Beşiktaş Derbiye Çıkmama Kararı Aldı

Besiktasi kimse korumuyor burada sanmiyorum ama boyle is mi olur ? Yani savundugunuz seyin gercekten hic bir uluslar arasi kurumun almayacagi bir karar oldugunu bilmiyor musunuz bunca senedir futbol izleyen biri olarak

Bir takim sahadan kacmis olabilir , yani bjk hukmen maglubiyet haketmis de olabilir

Ama meselenin fb ve hakem tarafina bakin. 3 kere maddeler yuzunden oyun duruyor sonra ister tiyatro ister abarti olsun yedek klubesi arkasindan maddeler devam ediyor yagmaya

Biz ise para ve cakmak var , koltuk yok , isabet etti etmediyi konusuyoruz

Ya bir hakem cikmis "ee yeter bu kadari" demis ve maci tatil etmis , disiplin kurulu 1 milyon ceza kesmis , 3 mac seyircisiz cezasi da eklemis

Bu mac nasil devam eder allah askina ?

Boyle bir seyin mantigi olabilir mi ? O zaman verilen bu cezalarin sebebi ne madem fb kulubu hatali degil ? Akli selim dusunun , isin fb si bjk si yok . Ev sahibi deplasman , A ve B takimi olarak dusunun
"Şenol Güneş sahadan çıkarak tünele doğru koşar adım gitti. Üstüne doğru yine yabancı maddeler atıldı. Şenol Güneş kendini korumaya çalıştı. Tünelden içeri hızla girerken bir anda yüzüstü yere düştü. Görevliler hemen yanında geldi. Kollarından tutarak kaldırdılar. Güneş'i yüzüstü görünce maçı tatil etme kararı aldım. Bu şartlar altında maçı daha fazla oynatamazdım. Soyunma odasına gittim ve durumu federasyon temsilcilerine bildirdim"
fenerin içeri madde atması ne kadar yanlışsa şenol unda kendi insiyatifiyle sahayı terketmesi de yanlış değil mi? 2. sorum sen olsan ne karar verirdin? Hakemin kendi söylediği şeylere göre bu karışıklıkta onunda payı var şenol kaçmadan önce müdahale etmesi lazımdı.Şenol içeri giderken düşmeseydi ne açıklma yapacaktı acaba hakem.

Hafta sonu maçta bizi doğrayacaklarının habercisi olabilir. Temkinli olmakta fayda var. Eğer siyaset baskı yaparsa eşek gibi çıkacaklar o maça ve, ne duruşları nede sıfatları kalacak. Siz biz misiniz?

"Şenol Güneş sahadan çıkarak tünele doğru koşar adım gitti. Üstüne doğru yine yabancı maddeler atıldı. Şenol Güneş kendini korumaya çalıştı. Tünelden içeri hızla girerken bir anda yüzüstü yere düştü. Görevliler hemen yanında geldi. Kollarından tutarak kaldırdılar. Güneş'i yüzüstü görünce maçı tatil etme kararı aldım. Bu şartlar altında maçı daha fazla oynatamazdım. Soyunma odasına gittim ve durumu federasyon temsilcilerine bildirdim"
fenerin içeri madde atması ne kadar yanlışsa şenol unda kendi insiyatifiyle sahayı terketmesi de yanlış değil mi? 2. sorum sen olsan ne karar verirdin? Hakemin kendi söylediği şeylere göre bu karışıklıkta onunda payı var şenol kaçmadan önce müdahale etmesi lazımdı.Şenol içeri giderken düşmeseydi ne açıklma yapacaktı acaba hakem.

Kendi adima ben her zaman uluslararasi maclarda kurumlar ve hakemler ne karar aliyor ona bakarim

Su sekilde dusunelim , bizim artik su anlayisi beynimizden cikarmamiz lazim

"O kadar seyden mac mi ertelenir" , "cakmak karnina geliyor yuzunu tutuyor" , "hakemler derbilerin tansiyonunu dusunerek bazi seyleri gormemeliler"

Bu soylemleri cogaltabiliriz . Burada bir sampiyonlar ligi macinda yedek klubesindeki olay olmasa da 3 kez oyun durdurmaz hakem , bir kere uyarir (o da bir yaralanma filan olmazsa) , ikincide terk eder maci ve masada kaybedersin

Ne denizli fb maci , ne sulu derbi , ne koltuk attigimiz mac , ne bjk GS olimpiyattaki mac , ve ne de trabzondaki ve kadikoydeki cogu mac zaten bitmemeliydi , tatil edilmeliydi

Mesela bir mersin maci vardi , ard arda terimin hasanin atildigi . O macta 2 kisi sahaya girip hakeme saldirmisti , hadi clattenburg a saldirsana 2 kisi , bak bakalim o maci birak kac sene avrupaya gidemiyorsun

Bizim iki secenegimiz var .. ya bu olaylari derecelendirip , "o kadar olur" mantigiyla bu rezaleti cekmeye devam etmek

Ya da o an gelip artik yeter demek , ve bence o an geldi artik

Eğer bu fake değil gerçekse, bizi ilgilendiren tek tarafı, zaten bizim maçtan sonra oynanacağı için artık bizi ilgilendirmiyor olmasıdır.

Ikinci soruna da devam edeyim . Senolun tiyatrosu , bu macin ne sekilde sonuclandirilmasi gerektigi beni fazla ilgilendirmiyor . Zaten finale cikamadik , fb nin turu gecmesini akhisara yenilme ihtimali daha fazla diye tercih ederim ama bu onemli degil

3 kez korner atmaya giden adama anahtar , para , cakmak atiliyorsa , tiyatro yapsin yapmasin kafasina madeni para ve gogsune su sisesi isabet etmis bir teknik adam varsa , hakemin bunlara katlanma ve maci illa bitirme gibi bir zorunlulugu yoktur

Burada suclanacak mevkiler basta bu kararlari adam gibi alamayan tff ve malesef bunlara engel olamayan emniyettir

Belki iceri sokulmasina engel olamayabilirsin , saklar girer ama eylem gerceklestirenleri eksiksiz tesbit edip cezalandirmayan otorite de son derece sucludur

Taşların nasıl hareket ettiğini dahi bilmem.

bu ne?

stagram.php

Beyaz oynar 11 hamlede mat eder.

bu ne? :unsure:

Fiko cok kurnaz bir adam

Devlet büyükleri bu karara tepki gösterirse benimle alakasi yok divan kurulunun aldigi bir karar demek icin bugune divan kurulunu toplamis

Postlarina degil de avatarina like veriyorum haberin olsun :(
İmkanım olsa ben de layklayacağım yalan yok. Latin hatunlara karşı zaafım olduğu doğrudur.

İspanyollar da ne dizi çekmiş arkadaş helal olsun.

Avatarındaki hatunu yedirir misin peki abim.

1 çay içmek isterim kendisiyle
Dişin kırılır yiyemezsin kardeşim. Yiyebilirsen de bu sefer dişini ben kırarım. Yani her türlü dişin kırılır üzgünüm.

İmkanım olsa ben de layklayacağım yalan yok. Latin hatunlara karşı zaafım olduğu doğrudur.

Dişin kırılır yiyemezsin kardeşim. Yiyebilirsen de bu sefer dişini ben kırarım. Yani her türlü dişin kırılır üzgünüm.

Saygılar,

İyi forumlar

Geri
Üst Alt