- 6 Eylül 2014
- 83.112
- 56.723
- 4.283
Nerden buldun yav bunu

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerden buldun yav bunu
Herkes her fikri dilediğince savunamamalı tam tersi. Bu çok yanlış bir düşünce o zaman ırkçı, kadın düşmanı vb. olan kişilerde kendi fikirlerini saçma sapan savunur yada ekonominin hali ortadayken göz göre göre ekonomi iyi diyende savunur. Bir şey için doğru bir bilgi varsa ve sen ısrarla bu bilgiler yokmuşçasına davranıyorsan bu senin fikrini savunman değil yanlışını savunmandır.Tamam siz haklısınız, bu tartışmayı uzatmanın bir anlamı yok, öyle görünüyor ki birbirimizi ikna etmek pek mümkün görünmüyor, kaldı ki buna gerek de yok, herkes her fikri dilediğince savunabilmeli, ben yanılıyor olabilirim, umarım öyledir, umarım yanlış pencereden bakıyorumdur, umarım burak elmasın ve kulübümüzün aslında ne kadar doğru bir yöntem izlediğini ben de görürüm
8 yedilerSporting den iki maçta kaç yemişti bunlar?
Yahu ne alaka ağlaklıkla. Daha birkaç sezon önce Ajax için tüm maçları erteledi Hollanda Federasyonu. Oylamaya açtı Hollanda ve ligde bulunan tüm kulüpler Ajax'ı destekleyerek maçların ertelenmesi yönünde oy kullandı. İş bir kulübün talebine bile kalmadan zaten ülkeni temsil eden bir kulüp için federasyonun bu adımı atması gerekiyordu. Pazartesi oynanacak maç Beşiktaş maçı değil de Karagümrük maçı olsaydı muhtemelen biz daha ülkeye dönmeden maçın ertelenmesi yönünde federasyon tarafından söylemler duyardık. Bizim yaptığımız açıklamayı çok doğru bulmuyorum ama bunu ağlaklığa bağlamak da doğru değil.ben de tam olarak onu diyorum işte, kar bahane, maç nedeniyle iptal isteniyor, bütün avrupa takımları haftada 2 maç yapıyor, çıkıp oynayacaksın, nedir bu ağlaklık?
bence ister kar yağsın ister tipi olsun, ağlaklık bize göre değil, olmamalı, çıkıp maçını oyna, ertelenmesi gerekiyorsa ertelerler, sanki dünyada yağışlı havada maç yapmak zorunda kalan tek kulüp, iyi günler
Gerçekten öyle. Niye ölü taklidi yapamıyoruz!bizim şabanlar bu mevzuyu da eline yüzüne bulaştırmağı nasıl başardı merak ediom