Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunları izleyip sinir hastası olacağım,

Sonra küfür edip günah işleyeceğim,

Sinirlenmenin sınırını kaçırıp kalp hastası olacağım,

Evde çoluğun çocuğun kalbini kıracağım vs vs vs...

Ne gerek huzurumu bozmaya...

Hem normal insanlar yok ki karşınızda...

Normalini geçtim insan yokki... :happynew:

ciddiye alma piyes havasında izle çok komikler :d mesela konuşma esnasında "hepsi" yerine alayıı alaayıı diyor ümit :D

Sinan doğru söyledi bence 25 milyon euro ya iki tane zımba gibi oyuncu alabilirdik salih+hajro+burdisso yerine astori+di maria falan alınabilirdi gibi

abi 2 sene üst üste şampiyon olmuşuz taraftarın gönlünü alacak şampiyonluk gelmiş, bir Chelsea eleyim diye iki futbolcuya 25mil. ver seneye yine 25 ver sonra tutmayınca elinden çıkarama.. böyle böyle batar kulüpler

abi 2 sene üst üste şampiyon olmuşuz taraftarın gönlünü alacak şampiyonluk gelmiş, bir Chelsea eleyim diye iki futbolcuya 25mil. ver seneye yine 25 ver sonra tutmayınca elinden çıkarama.. böyle böyle batar kulüpler

Öyle diyorsun da chealseayi elediğin zaman yaklaşık 10 m euro gelecek ki yarısına yakın para çıkmış olacak telles+ontiveroya diyecek lafım yok ama hajro+burdisso+salih falan gereksz

Sinan doğru söyledi bence 25 milyon euro ya iki tane zımba gibi oyuncu alabilirdik salih+hajro+burdisso yerine astori+di maria falan alınabilirdi gibi

Devre arası uygun oyuncuları bulmak daha zordur.

Yazın bekliyorum daha kaliteli 1-2 oyuncu katabiliriz.

Telles kazanç oldu bizim için bu dönem ben o gözle bakıyorum

caner bayernden teklif almis, umit ozat; yakisir.

melo bayernen teklif almis, umit ozat; ne nezaman bayern meloya kaldiysa vay bayernin haline

bukadar celiski olur, caner melonun tirnagi edermi

Dünyadan bi haber adamlar futbol programı yapıyor.

Allahım bu nasıl bir adalet ya ne biçim bir dünya bu :D

Valencia'dan aldıkları cocuk öbürü pogba der sonra yok yok alaba der :D

Mağara adamı bunlar kesin

Hahhahah

Ümit: Valencia dan bir oyuncu almis bayern gecen sene.

Ertem: Pogba...ääääääh Alaba

Adini bili bilmiyorlar,hangi takim dan geldi bile bilmiyorlar

:miserable::miserable::miserable::miserable::miserable:

Helal olsun ümite en doğru yorumu bu oldu: "sneijder varken mecbur ya (yektalı-ceyhunlu iki forvetli) 4-3-1-2 oynayacaksın veya (yektasız-ceyhunsuz tek forvetli) 4-4-1-1 sistemini oynatmak zorundasın.."

Ümite helal olsun demek için ne kadar içmiş olabilirsin diye düşündüm bir anda?

Hahhahah

Ümit: Valencia dan bir oyuncu almis bayern gecen sene.

Ertem: Pogba...ääääääh Alaba

Adini bili bilmiyorlar,hangi takim dan geldi bile bilmiyorlar

:miserable::miserable::miserable::miserable::miserable:

Bir de bu adamlar bu işi yapıp bu işten tonla para kazanıyorlar.

Onu bunu yalayıp böyle yerlere geliyorlar işte.

Öyle diyorsun da chealseayi elediğin zaman yaklaşık 10 m euro gelecek ki yarısına yakın para çıkmış olacak telles+ontiveroya diyecek lafım yok ama hajro+burdisso+salih falan gereksz

ya tamam da iki ayda Hayro uyum sağlayamadı diye fener medyası ile bir olup hem topçuya hem hocaya yüklenmeye gerek yok, Salih bizim türk scoutların önerisiymiş

E: Almeida beni zorlayacak defans yok demiş

A. Ümit: Sanırsın senede 35 gool atıyor

ya tamam da iki ayda Hayro uyum sağlayamadı diye fener medyası ile bir olup hem topçuya hem hocaya yüklenmeye gerek yok, Salih bizim türk scoutların önerisiymiş

Ben inanmıyorum alışma dediğin 1 2 hafta sürer iyi topçu kendini belli eder hemen... salih kazmanın teki bana göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt