necmi Koyuncu daha isabetli bilebilir

Burdan yaziyorum, öyle birsey olsun.
Bizim yegenlerden en az 8 Mio TL gelir.

Ama böyle durumlara düsmeyelim, dünya bunlarla alay ediyor.
Sampiyon oldukmu zaten bizi 1-2 Sene kimse tutamaz!

Geri
Üst Alt