Beşiktaş'tan Burak Elmas'ın Açıklamalarına Yanıt Geldi

Bu aptal yönetim yüzünden kendimizi boşu boşuna rezil ettik,erteleme istemek en başından yanlıştı 8jk nin kabul etmeyeceğini cümle alem bilirken bizimkiler inatlastilar

tjkyi muhatap alma rezaletini de anca bu herifler yapardı hiç sekmiyo

Rize’ye yaptığımızı bunlara da yapacaktık. Adam yerine koymayıp cevap vermeyerek.

Utanmada yok bunlarda, biz PSV'den hazir olmayan takimla iki macta 7 yerken siz Sportingden 8 yediniz demezlermi?

alakaları olmadığı halde fbliler şu olayda bile bizimkilere sallıyor
yine sekmemiş

Barcelona’dan puan ile psikolojik üstünlüğü alarak gelmişsin
Ne gerek var motivasyonu düşürüyorsun, cephe açarak.

Ağlasınlar emzik ver.

Ama kendi meşrutiyeti sorgulanırken prim yapmak için samimiyetsiz ayar çekmeye çalışırsan lüks evinden olmuyor işte.

Bjk denen klüp Galatasarayın büyüklüğü ve başarıları altında zaten eziliyor.Sen bunlara yapdığın açıklamalarla fırsat veriyorsun.
Yemin ederim birazcık akıllı güçlü bir yönetim olsa bu çapsız camiların içinde gezdirir.
Gerçekten rezalet bir başkan ve yönetim var başımızda..

Başdaki adamlara baktığımzda resmen Galatasaray bjk gibi bjk Galatasaray gibi yönetiliyor…

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ya nasıl bir başkan bu, takımın motivasyonu üst düzeydeyken, öyle veya böyle niye bu kadar laf yemek için kaşınıyorsun.

bjk, küçük, bir b.k değil ok ama ne gerek var polemiğe.

bugün hayır desinler yarın eline düşerlerse sende onlara hayır de, burası Türkiye ne centilmenliğinden bahsediyorsunuz, ne gerek var.

fb' ye yanaşmalar, bjk' den yardım istemeler vs bırak geç, rize bile düşman olmuş dostun yok, bırak, çık oyna. yarın düşerler kucağına gerekeni yaparsın

Beşiktaş: "PSV Eindhoven’dan iki maçta 7 gol yiyerek elenmeyip Şampiyonlar Ligi gruplarına kalabilselerdi UEFA sıralamasında 70 puanla bulundukları 44. sıradan, 77 puanla 37. sırada bulunan Beşiktaş’a yaklaşabilir, ülke puanına hatırı sayılır bir katkı sağlayabilirlerdi. "

Beşiktaş: "Son 1 haftada, son 1 ayda, son 1 yılda değil, son 10 yılda ülke puanına açık ara en çok katkıyı sağlayan kulüp olduğumuz UEFA raporlarında açıkça belirtilmiştir. Bu raporları gözden geçirmelerini tavsiye ederiz."

Ulan katıksız tiner bu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çapsız yönetim abv ite köpeğe maskara ettiniz bizi. Ne gerek vardı erteleme talebine de bu köpeklerin havlamasına fırsat verdiniz. Bizim takımın ne barçaya elemesine imkan var ne de ligde bir iddia. Bjkye yenilirsek taraftar ebemize atlar diyip korkaklıktan erteleme istemek yakışır mı lan Galatasarayı yöneten adama
Artık adam gibi, ağzını açanın ağzına kürekle vurabilen birileri yönetsin şu kulübü.

Hiç önemli değil, türkiye liginde kaç takım oynuyor? neden sadece galatasaraydan böyle bir talep geliyor? Önce kim talep etmiş olursa olsun, gs etti mi etti, diğer takımlar böyle bir gereklilik hissetmediğine göre (başakşehir, kasımpaşa vs, demek ki arkasında yatan asıl neden kar değil, avrupa maçı, gerisi bahane, Katılmayabilirsiniz , bu benim fikrim
:asd:
o zemin o kardan sonra 2 maç kaldırmaz. Cahil cahil konuşmayalım bence.

Burak Elmas’ı eleştirirsiniz anlarım.

Açıkçası bence de bizim açıklama gereksiz ve çok uzundu. Tek paragraflık basit bir açıklama olmalıydı ama bu iğrenç kulübün başkanı ekranlara çıkıp Türkiye’yi Avrupa’da temsil ediyoruz bu nedenle torpil istiyoruz dememiş miydi geçen yıl?

Yanlış mı hatırlıyorum? Rahatlığına, o kelimeyi kullanmasına şok olmuştum.

Bize gelecek olursak…. Tamamen yedek kadro ile çıkıp oynayalım. Bu pisliklerin diline düşmenin anlamı yok. Ligde de iddiamız yok zaten. Alsınlar üç puanı, ağızlarındaki köpüğü silip yollarına devam etsinler.

Çıkıp oynayalım, bu yaptıklarını da ileriki yıllar için hafızamızın bir kenarına not edelim.

Beşiktaş macinin ertelenmesini istemek ezikliktir. Ayrıca Avrupa'da sadece Galatasaray icin oynuyoruz, Turk futbolu icin falan degil. Turk futbolu zaten bitmiş, milli takımda dahil hiç umrumda degil acikcasi.

Fatih Altaylı : bırakın ağlamayı zırlamayı da, çıkın oynayın kardeşim.
%100 katılıyorum

BJK'nin açıklamaları ortaokul yıllarında yaptığımız tartışmalara o kadar çok benziyor ki bizim daha çok kupamız var, biz her sene puan getiriyoruz ülkeye biz olmasak siz hiç katılamazdınız vb ...

Geri
Üst Alt