Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.975
- 20.726
- 2.333
Beşiktaş'ın kadrosu çok kötü Kasımpaşa bjk ve fb maçlarından en az 4 puan alır diyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ergenekon, Askeri casusluk davası ve şike davası. Bunlar yeniden yargılama kapsamında değil. Bu 3 dava da Yargıtay tarafından onandı. Geri dönüşü yok.
Niye mi? Ergenekon, Balyoz gibi davaların yeniden yargılama kapsamına girmesi hükümetin işine gelmez. Eğer böyle bir şey yaparlarsa kendi tabanlarını oluşturan sade cemaat vatandaşın oylarını kaybederler.
Geri dönüşü var.Eğer özel madde eklerlerse veya yeni delilller ortaya çıkarsa yeniden yargılama yapabilirler. Özel madde eklenmesi demek Yargıtay'ca onanmış tüm davaları içine alacağından yeni delil yoluna gidilebilir,böylece şike davası ayrılabilir balyozdan falan.Bu ülkede olmaz demeyin,olabilir.Nitekim gizli tanık yoluyla çok kişi içeri alındı,sahte delil mi yaratamayacaklar ?
fazla kalmayacağım ya
beşiktaşı avrupa şampiyonu yapıp bırakacam
hazır eli değmişken sonra bizi de 2 dakkada AB ye soksa sevabına
Sahte delil v.s üretirler, her şeyi yaparlar. Bu konuda bir şey demiyorum.
Benim anlatmaya çalıştığım nokta şu. Bu tür davaları yeniden yargılama kapsamına sokarlarsa ( Nasıl yapacaklarının önemi yok ) kendi tabanlarını oluşturan sade, sıradan cemaatçi vatandaşların oylarını kaybederler. Mümkün değil, bunu göze alamazlar.