- 30 Mayıs 2011
- 16.177
- 1.084
- 458
Hukmen maglubiyet gelecek sene men ve tum kupa gelirlerini geri odeme oluyormus
3 puanlarıda silinebilir herhalde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hukmen maglubiyet gelecek sene men ve tum kupa gelirlerini geri odeme oluyormus
"Şenol Güneş sahadan çıkarak tünele doğru koşar adım gitti. Üstüne doğru yine yabancı maddeler atıldı. Şenol Güneş kendini korumaya çalıştı. Tünelden içeri hızla girerken bir anda yüzüstü yere düştü. Görevliler hemen yanında geldi. Kollarından tutarak kaldırdılar. Güneş'i yüzüstü görünce maçı tatil etme kararı aldım. Bu şartlar altında maçı daha fazla oynatamazdım. Soyunma odasına gittim ve durumu federasyon temsilcilerine bildirdim"Besiktasi kimse korumuyor burada sanmiyorum ama boyle is mi olur ? Yani savundugunuz seyin gercekten hic bir uluslar arasi kurumun almayacagi bir karar oldugunu bilmiyor musunuz bunca senedir futbol izleyen biri olarak
Bir takim sahadan kacmis olabilir , yani bjk hukmen maglubiyet haketmis de olabilir
Ama meselenin fb ve hakem tarafina bakin. 3 kere maddeler yuzunden oyun duruyor sonra ister tiyatro ister abarti olsun yedek klubesi arkasindan maddeler devam ediyor yagmaya
Biz ise para ve cakmak var , koltuk yok , isabet etti etmediyi konusuyoruz
Ya bir hakem cikmis "ee yeter bu kadari" demis ve maci tatil etmis , disiplin kurulu 1 milyon ceza kesmis , 3 mac seyircisiz cezasi da eklemis
Bu mac nasil devam eder allah askina ?
Boyle bir seyin mantigi olabilir mi ? O zaman verilen bu cezalarin sebebi ne madem fb kulubu hatali degil ? Akli selim dusunun , isin fb si bjk si yok . Ev sahibi deplasman , A ve B takimi olarak dusunun
Mrb mersinde misin hala?
"Şenol Güneş sahadan çıkarak tünele doğru koşar adım gitti. Üstüne doğru yine yabancı maddeler atıldı. Şenol Güneş kendini korumaya çalıştı. Tünelden içeri hızla girerken bir anda yüzüstü yere düştü. Görevliler hemen yanında geldi. Kollarından tutarak kaldırdılar. Güneş'i yüzüstü görünce maçı tatil etme kararı aldım. Bu şartlar altında maçı daha fazla oynatamazdım. Soyunma odasına gittim ve durumu federasyon temsilcilerine bildirdim"
fenerin içeri madde atması ne kadar yanlışsa şenol unda kendi insiyatifiyle sahayı terketmesi de yanlış değil mi? 2. sorum sen olsan ne karar verirdin? Hakemin kendi söylediği şeylere göre bu karışıklıkta onunda payı var şenol kaçmadan önce müdahale etmesi lazımdı.Şenol içeri giderken düşmeseydi ne açıklma yapacaktı acaba hakem.
Taşların nasıl hareket ettiğini dahi bilmem.
![]()
Beyaz oynar 11 hamlede mat eder.
bu ne?
bu ne?![]()
Gırgır'a ara ver de bjk maci uzerine munazara edelimbu ne?
bu ne?![]()
Kuzenim yazmış.
Kuzenim yazmış.
canimi sikti
İmkanım olsa ben de layklayacağım yalan yok. Latin hatunlara karşı zaafım olduğu doğrudur.Postlarina degil de avatarina like veriyorum haberin olsun![]()
Dişin kırılır yiyemezsin kardeşim. Yiyebilirsen de bu sefer dişini ben kırarım. Yani her türlü dişin kırılır üzgünüm.Avatarındaki hatunu yedirir misin peki abim.
1 çay içmek isterim kendisiyle
İmkanım olsa ben de layklayacağım yalan yok. Latin hatunlara karşı zaafım olduğu doğrudur.
İspanyollar da ne dizi çekmiş arkadaş helal olsun.
Dişin kırılır yiyemezsin kardeşim. Yiyebilirsen de bu sefer dişini ben kırarım. Yani her türlü dişin kırılır üzgünüm.
İmkanım olsa ben de layklayacağım yalan yok. Latin hatunlara karşı zaafım olduğu doğrudur.
İspanyollar da ne dizi çekmiş arkadaş helal olsun.
Dişin kırılır yiyemezsin kardeşim. Yiyebilirsen de bu sefer dişini ben kırarım. Yani her türlü dişin kırılır üzgünüm.