Beşiktaş Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

deplasmanda fazladan orta saha koyunca gördük ne oldugunu
hic bir halta yaramamisti
Rize maçında da 4 kanatla oynayınca gördük yol geçen hanını.
Futbol artık matematik oyunu her şey hesaplı.
Taylan bugün maf olacak.
Orta sahayı ikilemene de gerek yok, forvetlerin prese gelse yeter.

Şimdi oynayanlara bir bakalım.
Babel Falcao Akbaba Onyekuru.
4'ünü toplasan bir tane pres yapan Mohamed etmiyor.

Gscimbom mobil

Son 2 sezon oynadığı her maçta.

Gscimbom mobil

ben başka bir şey soruyorum, katılıyorum geberikti fakat ısrarla son sakatlığını atlattıktan sonra diye soruyorum.

2 tane atarsa ne diyeceksin ? bahsettiğimiz adam Falcao, eleştirmek için eleştirmeyin, biraz objektif olmakta fayda var.

Hala yeni bi seyler deneyeyim diyo. Bi haftadan otekine az istikrarin olsun yaw. Oldurdun bitirdin bizi.

Beklerimiz hizli ortasahada Gedson Hizli Ve Onyekuru hizli .Besiktasin hizli oyuncari sakat Mensah ve Nkdou Bakalim neler olacak

Muhammed dışında olması gerektiği gibi. Akbaba oynamasa iyidi ama bakalım belki bugün biseyler yapar.

Taylan bugün maf olacak.

Gscimbom mobil
mutlaka bir bildigi vardir diye 2 sezondur savunuyorlar hocayi ama yaptigi hatalari yazacak kagit kalmadi artik.

Hoca 3 fark hedefliyor.

Taylan bugün maf olacak.

Gscimbom mobil
+1905 renkdas. bu ilk 11 topa karsi rezil olur, sergen takimini fazla geri cekmezse, rezil eder bizi

Dua ediyor adam kazanalım diye

bizim taraftardan son senelerde kazansakta kaybetsekte bir tane olumlu şey duymadım.

Halil oynasa; bu maçta ne işi var der, Mohammed ve Falcao var der, Falcao oynar ki bahsettiğimiz adam Falcao, şu niye yok der. garip garip insanlar var çok acaip tek maçta göğe çıkartıp, tek maçta gömme olayından bahsetmiyorum bile

ben başka bir şey soruyorum, katılıyorum geberikti fakat ısrarla son sakatlığını atlattıktan sonra diye soruyorum.

2 tane atarsa ne diyeceksin ? bahsettiğimiz adam Falcao, eleştirmek için eleştirmeyin, biraz objektif olmakta fayda var.
Anca penaltı dan atar.

Gscimbom mobil

Geri
Üst Alt