Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eline odun alacaksin, su stüdyo'yu basip hepsinin kafasina indireceksin. Al sana siyasi sopa diye...

Adam BJK'li kasımpaşa tribününe girmiş ve oradan atlamış. BJK'lileri sevmem hele çarşıyı hiç ama adamlra bu maçta haksızlık yapıldı işte. Organize bişey var burada.

Ahmet Çakar diyor ki BJK'ye olmasa da BJK üzerinden başka oyun oynanıyor. Olaiblir de olmayabilir de ama incelenmeye değer..

Başbakan talimat vermiş, bir adam tutun BJKlı olsun, maçta sahaya atlasın diye. "Niye böyle bir şey yapıyoruz ki başbakanım?" diye sormuşlar. "Hiç i.neliğine" demiş.

Al sana komplo işte, zorla siyasete bağlamaya çalışanlardan nefret ediyorum. Yağmur yağsa siyasi bir komplo var diyecekler tövbe tövbe...

111121-eboue1.widec.jpg

yeni bir tartışma konusu açmalıyım

arkadaki tarafarlar aslında taraftar değiller. bunlar bjk taraftar kılığı altında maca gelmiş gizli gücler tarafından tutulmuş özel eğitimli elemanlardır. :)

Çok güzel çok, herkes kural hatası sebebiyle maç tekrarlansın diyecek. Markus Merk ve MHK kural hatası yok diyor, maç tekrar edilmeyecek. Beşiktaş da alenen savaş açacak TFF'ye. Fener iti tek kalacak, TFF devrilecek. Sonra ortalığın anasını belleyeceğiz inşallah. Şu yabancı sınırı kalksın, buradan bile şampiyon oluruz.

neyi tartışıyor bu mallar. bjk taraftarının yaptıgı olayların haddi hesabı yok. bir dünya vukuatı olan çarşı denen balici taraftar gurubunun yaptığı olaylar artık gizli güc operasyonlarına bağlanmaya başlandı. çarşı balicileri her yıl yapıyorlar bunu ne operasyonu

Adam bu;

Bjk uçağı

[attachment=5752:sahaya-atlayan-taraftarlar-ilgili-sok-ayrinti--3879057.jpg]

Galatasaray tribünü

[attachment=5753:BbjWINxCcAA26d_.jpg]

Batman petrol tribünü

[attachment=5754:BbjWjJKCQAAlTKM_jpg large.jpg]

Bursaspor tribünü

[attachment=5755:fft16_mf3879047.jpg]

Ekli dosyalar

• sahaya-atlayan-taraftarlar-ilgili-sok-ayrinti--3879057.webp
    sahaya-atlayan-taraftarlar-ilgili-sok-ayrinti--3879057.webp
    22 KB · Görüntüleme: 134
  • BbjWINxCcAA26d_.webp
    BbjWINxCcAA26d_.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 287
  • BbjWjJKCQAAlTKM_jpg large.webp
    BbjWjJKCQAAlTKM_jpg large.webp
    73,8 KB · Görüntüleme: 139
  • fft16_mf3879047.webp
    fft16_mf3879047.webp
    58,8 KB · Görüntüleme: 145
Beşiktaş'ın talebi reddedilir reddedilmez bizim de BJK lehine, TFF'ye yüklenen bir açıklama yapmamız lazım. Bu şerefsizler inmeden bize rahat yok.

Hoca basketbol cikan olaylarida siyasi sebeplere baglamaya calisti, Ertem katilmak istemedi. Aralarinda zaten mevzu var diyor..

Eh bizde diyoruz, Kasimpasa-Besiktas arasinda mevzu yok ama Besiktas bunu hep yapiyor.

Adam arabasını bile Bjk stickerlarıyla donatmış hala BJK'li değil diyorlar.

geçen yılda karşıyaka taraftarı aynısını yaptı bizim macta. ne siyasi olaylarına bağlıyor bu mallar anlamıyorum ki

bi acayım dedim ümiti gördüm ekrana yımrıh attım

ahmet cakar tam kafinse gore adam bulmus kameralarden hebersiz nasil fisildiyorlar kameranin kendilerini gosterdigni heberi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt