Beşiktaş SD Ceyhun Kazancı: "Gedson, Beşiktaş'ta"

Tam olarak böyle bakamıyorum bu olaya. Bu biraz da vizyon, kariyer planlamasıyla ilgili bir durum. 5 yıllık bir sözleşmeye imza atacağına yarım sezon kiralık oynar, yazın istediği kulübe gidebilirdi. Hatta sözleşmesinin son senesine girecek, transfer görüşmelerinde ipleri eline de alabilirdi.

Çok rahat bir şekilde Fransa'da kulüp bulabilirdi yazın. Kendisi ve menajeri böyle bir seçim yaptı, Beşiktaş'a imza attılar. Burada kazanacağı parayı muhtemelen şu gün başka bir yerde kazanamazdı.

Profesyonel insan bunlar, Galatasaray'ı bekledi şu oldu bu oldu tamam da işin arka tarafında her şeye hazırlıklı olabilmek için menajerleri var. Kim bilir kaç kulüp ile ne şartlarda görüştüler, masaya ne teklifler koydular bizimle görüşürken bile. 5 ay boyunca sadece Galatasaray ile konuşulduğunu ve bu kulübün renklerine aşık olup burası için kariyerini riske attığını düşünen bazı taraftarlarımız var, fazla duygusal yaklaşıyorlar. Milyonluk sözleşmelere imza atıyor bu futbolcular, bu seviyelerde böyle menajerlerle çalışan futbolcular plansız bir adım dahi atmaz.
Bende aslinda senin dedigini kisa versiyonu yazdim. Parayi veren düdügü calar bu isler böyle, baska yerde su anki durumda daha fazla kazanamaz. Olan oldu artik önümüze bakmak lazim.

diğer taraf? :LOL::LOL::LOL::LOL: yine hiç olacak bir kariyer görüyorum.

Tahir Kıran: "Önümüzde 15 maç var. Gedson'un 15 maçta suyunu çıkaracağız. Yaşı itibari ile maç eksiğini çabuk kapatır. İş bundan sonra Hamza Hoca'da."

1643895268487.png

leş olan bi kariyer koktu

Şu çocuğu alacaktık 6 milyonu çok gördü çakma başkanımız…

Rize formalı bir post atsın da altına neler yazılıyor görelim.

Geri
Üst Alt