Ozan Kesgin
Cezalı
- 15 Ağustos 2009
- 31.229
- 5
- 1.483
ROK adi herifin döneğin tekidir. Yılanın tekidir.
Terim > Mancini'dir kimse kusura bakmasın.
Tovbe est.
GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ROK adi herifin döneğin tekidir. Yılanın tekidir.
Terim > Mancini'dir kimse kusura bakmasın.
Sezon başı mı ? Geçen sezon başından beri.
Florya'ya gelmeyin dedi (alakasız adamlara) ısrarla geldiler. Transfer et bunu dedi, Sneijder alındı esas hedefler yok. İşine karıştılar. Benzerini, Rijkaard'a Polat ve Sezgin yaptı işte.
Tovbe est.
Rijkaard da isler degiskti, adamin danismani Haldun du, Haldun bir cok transfer kendisi yapardi. Bir tek transfer Rijkaard in istegile yapildi oda Gio santos du, digerleri isim, fiyat, marka, olarak yapildi.
Yazin liste hazirlandi Rijkaard ve neeskens tarafindan, listede ucuz ama ise yarayan adamlar vardi, anderlechte oynayan bir genc sol bek filan. Mutlaka alinmali isim de Gio ydu, Rijkaard a göre pismesi gerekirdi ve onu kira döneminde gecirmisti.
Haldun Tottenhama sordu 7 milyon fiyat bictiler, pahali geldi, ve alternatif sunuldu, oda Stoch du. stoch 4,5 a almak isteyince Fener hortlandi ve fiyat artirdi, Haldun da Yönetime dedi mutlaka almaliyiz (o dönem stoch da Hollanda da iyi piyasa galiba yapmisti kira olarak) ve Adnan Sezgin karsi cikti, buna karsin da Haldun sinirlenip istifa etti, ve Rijkaard yalniz kaldi Florya da. Bütün Transferleri hepsini ta Adnan Sezgin efendisi yapdi, ayni herkes nasil Haldun Basgan filan diyordu, onun pesindeydi, kimsenin istenmedigi Misimovici 8,5 a aldi, "alternatif" olarak Pino yu buldu filan...
Hocaya sordular Keita yi gönderelim mi diye, oda dedi olabilir ama yerine daha saglam birisi alincaksa, alinan herif de Serdar Özkan di, adnan sezginin süper transferlinden biris, yada Ali turan da var...
Iki Adnan bey de isin icine etti, komik olan Haldun hala kimsenin yönetimine girmedi onu merakt ediyorum onda baya vizyon vardi, engelleyen oldu, hangi salak zaten Adnan Sezgine güvenir ki ?
İşinize gelmeyen nedir ?
İmitasyon ne zamandir gercek bir italyandan ustun olmus tovbe est.
İmitasyon nedir anlamadım. FT için diyorsan FT Senior lakabı almış bir yabancıdır ve İtalyan her zaman sever saygı gçsterir kendisine. Bunu bilmiyorsan zaten diyecek birşey yok.
Mancini şu aşamada kariyer olarak FT'den daha küçüktür. FT totalde daha önemli işler yapmış ve daha büyük olaylara sebep olmuştur futbol başarısı olarak.
Eh peh sayilir... Türkler olarak evet de, Avrupallilar Uefa Kupasini hice sayiyorlar, hele ozaman daha büyük bir sifir dir, cünkü Uefa cup da oynamak zarari faydasindan cok, At Madrid bile gecen lig daha önemli icin b takimla cikmisti
Beyler reyting artıyor boşverin kapatın tv yi. Bu döngü şeklinde izliyoruz sinirleniyoruz, biz izledikçe daha çok saydırıyolar daha çok sinirleniyoruz reytingleri de artıyor. Bende izliyordum ama bıraktım bırakın sinir yaptığınıza değmez.
sanane kardeşim ben izledigimden memnunum
Sen izle sen umrumda mısın da sanki sanane falan.
yunus emre dışında diye bir ibare yok mesajında kardeş boş yapma hurma ye
Sanane diye atlarsan dışında tutarım seni. Hadi dörtle sen.