Beşiktaş, Rashica'yı Transfer Etti

Umarim Boeyin performansi etkilenmez bundan. Adamin sözlesmesini uzatip, CL'de parlatip 25 milyon serbest kalma maddesi koyup satariz diye düsünüyordum. Önünde ama ona bu kadar yardimci ve uyumlu olan biri olmamasi umarim performansini negatif etkilemez.

Ne güzel uyum saglamislardi ve Boeye 1,3 falan verip, Rashicayi'da 1,7 maasla getirip, o tarafi max 3 milyon maasla tamamlamis olacaktik.

Hazard gsdd yazmışlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyi bir hamle oyunucusuydu, görevini de layıkı ile yaptı.. Sorunsuz, uyumlu, profesyonel.. Billindik bir kumaştı..

Bu arada bu Talisca mıdır ne karın ağrısıysa... Alsınlar da koca sezonda 2 3 tane spektaküler gol atacak diye ağzının içine bakalım.. Takımda önde baskı yapacak doğru dürüst bir tane 11 oyuncusu yok insanlar Talisca derdinde, çalım derdinde.. Gelenin gidenin 3 5 atacağı kevgire dönersek ne Okan kalır, ne yönetim..

Oyuncuyu falan kaptirtmadik bu arada.

Calim Zaha, Tete, ve Tadictir.

Rashica 2 aydir bekledi zaten, sonuna kadar beklemez oda onune bakacak.

Bu adamın önemini ilerleyen haftalarda anlayacağız. Beşiktaşa verecekleri ve bizim sağ kanatta kaybettiğimiz gücü görünce anlayacaksınız. Net Gedson kadar olmasa da büyük başarısızlık.

Yoo transferin kapanmasına 1 ay var. Neyi bekliyor otobus mü bekliyor? Çok adamsa kendi takımında top oynasın.
Bunun adamlıkla ne alakası var bu ne saçmalık? Takım da satmak istiyor zaten, oynamıyor gitmek istiyor gibi bir durum yok. Rashica’nın bu zamana kadar beklemesi bile kendisine yaptığı bir haksızlık.

Taraftar olarak amma yumuşak karnımız varmış arkadaş, biraz sakin olalım da maça odaklanalım hadi 🙏

Barış Alper , yunus için tehlikeydi rashica..Onlar kadar kıymeti yoktu.. İcardi'den sonra şampiyonluğun diğer mimaridıydı bu herif.. Bol bol Aboubakar-Rashica ikilisinin fiş çekmelerini izleriz..Beşiktaş bu transferle potaya girdi..Allah sizi bildiği gibi yapsın

2 aydır beklettiğimiz oyuncuyu foden yapmış forum

Tete barış falan dedik herifi saldık rakibe... Almayacaksanız da rakibe gitmesine mani olun arkadaş...

Futbolcu ömür boyu senin almanı mı bekleyecek. Bekledi baktı sende iş yok gitti başka takıma. Ben futbolcuya suç bulmam.

Bu arada taraftarın isteği iyi transfer, çok para harcamamak falan değil görüldüğü üzere
Rakiplere çalım atıp ego törpüsü yapmak kendilerince bunu da net bir şekilde görüyoruz

İcardi yi kaptırdık sanki muhabbetlere bak

Bende isterdim gelmesini de ağlanacak bir oyuncu mu rachica bi sorun kendinize kulübü pustluk yaptıysa 7 8m lik bonservisi buna kaptıracağıma gider o fiyata daha iyisini alırım

Alınacaktır da zaten. Ama utanacak mı bu yazdıklarından üyeler bilemiyorum

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt