Haber Beşiktaş, Leandro Trossard'ı 18+2 Milyon Euro Karşılığında Transfer Etmek Üzere

Maliyetinden bagimsiz iyi transfer. Bonservissiz gelse harika olurmus.

açıkçası fenerin durumu anlatılanlardan daha beter heralde - yoksa araya mutlaka girmiş , en azından deneme çekmiş olurlardı.(sonuçta yabancı olayı umurlarında olmadan Vedat ve Ake aldılar)

ya da başkanları Tvossavd dediği anda ihtimaller bitti.

Bjk kaliteli topcular kovaliyor az cok akillanmislar ama yabanci hoca Türkiye de futbol düzeninde basarili olmasi cok zor

yine 3.lük için gelecek ipotek edilmiş

Bayağı iyi transfer.

genç ve driblingçi, topu kolay kaybetmeyen dinamik bir 10 alırsak sorun değil ama tross da gelseydi okey derdim ben kendi adıma. sadece o pozisyon için 31 yaşında da olsa, trossard gibi bir oyuncuya tolerans gösterirdim.
Trossard kanat değil mi? 10 no oynayan kanat ise Milan'da ve DK'da da çok beğendiğim Pulisic'i isterdim. Bizim için gerçekçi hedef olarak @Alper Altun'un dediği Enciso olabilir yada yine ABD'de çok beğendiğim Tillman'da iyi bir seçenek.

Trossard kanat değil mi? 10 no oynayan kanat ise Milan'da ve DK'da da çok beğendiğim Pulisic'i isterdim. Bizim için gerçekçi hedef olarak @Alper Altun'un dediği Enciso olabilir yada yine ABD'de çok beğendiğim Tillman'da iyi bir seçenek.
pulusic'i severim,
ensico'ya hayranım.

Cok begendigim bir herif ama bu yaşta cok para valla. Neyse banane cebimden cikmiyo parasi

Trousard bize de teklif edilmis butcemiz yok denerek veto edilmis

Ben hayret ediyorum bunların götünde donu yokken bu paralara nasıl transfer yapabiliyor?

Fener düşünsün 2. Lik elden gideyii
Vlahovic ve Salihide alirlarsa bu sene 2. Olur bunlar

Beşiktaş'ta pek fark yaratacağını sanmıyorum da biz almalıydık bence. Mertens örneği ortada. Talip olsak yıllık ücreti bundan daha düşük bir şekilde halledebiliriz.

Adam Arsenal'de de DK'da da gösterdi kendini, hala formda.

Maddi tarafından ayrı olarak yapılanma, gelecek vaadeden topçu vs saçmalıklarına girmeden katkı verecek topçu almaları kendileri açısından mantıklı. Direk başarıya ihtiyaçları var. Biz mesela o kumarı oynayabiliriz, bunların o lüksü yok.

Geri
Üst Alt