Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.568
- 6.718
- 2.323
Terim yüzünden taş yağacakTerim yüzünden Oğulcan diye sıradan bir topçu için Rizeyle yüz göz olduk. Asıl çapsızlık budur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim yüzünden taş yağacakTerim yüzünden Oğulcan diye sıradan bir topçu için Rizeyle yüz göz olduk. Asıl çapsızlık budur.
Ne alaka? Benim için GS isimlerden önce geliyor sadece. Yazdığım şey de en az İrfan olayı kadar gerçek.Terim yüzünden taş yağacak
Ne olacak halimiz Hayri beyÇok aşağılanmış ve utanç dolu hissediyorum
Destekledim serbay seni. İsimlerden önce geliyor demişsin ama isimlerden kurtulamıyorsun bi rahatla Terim gitti .Ne alaka? Benim için GS isimlerden önce geliyor sadece. Yazdığım şey de en az İrfan olayı kadar gerçek.
Terimle Gs'yi kıyas bırakılırsa ağzımıza almayız zaten. Gs'nin hakkını savunmak için kimi eleştirmek gerekiyorsa onu eleştiririm.Destekledim serbay seni. İsimlerden önce geliyor demişsin ama isimlerden kurtulamıyorsun bi rahatla Terim gitti .
Kimsenin kıyas yaptığı yokta Terim düşmanlığından dilinizden düşmüyor herşeyi Terime bağlıyorsunuz mesela.Gitti adam işte gönderildi yaşayıp göreceğiz bakalım neler olacak klüpte. Gelen gideni aratıyor bu klüpte maalesefTerimle Gs'yi kıyas bırakılırsa ağzımıza almayız zaten. Gs'nin hakkını savunmak için kimi eleştirmek gerekiyorsa onu eleştiririm.
Intikam icin. Oyle dedi Rize baskani.Neden Rize peki?
Sen yapmıyorsundur da düşük profil taraftarın devamlı dilinde bu konu.Kimsenin kıyas yaptığı yokta Terim düşmanlığından dilinizden düşmüyor herşeyi Terime bağlıyorsunuz mesela.Gitti adam işte gönderildi yaşayıp göreceğiz bakalım neler olacak klüpte. Gelen gideni aratıyor bu klüpte maalesef