Deniz Torun
Aslan Üye
- 27 Ekim 2013
- 7.639
- 960
- 1.128
emre akbaba cikana kadar 10 kisiyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kılınçbalığı niye yok yaw
Rize maçında da 4 kanatla oynayınca gördük yol geçen hanını.deplasmanda fazladan orta saha koyunca gördük ne oldugunu
hic bir halta yaramamisti
Son 2 sezon oynadığı her maçta.Geberik ?
Son sakatlığı geçtikten sonra oynadığı hiç bir maçta geberik gözükmedi. Hangi maçta geberikti son sakatlığı geçtikten sonra ?
Son 2 sezon oynadığı her maçta.
Gscimbom mobil
Beklerimiz hizli ortasahada Gedson Hizli Ve Onyekuru hizli .Besiktasin hizli oyuncari sakat Mensah ve Nkdou Bakalim neler olacak
mutlaka bir bildigi vardir diye 2 sezondur savunuyorlar hocayi ama yaptigi hatalari yazacak kagit kalmadi artik.Rize maçında da 4 kanatla oynayınca gördük yol geçen hanını.
Futbol artık matematik oyunu her şey hesaplı.
Taylan bugün maf olacak.
Orta sahayı ikilemene de gerek yok, forvetlerin prese gelse yeter.
Şimdi oynayanlara bir bakalım.
Babel Falcao Akbaba Onyekuru.
4'ünü toplasan bir tane pres yapan Mohamed etmiyor.
Gscimbom mobil
Muhammed opsiyonu bitince kaçar yakında nereye geldim ben diye 2. Ribery vakasına hazır olun
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
+1905 renkdas. bu ilk 11 topa karsi rezil olur, sergen takimini fazla geri cekmezse, rezil eder biziRize maçında da 4 kanatla oynayınca gördük yol geçen hanını.
Futbol artık matematik oyunu her şey hesaplı.
Taylan bugün maf olacak.
Orta sahayı ikilemene de gerek yok, forvetlerin prese gelse yeter.
Şimdi oynayanlara bir bakalım.
Babel Falcao Akbaba Onyekuru.
4'ünü toplasan bir tane pres yapan Mohamed etmiyor.
Gscimbom mobil
Dua ediyor adam kazanalım diye
Anca penaltı dan atar.ben başka bir şey soruyorum, katılıyorum geberikti fakat ısrarla son sakatlığını atlattıktan sonra diye soruyorum.
2 tane atarsa ne diyeceksin ? bahsettiğimiz adam Falcao, eleştirmek için eleştirmeyin, biraz objektif olmakta fayda var.
Anca penaltı dan atar.
Gscimbom mobil