Beşiktaş, Rashica'yı Transfer Etti

Tete alindiginda Rashica’nin onemi azalmisti. Gedson gibi kayip olmaz. Bizim icin cok cok daha onemli bir defansif 8 numara transferi var.

Geriye bu kadar yardım eden oyuncu bulmak zor. Sonradan çok ah vah ederiz. Alınmalıydı.
İstatistiklere göre Tete'de defansa ciddi yardım yaban biri gibi gözküyordu hatta Rashica'dan iyiydi istatistiği ama dediğin gibi Rashica tutmuş bir isimdei sağ kanatta bu kadar isim gidiyorken alınmalıydı ilk ciddi hatasını yaptı bence yönetim. Fred nred üzülmedim ama Rashica'da üzüldüm yalan yok.

Molde ve Kopenhag’ta atmışlar. Çok kötü bir gün oluyor şimdiye kadar

Bildiğin sinsi sinsi transfer görüşmesi yapmışlar.

Yangından mal kaçırır gibi gece 1 de sağlık kontrolüne sokuyorlar.

Tam bu aşamada koparıp getirsek ne gülerim.

Haydi erden Başkan son bir şarkı daha istiyoruz senden?

Orası muhakkak da Rashica gerçekten iyi bir oyuncu. Yeri dolmaz demiyorum ama Gedson vakası bence burda taraftarlardaki öfkeyi daha çok tetikliyor.

Takım oyuncusuydu şapkadan tavşan çıkaracak oyuncu değil

Kulübünün en çok da kendi onursuzluğu gitmek istemese kimse gönderemez bjk ye seve seve de gelirlerdi bizim teklife

Bence oyuncu bizi istiyor diye çok ucuz bonservis teklif ettik tahminim 3 4 maksimum. Onlarda 10 a yakın istiyordu ondan olmadı bizim iş. Son dk da bjk ye ok dediyse yapacak bir şey yok oturup ağlayacak halimiz de yok vizyonsuzluk göstergesi. Sırf biz ilgileniyoruz diye araya girip transfer yapıyor bjk götünde patlayacak izleyin görün

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

oyuncu bjk'a neden gitsin? gs'da memnun, cl var bir sürü sebebi var.

hayır kulübü sorun çıkarttı diyelim, bjk 5 m verdiyse bonservisine, gs 2m mu teklif etti yani?

dediğim gibi bu haberin 2 anlamı var, ya zaniolo kaldı, ya da çalım ayağına bjkli trollüyoruz şu an :d

Muhtemelen oyuncu bizi istiyor diye böyle bir şey yaptık fiyatta arttırmadık

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gedson tam
İhtiyacımız olan adamdı onu aldılar bari bunu da almasaydılar hadi rashica almayacaksak Zaniolo neden sattık !

Ozaman Tete kısa sürede teknik direktörlerin gözüne girdi demek. Onu yedeklemeye barış ı yeterli gördüler.
Rashica’ya laf yok. Son saniye kadar bekledi.

Ulan önce Gedson a şimdi de Raşika ya sıkağotinklik yaptık tinercilere.

Geri
Üst Alt