- 20 Ağustos 2009
- 18.361
- 24.201
- 2.973
Jk'nın Sevr anlaşması ileride eskiden büyük bir kulüp vardı tadında bir belgesel yapılırken çöküş sürecini buradan anlatırlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden şaşırtıcı? Arabistan'a gitmeden 40 milyon civarı kazanacak. Deli paraCok iyi transfer herturlu is yapar ,8jk gibi takimin ikna etmesi şaşırtıcı, bizde olsun isterdim
Trossard kanat değil mi? 10 no oynayan kanat ise Milan'da ve DK'da da çok beğendiğim Pulisic'i isterdim. Bizim için gerçekçi hedef olarak @Alper Altun'un dediği Enciso olabilir yada yine ABD'de çok beğendiğim Tillman'da iyi bir seçenek.genç ve driblingçi, topu kolay kaybetmeyen dinamik bir 10 alırsak sorun değil ama tross da gelseydi okey derdim ben kendi adıma. sadece o pozisyon için 31 yaşında da olsa, trossard gibi bir oyuncuya tolerans gösterirdim.
pulusic'i severim,Trossard kanat değil mi? 10 no oynayan kanat ise Milan'da ve DK'da da çok beğendiğim Pulisic'i isterdim. Bizim için gerçekçi hedef olarak @Alper Altun'un dediği Enciso olabilir yada yine ABD'de çok beğendiğim Tillman'da iyi bir seçenek.