Tayfun İnce
Parçalı Üye
- 18 Eylül 2018
- 4.567
- 4.259
- 648
Tete alindiginda Rashica’nin onemi azalmisti. Gedson gibi kayip olmaz. Bizim icin cok cok daha onemli bir defansif 8 numara transferi var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İstatistiklere göre Tete'de defansa ciddi yardım yaban biri gibi gözküyordu hatta Rashica'dan iyiydi istatistiği ama dediğin gibi Rashica tutmuş bir isimdei sağ kanatta bu kadar isim gidiyorken alınmalıydı ilk ciddi hatasını yaptı bence yönetim. Fred nred üzülmedim ama Rashica'da üzüldüm yalan yok.Geriye bu kadar yardım eden oyuncu bulmak zor. Sonradan çok ah vah ederiz. Alınmalıydı.
Orası muhakkak da Rashica gerçekten iyi bir oyuncu. Yeri dolmaz demiyorum ama Gedson vakası bence burda taraftarlardaki öfkeyi daha çok tetikliyor.
oyuncu bjk'a neden gitsin? gs'da memnun, cl var bir sürü sebebi var.
hayır kulübü sorun çıkarttı diyelim, bjk 5 m verdiyse bonservisine, gs 2m mu teklif etti yani?
dediğim gibi bu haberin 2 anlamı var, ya zaniolo kaldı, ya da çalım ayağına bjkli trollüyoruz şu an :d
Ne yani Tete tutmadı diyelim Barış mı oynayacak o bölgriede kabus gibi...
Muhtemelen 3.5 4 gibi bir rakam teklif ettik son ana kadar baskı kurmak için. Oyuncu tarafı bjk de işe dahil oldu dedi bizde Rashicaya güvenip rest dedik. Başka açıklaması yok.Muhtemelen oyuncu bizi istiyor diye böyle bir şey yaptık fiyatta arttırmadık
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi