Beşiktaş, Rashica'yı Transfer Etti

İcardi benzeri bir yangını garipseyerek maça gidiyorum.

Rashica dünyada takım savunmasına yardım eden tek kanat oyuncusu değil. İstenildiği taktirde bin tane bulunur. Daha genci, daha ucuzu da bulunur. Önceliğimiz değildi. Tek üzüldüğüm nokta rakibimize gitmiş olması ama biz 8JK'nın fersaf fersah üzerinde bir takım olacağız bu sezon. Onun için panik yapmaya gerek yok.

Tete ile alakasi yok, zaniolo gidecek milot gelecekti, 4 üst düzey kanat lazim top takima, onun haricinde hepsi 10 veya forward oynayabilen oyuncular
top takım olmak istiyorsan rashica gibi oyuncuyada gerek yok iyi bi ortasaha alırsın

sırf defans yapsın diye kanat alınmaz

barıs alperde yapıyor defans yap desen

rashica karakter yoksunu musun it

1 saattir kendime gelemedim allah kahretsin yapacağınız işi yav

Aptallık mallık ne ararsan var

Yav şunu da anlamayanlar var;

Daha iyisi daha marka isim gelecekmiş. Bu herif kimse, kac paraya oynayacak? Her oyuncuya 3-4 milyon Euro maaş mi verilecek? Rashica 1.5-1.75 alacaktı şimdi yerine düşündüğün biri var diyelim hangi paraya ok diyecek? Aynı katkıyı verecek mi? Adapte olabilecek mi? Niye bu riski alırsın? Siz büyük liglerin şampiyon olan Avrupa takımlarına bakin kac defa takımı bozuyorlar? Istikrar önemli, devamlılığı kaybettigin an sıçtın. Real salak mı 6-7 yıldır ayni orta saha ile oynuyordu?
Yerine gelen oyuncuyu görünce eleştirmek lazım aslında bence de Rashica'yı almamak hata. Eğer Ziyech gibi isim nedeniyle almadılarsa ciddi eleştirelim ama planlar farklı bir oyuncu profiline dönmüşse o zaman gelen oyuncunun profiline göre eleştiririz. Belki genç Olmo tarzı hem 10 hem kanatlarda o zaman başka bir şey konuşuruz. Tete için Hastalık bu futbolda Rashica'nın daha iyisi gibi istatistiklerle bir karşılaştırma görmüştüm bunu görmek lazım.

Zaniolo ve Rashica'nın yerine Zaha ve Tete'yi aldık. Hatırlatmak istedim!

Üzüldüm ne yazık ki.

Ekibimizde olmasını isterdim doğrusu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Giderse gitsin önemli değil diyenler nasıl bir risk aldığımızın farkında mı acaba geçen sezon rasciha takıma girdikten sonra 14 maçlık seri geldi şampiyonlukta büyük payı vardı hem ofansif hem defansif katkısıyla barış alper varmış he gördük kayseri maçında ona güvenip almadiysak vay halimize çok çok büyük hata yapıldı umarım bedelini ağır ödemeyiz

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zaniolo işiyle uğraşırken gidip almış menemenciler. Su uyur düşman uyumaz, daha dikkatli olmamız gerekiyor

Geri
Üst Alt