Beşiktaş, Rashica'yı Transfer Etti

Su yazilanlara bak, sanki prime vincius juniora kaybettik, siz hic mi akilanmicaksiniz yaw.

Rashicadan vazgectiysek, daha iyisiyle ugrasiyoruz demektir, samiyen zaten Ziyech falan girdi.

Sampiyon yapti, isine iyi yapti gitti, oyunculara cok fazla buyutuyorsunuz. Rashica da demek fazla beklemek istememis ve gitmek istemis. Ucunculukler hayirli olsun kendisine.

En iyisi foruma soyle 2 hafta ugramamak.
Hakancim ne Ziyechi ya böyle mi avutacaksiniz kendinizi?

Beşiktaş'ın anlaşma sağladığı Milot Rashica, 01.00'de Atatürk Havalimanı'nda olacak. (beIN SPORTS)

Rashica iyi oyuncu ama Tete hamlesi sonrasında sağ kanat yerine forvet arkasına bir hamle düşünülürse şaşırtıcı olmaz bence.

Ziyech'i istemem de ne skaatlığı varmış ben görmedim son sakatlıklarda ? Dizden geçememişti sözde Arabistan'da ne gibi diz skaatlığı yaşadı ki?

Bi yandan 30 ysşında olmasından dolayı istiyorum bi yandan istemiyorum Arap futbolcu felan bi yandan ziyech bu diyorum. Ama genel olarak istemiyorum benim ortasaham tam bitmeden hiç bir oyuncu gelsin istemiyorum içime sinmiyor sanki.
Ziyech < Feghouli

Bugün güzel bir haber alamayacak mıyım lan ben...

Ne ziyechi ya rashica daha iyi topçu

Devamlılığı olan her zaman ortalama bir performans veren adam. Ayrıca CLde tete zaha ile oynayamazsın rashica boey sağ tarafı sınır gibi kapatırdı kapatıyordu da

Tepki olarak point otelin önüne gidip dalgaları kaldırıp sessizce bekleyelim

Geri
Üst Alt