Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinanın yşadığı bütün şampiyonluklar şaibelidir benim gözümde. Adamın itirafı var yahu.

2002-2003te hakettiklerini düşünüyorum tüm derbileri kazanıp şampiyon olmak şikeyle falan olacak iş değil tabi benim düşüncem

lucescuyu göndermek asrın hatasıydı

Çeptalk

Millete veririm dedi, Ahmet Çakar da Bilal'e değil , bir yerlere diyor.

Ahmet Çakar'ın işine son verirler kesin.

Hatta söylediği o can alıcı söz dolayısıyla Ertem Şener & ROK vs ÇAKAR olur 2vs1 yaparlar.

ROK dan daha cok alınmıştır yalaka ertem

Simdi orada "Bilallere" mi yoksa "bi yerlere" mi dedI?

• Ertem Şener ‏@_ertemsener 4 dk.

Ahmet Çakar'ın Rasim Ozan'a "ARKANI BİR YERLERE VEREREK KONUŞMA" şeklindeki sözleri ile siyasi bir mesaj vermediğini belirtmek isterim.

• Ertem Şener ‏@_ertemsener 17 dk.

Ahmet Çakar da Rasim Ozan da Beyaz TV'nin değerli yorumcuları ve yorumcularımdır.Maç içinde olur böyle şeyler . Ilginize teşekkür ederiz

• Ertem Şener ‏@_ertemsener 20 dk.

Bilgilendirme: Derin Futbol'da Ahmet Çakar ile ROK arasında ufak çaplı tartışma yaşanmıştır doğrudur.Gerilimin tartışmanın daha fazla +++

2002-2003te hakettiklerini düşünüyorum tüm derbileri kazanıp şampiyon olmak şikeyle falan olacak iş değil tabi benim düşüncem

lucescuyu göndermek asrın hatasıydı

Çeptalk

senın adana maçında verılen golun ıptal edildi.

bjk penaltı rekoru kırdı

bızım maçlarda zago defalarca atılması gerekırken atılmadı arif hasan dayak manyağı oldu.

bjk 90+6 larda +7 lerde bir çok maç kazandı.

ve o dönem bizleri delirten tv yumruklatan okadar olay olduki aklıma gelenler bunlar bi kaç sanyede.

daha forza bjk diyorsan bjkdır. helaldır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt