Beşiktaş'tan Burak Elmas'ın Açıklamalarına Yanıt Geldi

2015'te Hamza ile emanet başkanla 3 kupa alıp 4. Yıldızı takmış kulübe de 3 kupa aldık demezsin ya sgdffhgbn Ezikliğimi nasıl ispat ederim açıklaması olmuş o kısım. 🤣

Ayrıca sıralamada herhalde jk yine küçük olduğundan göremedik de GSmiz 34.🤣

İşte böyle fanatikçe açıklamalar sebebiyle zaten hiç umurumda değil ülke puanı falan. Jkden de çok haz etmiyorum zaten. Yeneceğimiz bir maç için gereksiz aksiyon oldu. Rize tarifesiyle uğurlamak gerek. 😎

Tamam siz haklısınız, bu tartışmayı uzatmanın bir anlamı yok, öyle görünüyor ki birbirimizi ikna etmek pek mümkün görünmüyor, kaldı ki buna gerek de yok, herkes her fikri dilediğince savunabilmeli, ben yanılıyor olabilirim, umarım öyledir, umarım yanlış pencereden bakıyorumdur, umarım burak elmasın ve kulübümüzün aslında ne kadar doğru bir yöntem izlediğini ben de görürüm
Herkes her fikri dilediğince savunamamalı tam tersi. Bu çok yanlış bir düşünce o zaman ırkçı, kadın düşmanı vb. olan kişilerde kendi fikirlerini saçma sapan savunur yada ekonominin hali ortadayken göz göre göre ekonomi iyi diyende savunur. Bir şey için doğru bir bilgi varsa ve sen ısrarla bu bilgiler yokmuşçasına davranıyorsan bu senin fikrini savunman değil yanlışını savunmandır.

objektif sporluların her zaman olduğu gibi karşı tarafı tutmaları sekmemiş gene
burak elmas bile bahsi geçen kulubun tüm yönetim kurulundan kalite olarak öndedir.

kesin lan at şikecileri gibi bir açıklama yeterdi bunların bünyelerine.

ben de tam olarak onu diyorum işte, kar bahane, maç nedeniyle iptal isteniyor, bütün avrupa takımları haftada 2 maç yapıyor, çıkıp oynayacaksın, nedir bu ağlaklık?

bence ister kar yağsın ister tipi olsun, ağlaklık bize göre değil, olmamalı, çıkıp maçını oyna, ertelenmesi gerekiyorsa ertelerler, sanki dünyada yağışlı havada maç yapmak zorunda kalan tek kulüp, iyi günler
Yahu ne alaka ağlaklıkla. Daha birkaç sezon önce Ajax için tüm maçları erteledi Hollanda Federasyonu. Oylamaya açtı Hollanda ve ligde bulunan tüm kulüpler Ajax'ı destekleyerek maçların ertelenmesi yönünde oy kullandı. İş bir kulübün talebine bile kalmadan zaten ülkeni temsil eden bir kulüp için federasyonun bu adımı atması gerekiyordu. Pazartesi oynanacak maç Beşiktaş maçı değil de Karagümrük maçı olsaydı muhtemelen biz daha ülkeye dönmeden maçın ertelenmesi yönünde federasyon tarafından söylemler duyardık. Bizim yaptığımız açıklamayı çok doğru bulmuyorum ama bunu ağlaklığa bağlamak da doğru değil.

Şu ezikleri dikkate alıp kaç sayfa yorum yapılmış burada. Hakikaten şaşırtıcı ya.
Galatasaray -Barça konusuna (.) yazıp gönderseniz daha faydalı olurdu.

Ulan iyiki bi gruptan ciktilar.Baskada bi numaralari yok.portolu Leipzigli Monocolu gruptan lider cikmislar Clde, Biz o gruba yakin Grupla Uefadan lider ciktik.Onu gectim.Bu ulkede kac tane Takim Juventuslu R.madridli gruptan cikabilir.Turkiyede kac tane takim Barca depslasmanindan 0-0doner.Bu basarilari gormezden gelip surekli Lider ciktik muhabbeti yapiyorlar.Uefa ve super kupayi saymiyorum bile o zaman cilginlar gibi agliyorlar.

Şunlara gereksiz yere rol verdik. Çık,gerekirse yedek takımla oyna. İnan olsun bu hafta umrunda olmaz Galatasaray taraftarının Beşiktaş maçı. Pazartesi çıksın Bartuğ oynasın,Işık Kağan oynasın,Semih oynasın... U19 ağırlıklı gençler derbi atmosferi yaşasın üzerlerinde baskı olmadan. En azından benim için en umrumda olmayan bjk maçı diyebilirim.

1. Çebi, sahanda problem varsa "gel bizde oyna" diyor... Adam gibi zemin olsa ağızlarına laf vermeyeceğiz. Kabul etmek imkansız...

2. Zemine neden önlem alınmadı ben de merak ediyorum?

3. Ulan şerefsiz utanmazlar "2 maçta 7 gol" diyerek ne demeye çalışıyorsunuz? Siz 1 maçta yediniz aşağılık takım.

4. Sizin bakış açınıza başka bir şey yapardım ama şimdilik seveyim. Neden 3 gün, 5 gün, 2 yıl, 10 yıl? Tüm zamanlara bak?

5. "Barcelona karşısına da aslanlar gibi çıkmalarını tavsiye ediyoruz" bu tamamen bel altı vurmaktır. Söylenecek çok söz olur da neyse...

Sizi gidi jimnastik çocukları sizi...

Burak elmas tribunlere oynuyor. Kucukte olsa barcelonayi elersek o gazla ibra edilme sansi var. Ulke puani falan Belmasin umrunda degil bence.

He tabi bu bjknin kucuk ve asagilik bir klup oludugu gercegini degistirmez

Beşiktaş'ı ciddiye alip yorum yapan adam, bizim baskanimiz olmamali. Yukarida da söylenmiş, fener de ciddiye aldi, batakliga battilar. Bu adamlara boşu bosuna tinerci denmiyor.

Yalniz PSV maclarindan bahsetmeleri büyük serefsizlik. Bu kadar asagilik olmak ancak bu pis tinercilere yakisirdi zaten. PSV'ye karsi oynayan su iki kadroya bakmak lazim önce.

psv1.jpg psv2.png

Geri
Üst Alt