Beşiktaş SD Ceyhun Kazancı: "Gedson, Beşiktaş'ta"

Hayırsız olsun. Başarısız olur inşallah.

Birileri Galatasaray taraftarını ayaklandırmaya çalışıyor bence. Hadi beşiktaş alsa anlarım da dalga geçer gibi Rize’ye kiralamak. Birileri ısrarla GS taraftarının damarına basıyor. Acemi yönetim de olunca

İstifa hemen şimdi gelmeli bu elmas denen adamda ne yüz var ne utanma var kimse bir şey beklemesin. Yemin ederim hiç tecrübesi olmayan ben daha iyi başkanlık yaparım

Terimle Gs'yi kıyas bırakılırsa ağzımıza almayız zaten. Gs'nin hakkını savunmak için kimi eleştirmek gerekiyorsa onu eleştiririm.
Kimsenin kıyas yaptığı yokta Terim düşmanlığından dilinizden düşmüyor herşeyi Terime bağlıyorsunuz mesela.Gitti adam işte gönderildi yaşayıp göreceğiz bakalım neler olacak klüpte. Gelen gideni aratıyor bu klüpte maalesef

Gedson iyi topçu sövmeye kötülemeye gerek yok, altyapımızdaki evladımızı elin fransızı bedelsiz alırken bu kadar oyalanan birinin ücretini de düşünürsek bu seçimi yapması normal. Ellerinde patlar umarım diyeceğimde patlamaz bu çocuk sakatlık vb olmazsa. Bazen arma için zarar edersin, bu itibarındır yada repütasyonundur. Bu çalımı yiyemezsin kabullenemezsin. Bu diğerleri gibi başka takımın topçusuna talip olan iki rakibin savaşı değildi, bu sende oynamış ve sende oynamak isteyen bir adamı alamamaktır. Utanmayacaklardır, ama berbat ettiler bu süreci.

Herşeyi dert etmeyelim. Gedson u almak istemediģimiz için almamışız.

Kimsenin kıyas yaptığı yokta Terim düşmanlığından dilinizden düşmüyor herşeyi Terime bağlıyorsunuz mesela.Gitti adam işte gönderildi yaşayıp göreceğiz bakalım neler olacak klüpte. Gelen gideni aratıyor bu klüpte maalesef
Sen yapmıyorsundur da düşük profil taraftarın devamlı dilinde bu konu.

Gelen gideni aratacaksa zaten onu da eleştirmek zorundayız. Eleştiriyorum da açıkçası..

5 yıllık vade ve 6 milyonun bir kısmını da Rize veriyordur bence bedavaya aldılar. 1 senedir hazırladık, pişirdik bjkye yedirdik. Kısmetimizi kaçırdık.

Geri
Üst Alt