Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş'ın kadrosu çok kötü Kasımpaşa bjk ve fb maçlarından en az 4 puan alır diyorum

ee cemaatle ters düştükten sonra oldu bunlar azizcim başbakan ondan paralel devlet yalanını attı herkes yer mi bunu

fazla kalmayacağım ya

beşiktaşı avrupa şampiyonu yapıp bırakacam

hazır eli değmişken sonra bizi de 2 dakkada AB ye soksa sevabına

Ertem FB aracılığıyla Tayyip'in manifestosunu okuyor.

Ama bir satırı eksik yazmışlar.

24.09.2013 - Alo Fatih...

Ergenekon, Askeri casusluk davası ve şike davası. Bunlar yeniden yargılama kapsamında değil. Bu 3 dava da Yargıtay tarafından onandı. Geri dönüşü yok.

Niye mi? Ergenekon, Balyoz gibi davaların yeniden yargılama kapsamına girmesi hükümetin işine gelmez. Eğer böyle bir şey yaparlarsa kendi tabanlarını oluşturan sade, sıradan cemaatçi vatandaşların oylarını kaybederler.

bu neyin kafasi, bu daha neyin cirpinmasi. onanmis iste sike yapmissin cirpindikca batiyon.ne alaturka dusunce ya. simdi bu demecin ardinda ozur dilenip madalyami bekliyo aziz yildirim. beter olsun

Ergenekon, Askeri casusluk davası ve şike davası. Bunlar yeniden yargılama kapsamında değil. Bu 3 dava da Yargıtay tarafından onandı. Geri dönüşü yok.

Niye mi? Ergenekon, Balyoz gibi davaların yeniden yargılama kapsamına girmesi hükümetin işine gelmez. Eğer böyle bir şey yaparlarsa kendi tabanlarını oluşturan sade cemaat vatandaşın oylarını kaybederler.

Geri dönüşü var.Eğer özel madde eklerlerse veya yeni delilller ortaya çıkarsa yeniden yargılama yapabilirler. Özel madde eklenmesi demek Yargıtay'ca onanmış tüm davaları içine alacağından yeni delil yoluna gidilebilir,böylece şike davası ayrılabilir balyozdan falan.Bu ülkede olmaz demeyin,olabilir.Nitekim gizli tanık yoluyla çok kişi içeri alındı,sahte delil mi yaratamayacaklar ?

Bullshit. Eski Adalet bakanı kendi ağzıyla Aihm davalarının hepsinde haklı çıktık, yeni dönemde Aihm'de yetkili olacağız demedi mi. Yoksa o da mı yalandı?

Geri dönüşü var.Eğer özel madde eklerlerse veya yeni delilller ortaya çıkarsa yeniden yargılama yapabilirler. Özel madde eklenmesi demek Yargıtay'ca onanmış tüm davaları içine alacağından yeni delil yoluna gidilebilir,böylece şike davası ayrılabilir balyozdan falan.Bu ülkede olmaz demeyin,olabilir.Nitekim gizli tanık yoluyla çok kişi içeri alındı,sahte delil mi yaratamayacaklar ?

Sahte delil v.s üretirler, her şeyi yaparlar. Bu konuda bir şey demiyorum.

Benim anlatmaya çalıştığım nokta şu. Bu tür davaları yeniden yargılama kapsamına sokarlarsa ( Nasıl yapacaklarının önemi yok ) kendi tabanlarını oluşturan sade, sıradan cemaatçi vatandaşların oylarını kaybederler. Mümkün değil, bunu göze alamazlar.

Ne paralel devleti ne sacmaliyor bunlar.

Aziz hem sikeci hem örgütcü. Her b.ku yapiyor.

fazla kalmayacağım ya

beşiktaşı avrupa şampiyonu yapıp bırakacam

hazır eli değmişken sonra bizi de 2 dakkada AB ye soksa sevabına

Bayrampaşa ben fazla kalmayacağım filmi aklıma geldi.

O filmde de ana karakter ben fazla kalmam suçu arkadasım işledi bi çayını içer giderim diyordu :D

Ardından yıllar boyunca hapiste kaldı.

Bununki de o hesap ve bunun bu dip yapmış vizyonuyla Ziraat Türkiye Kupasını kazanmaları bile mucize olur.

Oh be sonunda biri söyledi. Atatürk herkesin Atatürk'ü. Yeter o pis ağzınıza almayın artık..

Ha Cakar tam benim sabah yazdigimi söyledi simdi. Mahkeme kararlarini tanimiyoruz, adil degil fln diyor ama gidip hamisler ne oldu diye hesap soruyor. Bu adam geri zekali. Bir türlü kurtulmaya calisiyor ama her b.ku yapti bu adam.

rok sıvıyor. rezaletlerini örtmek icin uydurulmuş paralel devlet yalanına kendileri inanmaya başladı

Sahte delil v.s üretirler, her şeyi yaparlar. Bu konuda bir şey demiyorum.

Benim anlatmaya çalıştığım nokta şu. Bu tür davaları yeniden yargılama kapsamına sokarlarsa ( Nasıl yapacaklarının önemi yok ) kendi tabanlarını oluşturan sade, sıradan cemaatçi vatandaşların oylarını kaybederler. Mümkün değil, bunu göze alamazlar.

Alt metni anladım zaten fakat "şike davası = balyoz davası" değil anlatmak istediğim bu. Balyoz tamamen siyasi,ideolojik bir durum ve o yüzden o konuda kalkışmayacaklarına hemfikirim ama şike davasını yeni delillerle balyozdan ayırabilirler. Yani salt şike davasında yeniden yargılama yaparlar,balyozda iş işten geçmiş olur.

Ne diyor lan bu Özat :D

Su aciklamalardan sonra 1 dk bile hapis yatmamasi gerekmis :D Lan bu kadar kolaymi lan bu isler. Nasil bir ülke lan bu ahaha.

ümitin uykusu gelmiş :D şu açıklamanın üstüne aziz 1 dk bile yatmamalı diyo . ulan sizin yaptığınız açıklamayla mı girmeyecek içeri :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt